Forza Horizon - dobozfotó, képlopat

  • Írta: InGen
  • 2012. május 18.
  • Képek
Link másolása
A játék, amiről nem olyan régen még semmit nem tudtunk, és most se tudunk annál sokkal többet. A semmiből bukkant fel, azonban aggódnunk nem kell: dobozfotó már van, így legalább információk nélkül is tudjuk majd, mit kell levennünk a polcról a megjelenés után.

Annyi mindenesetre biztos, hogy a Forza Horizon egy szabadabb, nyitott világgal rendelkező autós anyag lesz. Ebben a tekintetben tehát eléggé eltér a hagyományos pályaversenyeket előtérbe helyező fővonaltól.A fejlesztő is más: az autós veteránokból alakult PlayGround korábban a Codemasters versenyjátékain dolgozott, például a Tocán és a GRiD-en.


A dobozfotón kívül szert tettünk még egy screenshotra is, ami ugyan látszólag ingame, de méginkább látszólag átmentek rajta néhányszor Photoshoppal is, biztos, ami biztos.

12.
12.
SpilerOne
#11: Az SRT olyan, mint a Mercinél az AMG...
11.
11.
vincze1211
#8: az új Viper nem Dodge néven kerül forgalomba, hanem SRT(Street & Racing Technology) Viper néven kerül forgalomba. ami gyakorlatilag totál mind1, mert ugyanúgy a Chrysler-hez tartozik az SRT is, mint a Dodge. am a játék nagyon várós. kiváncsi leszek a megvalósításra. garantáltan beszerzős lesz
10.
10.
kharami
Leszarom a Fotoshopot, a Forza 4 is eszméletlen hangulattal bírt és bír is! Ez sem lesz szerinem különb!
9.
9.
p3ti
Azta rohadt , nekem ez kell , teljesen ki maradt hogy meg fog jelenni ez a gamma :o Na ez nagyon várós :)
8.
8.
InGen
#7: A Vipernek mindig saját logója volt, nem dodge, és mindig változott az idők folyamán kicsit. Az új Viper is Dodge lesz, megint egy kicsit másfajta viperás logóval.
7.
7.
shooter1234
Azért nem fexik a logó mert a dodge -helyett az új Vipert valami más "előnéven" fogják kiadni, vagy mittomén. Valahol olvastam róla hogy valamilyen cég megvette a jogokat és a legeslegújabb Viper 1 új "előnévvel" debütál, nem tom mi ez mert már nem emléxem rá, haverom 1ik autósújságában olvastam.
6.
6.
greenmelon
#5: Ettől félek én is, mert akkor tényleg vennem kell egy Xboxot. :|
5.
5.
ATi0021
Akkor ez most amolyan Test Drive Unlimited és Forza keverék lesz? Kíváncsian várom. :)
4.
4.
Stranger
"amin ugyan látszik, hogy Photoshoppal alaposan átmentek rajta"
Miért? A tükröződés amúgy elég gyenge.
3.
3.
Zakkantable
#2: Jó bocs csak a borítós képen a jel más mint amit megszoktam és ebből következtettem rá...de utána néztem és láttam hogy megváltozott a jel...
2.
2.
Daks
Ez a 2013-as Viper, miért ne lenne licenszelt.
1.
1.
Zakkantable
Nem licenszelt autókkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...