Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.

Megannyi hányattatás után idén októberben jelentkezik a Konami horrorsorozatának második filmes kivetülése. A 2006-os mozi folytatásában visszatér az örökké szakállas és komor tekintetű Sean "Boromir, Ed Stark" Bean és Deborah Kara Unger (The Game, The Samaritan), valamint Radha Mitchell (Man On Fire, The Crazies) is.

A Silent Hill: Revelation 3D új belépői lesz Adelaide Clemens (X-Men Origins) Heather Mason szerepében, illetve Kit Harington (Game Of Thrones), Carrie-Anne Moss (The Matrix) és Malcolm McDowell (A Clockwork Orange) is.

Akinek az előző rész tetszett, megnyugodhat, elvégre ugyanaz a stáb a folytatás mögött is, illetve ők hozták össze az első - mindmáig legjobb - Resident Evil-filmet. A pszichológiai mondanivaló remélhetőleg sokkal jobban előtérbe kerül, mint legutóbb, s nemcsak a látványos térhatásra mennek rá, mint oly sokan a szakmában.

A hazai premierről még nincs hír - reméljük, nem tér el nagyon a tengerentúli starttól.

25 komment - szólj hozzá!