Hitman Absolution - megvan a dátum, új előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix mindeddig titkolózott a Hitman Absolution megjelenése kapcsán, ám most végre kőbe vésett dátumunk van. Világszerte novemberben jelenik meg a bérgyilkosos cím. Emellett hivatalossá vált a Sniper Challenge spin-off, mely már a jövő héten érkezik.

A Square Enix bejelentette, hogy világszerte november 20-án startol a Hitman Absolution PS3-on, Xbox 360-on és PC-n. Lehet addig tömködni a malacperselyt aprókkal. Szerencsére addig sem unatkozunk majd, elvégre már a jövő héten elérhető lesz a Sniper Challenge névre keresztelt arcade játék Xbox Live-on és PSN-en.

Az előrendelők kapnak egy kódot, amit beválthatnak a konzolgyártók online piacterén, így tölthetik le május 15-én a spin-offot, melyben hősünkkel mesterlövészkednünk kell pontokért és a ranglistán való előrehaladásért. PC-n augusztus elsején indul a móka. Chicago egyik háztetőjén kell megtisztítanunk a szemközti háztömböt a gazfickóktól. Az igazi célpont viszont a vezér, Richard Strong Jr, lesz, aki helikopterrel érkezik a háztetői partira. 15 percünk lesz arra, hogy a legtöbb fegyveres őrt és magát a fűmuftit eltegyük láb alól.

 

 

Online ranglistán keresztül követhetjük barátaink és a világ legjobb snipereinek teljesítményét. Ha nem veszik észre 47-es ügynökünket, akkor megkaphatjuk a szinte elérhetetlen Silent Assassin minősítést is. Ha teljesítjük a kihívást, akkor a Hitman Absolutionban megnyithatjuk a Agency Sniper Rifle-t.

Köszönjük Czaky, D5000, sowsminimal, szücsi1 és ampeeer!

12.
12.
Dark_Temptation
ez tényleg akkor jön ki mint az új cod ? mert akkor tényleg sok eladásuk lesz. amúgy én nagyon várom
11.
11.
kebi90
#4: Áh az már Connornak az új szereplőnek a leszármazottja volt, rosszkor rossz helyen fedezte fel a területet xD
10.
10.
randall13
8.
8.
Yanez
Már alig várom!Nem!Nem birom kivárni!Időgépet emberek,de azonnal!
6.
6.
ATi0021
AZ AC-s rész nagyon meglepett. Ezek alapján Hitman is templomos... micsoda fordulat. :)
5.
5.
hedzsooo
...Jaja, az AC poen is jo lett a vegen! :D
4.
4.
MoRT2195
Eziot lelőtték, ezért lett vége a történetének, ebben a játékban minden kiderül! :)
2.
2.
wildláma
a vidi végén az valami Assassin's Creed fikázás akar lenni? :D:D:D mert akkor nagyon átjött :D
1.
1.
p3ti
Ah istenem , megint az összes game év végére jön , nem rinyálásból , csak nem jut mindenre kellő idő , se zsé . Jó lenne 1-2 nyári cím is , még jó hogy a Bioshockot eltolták , mert arra kellő figyelmet szeretnék majd fordítani , és az év végi dömpingben ez lehetetlen . A trailer amúgy fasza , tetszik a sniper challenge ,remélem ez vmi tartalmas extra mod lesz . Eddig nagyon ígéretes számomra a Hitman
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...