Jöhet a Battlefield Premium szolgáltatás?

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 15.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a DICE megelégelte a Call of Duty Elite sikerét, s egy hasonló kezdeményezést indít a fizetős felhasználók számára. A Battlefieldo magazin információi szerint a svéd csapat már az idei E3-on leránthatja a leplet. A jelentés szerint június közepén érkezik az új BF3 DLC.

A szóbeszédek szerint a DICE hamarosan elindítja a Battlefield Premiumot, mely a CoD Elite-hez hasonló szolgáltatás lehet, előfizetési díj ellenében. A Battlefieldo információi szerint a rendszer június 4-én indulhatna, mely egybeesik az EA E3-as sajtótájékoztatójával. Olyan ingame tartalmakkal gazdagodhatunk, ha előfizetünk rá, melyek sehol másutt nem elérhetőek.

Minden BF Premium fehasználó egyedi késsel, fekete dögcédulával, valamint egy csomók fegyver és soldier camóval gazdagodhatna - ezzel tűnének ki a többi játékos közül. Az már hab a tortán, hogy még több Assignment és testreszabási lehetőség ütné a markukat.

Akik nem kívánnak többet fizetni a multiplayerért, azoknak a Battlelog továbbra is a rendelkezésükre áll majd.

Ugyanez a cikk említi meg, hogy a Battlefield 3 következő DLC-je, a Close Quarters június 12-én jelenhet meg, ezt követik augusztusban további bónusz tartalmak, majd ősszel és télen jön az Armored Kill és az End Game csomag. A játék támogatása akár a megjelenést követő 18 hónapig is kitarthat. A pletykák szerint 2013 márciusában érkezhet az ötödik DLC, amit további négy követhet majd.

25.
25.
Tocy
#24: Nem az a lényeg, hogy jó-e vagy sem, fasság-e vagy sem. A lényeg, hogy a fanboyok úgy is megveszik, ha szar, ha nem, csak rá legyen írva, hogy Battlefield of Duty (vagy bármelyik, klasszul futó franchise neve [baszki, ez egész jól hangzik, szóval itt szeretném megjegyezni, hogy ha még nem védette le senki, akkor a "Battlefield of Duty" kifejezésre, mint bármilyen szoftvertermék nevére fenntartok minden szerzői jogot]). Ha pedig igazán rosszindulatúan csinálják meg ezt az új prémium cuccot, akkor még az is előfordulhat, hogy aki nem veszi meg, majd hátrányba kerül a prémiumosokkal szemben. Nem nagyba, épp csak annyira, hogy bökje a csőrét, de a játékot azért még ne dobja el.
24.
24.
#20: Egyébként meg nem is igaz annyira hogy az emberek zabálák azt...és itt jön le ezeknek az előfizetéses szaroknak az értelme. Megkapod mw3-ban sokkal korábban a két új pályádat, és nagyon örülsz neki de a "fő" játékfolyamba nem fogja bedobni, amíg meg nem jelenik content collection-ben (alias MAP PACK régebben), amikor már VALÓBAN miden játékosnak megvan az esélye rá hogy megvegye (az is aki nem fizetett elő), tehát nagy faszság az egész előfizetés.
23.
23.
hl89x9
hát azért nem olyan meglepő ez, lehetett számítani rá
Medal of Honorhoz is ugyanígy lesz pár DLC tuti
22.
22.
menjapipaba
Rablásnak nem mondható, senki nem kényszerít arra, hogy megvedd.

----------------------------------------------
Amúgy már 4k-ért lehet bf3-at kapni.
21.
21.
Wackor
20.
20.
Tocy
Az Activision beállítá a Kólófdútiba az Elájt szolgáltatást, a zemberek pedig zabálák azt két pofára - és látá az Activision, hogy ez jó.

Ám az EA Games megirigylé az Activision-t, mert az EA is látá, hogy a Fogyasztó minden szart fogyaszt vala, amire kedvenc játék-bálványának neve rá vagyon írva.

És mondá akkor az EA: "legyen hát prémium szolgáltatása a Bátelfíld 3-nak!" Mert akkoron már az EA is bírta a tudást: a Fogyasztó fogyasztá minden javadat és termékedet, hasznost és haszontalant, feketét, fehéret és tarkát, bármilyen áron, korlátlan mennyiségben, amíg azok egy jól menő franchise alatt futnak vala.
18.
18.
SCR3AMN00B
#16: A DLC-kkel még nincs baj, a havi fizetéssel már inkább!
17.
17.
SCR3AMN00B
#15: Hát igen, de ami igazáb felbosszantott (Battlefield PLAY4FREE) azért benne vagy hogy FREE, azért is fizetni kell érte mert egy egylövetű pisztolyt kapsz körülbelül.. És tessék játsszál.. Akárcsak NFS:WORLD. Pofátlanság az egész. Az összes Battlefield 3 DLC: Bf3-10-11Ropi + B2K-4Ropi + Close Quarters 5ropi és még jön ki legalább 6 DLC. Több tízezret kicsengetnek és cserébe még az Origint sem tudják bétáról felfejleszteni! Nembeszélve a Battlelogról sem.
16.
16.
AkosTorok88
Nem tom most miért kell háborogni ha valamiben rájönnétek mekkora üzlet van akkor ti is ugyanezt csinálnátok és senki se mondta hogy meg kell venni mindent...
15.
15.
Darox
Én felkötöm magam. Még jó hogy nem vettem meg (báááár a gép mostani haldokló állapotában nem is menne)! Ez undorító! Rühes DLC-kel már... Jó hagyjuk, nem akarok bant. Ebből mindenki levonhatja hogy mi a rákért gondolják meg az emberek hogy mit vesznek meg. Múltkor Space Marine-al szoptam be mert megvettem azt most a DLC-k miatt úgy szétvannak osztva a playerek hogy alig lehet online tolni. Vagy ott a Prototype 2 is...
De ami a legroszabb hogy egy TELJES ÁRÚ játékhoz még adnak PRÉMIUM ELŐFIZETÉST! Ez a pofátlanság netovábbja!
14.
14.
SCR3AMN00B
#13: Az biztos.. Nagyon szeretem a BF3-at, napi szinten játszom vele, de komolyan: csak miatta vettem egy vadiúj gépet, miatta cseréltem le az oprendszerem.. Az összes DLC-re valószínűleg elő fogok fizetni de akkor is, amikor megvettem már magával a telepítéssel is hatalmas gondok voltak a kedves Origin miatt. Tiszta bugos volt a játék nem beszélve folyamatos Origin és PB leállásokról. Azt még el tudnám fogadni ha csak egyszer kell egy DLC keretében fizetni ezért a prémium accért, de gondolom az előfizetés havi/félévi lesz mintha egy xbox live csomagot kéne venni. Gondolom az ára magas lesz:/
11.
11.
AkosTorok88
Ha lesz értelme én meg fogom venni de most furcsa mód nincs jó érzésem eddig soha nem csinaltak ilyet...
10.
10.
Áh őszre már uncsi lesz...ezért van a cod-gyíkság is évente, mert mire jön a következő addigra unalmas az előző. Ennél is így lesz...
9.
9.
randall13
#8: Hogyne, ez egyértelmű...
8.
8.
Omnagigant1981
A LE tulajok életük végéig részesülnek BF3 kedvezményben......
7.
7.
Donpedro
Ó hogy rohadjon el az EA... Épp örültem, hogy kicsit sikerült helyrepofozniuk a DLC-politikájukat. A BFBC 2 idején elég gyér volt a felhozatal, újrahasznosított mapok jöttek (igaz, PC-re ingyen), aztán jött kb. fél évvel megjelenés után a Vietnam, ami ár/érték arányban alázott. Nem elénk dobtak 15 euróért 3 mapot azt csókolom, hanem egy új érába helyezték a játékot, új fegyverek, új járművek, stb. De a DLC-k ennyiben ki is merültek.

A BF 3-nál meg már eleve az szimpatikus volt, hogy az első DLC-t ingyen megkapták a Limitedesek (nem kedvencem az EA, de azért valljuk be, az ATVI-nél ilyet el se lehetne képzelni). Aztán jön majd ugye a CQ, meg az Armored Kill, aki a nagymapos járművezést kedveli, vagy a közeli "run and gun" játékot, mindenki talál majd ínyére való új tartalmat.

Erre bejelentik a Battlefield "Elite"-et... Köszönöm, nem kérek plusz 10k HUF-ért mindenféle oktató videót, meg színes fegyvereket, meg hasonló dolgokat. Gondolom a DLC-ket is előbb kapják majd meg a kedves premium delikvensek, a jelenlegi egy hetes PS 3 időbeli exkluzivitás még tűrhető, aztán itt is oda jutunk mint az MW 3-nál, hogy mivel boxra 1 hónappal előbb jön, + Elite, ezért mire PC-re eljut a darabokból összerakott DLC, eltelik kb. háromnegyed év mire tartalomhoz jutnak a "mezei" felhasználók, akik kicsengettek 10k HUF-ot a játékért?!
4.
4.
frankek
#3: tom csak legalább vmi kis kedvezmény :P 10% a DLC árából xD
3.
3.
kukac7
#1: azt mar megkaptad a b2k dlc szemelyeben.
2.
2.
frankek
1.
1.
frankek
arról nincs vmi hír hogy a LE tulajok ingyen jutnak hozzá vagy legalább vmi kis kedvezmény jár nekik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...