Újabb látnivalókon az XCOM: Enemy Unknown

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 23.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi bázist bemutató videó után újabb gameplay anyag érkezett az XCOM: Enemy Unknownból, sőt mellé új screenshotokat és egy végleges(nek tűnő) megjelenési dátumot is kaptunk a kiadótól. Ez alapján a játék októberben landol a boltok polcain, jön hozzá gyűjtői kiadás meg miegymás.

Megkezdődött az E3 előtti hajtás, az XCOM: Enemy Unknownból már a második húzósabb anyag érkezett meg, pedig nem telt el a bázisos walkthrough videó óta 24 óra. A mostani gameplay videóban Pete Murray ad interjút a VG247 srácainak, újdonságként pedig láthatunk a jetpacket, védelmi ágyút és egy komolyabb lézerfegyvert is.

A Firaxis bejelentette, hogy az XCOM: Enemy Unknown október 12-én landol az európai boltok polcain, a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik majd. Az előrendelők az úgynevezett Elite Soldier Packet tehetik magukévá, míg a számítógépes játékosok gyűjtői változatot is kapnak.

Érdemes lesz várni az E3-as előzetesre is, abban ugyanis maga Sid Meier konferálja fel a játékot, de addig is csekkoljátok a legújabb látnivalókat, érdemes!

3.
3.
markoci555
nekem nem jönnek be az ilyenek, de látszik hogy elég jó játék lesz ez
2.
2.
5T3V3N
Azért fél tőle a sokaság mert itt esetleg GONDOLKODNI is kell... "Na de hát ne már most agyalok vagy játszok, mi ez már Gondolkodni a suliban kell?! -gondolják szintén sokan..:D
Jó kis Játék lesz ez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...