Az Angry Birds elérte az egymilliárd letöltést

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A finn Rovio a minap beszámolt legfrissebb pénzügyi eredményeiről, melyben az áll, hogy a Dühös Madarak átlépték az egymilliárd letöltést - ennyien vették meg a játék valamelyik részét. A cég abszolút sikeresnek mondható, bevétele eléri a 106,3 millió dollárt.

Az Angry Birds sikertörténete egy másodpercre sem törik meg. A sorozat részei elérték az egymilliárd letöltést, a Rovio pedig 106,3 millió dolláros bevételt ért el. Az adózás előtti nyeresége 67,6 millió zöldhasú, ami a teljes bevétel 64 százalékának felel meg.

Mikael Hed, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy a játék legutóbbi fejezete, az Angry Birds: Space "hatalmas siker". Továbbra sincs megállás, számos új játékot tervez a cég, s jön egy olyan is, amely kívül esik az Angry Birds frencsájzon. Még ebben az évben érkezik az animációs filmsorozat a disznógyűlölő madarak főszereplésével. Bizakodva tekintenek 2012-re.

A Windows Phone-os verzió sincs messze - erősítették meg tegnap.

8.
8.
Szlacika
Ezt már nevezem!Sikerült egy klasszikusnak mondható játékmenettel megáldott játékot sikerre vinni!Ebben azért sokat dobott a karakterek megvalósítása.Egyébként tényleg baromi jók ezek a játékok.Jól el lehet vele szórakozni,ha éppen unatkozol.
4.
4.
Dester
Srácok, azért a "dűhös" kicsit erős volt. Javítsátok. :)
3.
3.
shatterhand
trials,angry bird
ezeréves ingyen flashjátékok feldolgozásai
1.
1.
Kamu, én magam csak vagy 5-10x töltöttem le és egy azon gépen is volt vagy 3x újratelepítve. :DDD
Mondjuk beleöltem 300+ pályányi időt. De soha egy fillért nem áldoznék rá, az is biztos. Még szerencse, hogy számítógépre ingyen van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...