E3 2012: Hivatalosan is létezik a Dead Space 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Artsnak nem ment jól a titoktartás, hát hivatalosan is megerősítette a nyilvánvalót: készül a Dead Space harmadik része, amit a jövő héten fog bemutatni a nagyközönség előtt. A saját konferenciáján természetesen mozgóképet is levetít majd az anyagból - alig várjuk!

Az E3 idei lúzere az Electronic Arts - mármint a bejelentések eltitkolásának szempontjából. A kiadó több fontosabb újdonságáról is hallottunk már, a Battlefield 3 Premium jelentette a kezdetet, tegnap pedig idő előtt befutottak az első Dead Space 3 screenshotok is, amelyek egyúttal megerősítették az új résszel kapcsolatos pletykákat.

A minap az Electronic Arts az IGN-nek hivatalosan is megerősítette, hogy a Dead Space 3 létezik, a bejelentése a jövő heti E3-on várható, ahol egyébként mozgóképet is láthatunk majd az anyagból. További konkrétumokat nem tudtunk meg, de talán nincs is rá szükség: a korábban megjelent látnivalók eléggé árulkodóak.

Két napja érkezett meg az első teaser kép az anyagból, amit az új képregény előzetese követett, végül minden az első képözönnel vált nyilvánvalóvá: ezek alapján kiderült, hogy a korábbi híreknek megfelelően, a Dead Space 3 egy jégbolygón játszódik majd, ahol kooperatív módban lődözhetünk egy haverunkkal. A kérdés az, hogy ki csatlakozik Isaac mellé? Az említett előzetesben egy új karaktert ismerhettünk meg John Carver személyében, talán ő lehet a társunk; mások hősünk tudathasadására és gonosz énjére gyanakodnak.

Jövő héten kiderül!

8.
8.
Vadmeggy
Miért kell több bőrt lehúzni szegény death spaceről? Nem az EA lenne, ha egy sikeres játék után ne csinálna legalább 2 folytatást. Az első rész hihetetlenül jó volt, a második nekem nem hozott sok újítást és a hangulata sem fogott meg.
7.
7.
Zakkantable
#1: AZ nagyon jó lenne :D
6.
6.
Moldren
#3: még ennél is több :D
5.
5.
Reptile
úú de várom :') "shut up and take my money" :D
4.
4.
DON GONDOCS
Bisztos vagyok benne hogy azért jelentik be az új játékokat, mert a bemutatón inkább az új konzolokra koncentrálnak, meg amiket kivisznek promózni játékot abból már demo is lesz
3.
3.
sherex
ha már most mindent bejelentenek mi lesz az E3-on?
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem miután befejezték és sikeres lett, folytatják a Dante inferno-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...