E3 2012: Traileren a Battlefield 3 Premium

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Videó
Link másolása
Idő előtt kiszivárgott a Battlefield 3 Premium kedvcsináló előzetese, más kérdés, hogy az Electronic Arts üldözi a YouTube-ra feltöltött verziókat, így idő kérdése, meddig tudja megnézni a jónép. A prémiumszolgáltatás bemutatása ma este várható, egyúttal ekkor fog élesedni is a rendszer.

A Battlefield 3 Premiumról gyakorlatilag mindent tudunk: a rendszerért egyszeri díjat kell kifizetni, amiért a trailer tanúsága szerint az összes DLC-t megkapjuk, továbbá egy raklapnyi exkluzív felszerelés és funkció is ütheti majd a markunkat többek között. Az alábbi előzetesben egy pillanatra mozgás közben is megcsodálhatjuk a pletykák szerint szeptemberben érkező Armored Kill nevű DLC-t, és persze a Close Quarters is előkerül, ami a Premium előfizetői számára szintén ma válik elérhetővé állítólag.

Bár a cikk megírásának pillanatában elérhető a trailer a YouTube-on is, ha törölnék, ezen a linken meg tudjátok majd csodálni!

Update! A DICE bejelentette, hogy a mai nap folyamán lelövi a Battlelog rendszert, és egy csak órával az EA sajtókonferenciája előtt fogja azt visszaállítani. Felkészülés a Premium rajtjára?

30.
30.
ilor14
Azt valaki megtudná mondani,hogyha megveszem én xbox360-ra akkor meg kell vennem majd pc-re is,mert szerintem az rohadt nagy átbaszás lenne...Még az lenne a kérdésem,hogyha ez nem 1 évre szól,hanem "örökre" akkor,ha most megveszem akkor a következő Battefieldnél is megmarad nekem,ha így van akkor szerintem nem olyan nagy átverés!
29.
29.
addig jó, amíg nem lehet a PLAY4FREE mintájára pontosabb célzást és nagyobb sebzést biztosító attachmenteket venni az alapból használhatatlan fegyverekre... a boosterekről nem is beszélve.
28.
28.
Necreon
#27: 576-ban konkrétan 11k.
27.
27.
Necreon
Ezt szerintem megveszem. Nagy üzlet, ha úgy vesszük hogy 4x4000 Ft az összes DLC ami 16k, és 10-ért lehet kapni.
26.
26.
Bako
#23: érted a szóviccedet: "Svédasztal" :D
24.
24.
fészpalm
#17: Hidd el, nem a DICE mondta meg, hogy mit fognak kiadni.
23.
23.
Tocy
#20: Egyébként meg czeto 2.0: magam is játszom a BF3-mal, és szerintem az a racionális viselkedés, amikor megnézed, hogy mit akarnak eladni neked és mennyiért, nem pedig csak agy nélkül beszopod, bármit a szádba tesznek, csak mert rá van írva a kedvenc játékod neve. Ha szerinted megéri egy teljes játék árát odaadni nekik 3 hónap munkáért, tudván tudva, hogy ötöd annyi munka nincs benne, mint amennyi pénzt kérnek érte, csináld. De az az érv, hogy ez azért OK, mert a piacon mások még nagyobb g*cik, az nagyon, nagyon gyenge. Attól, hogy van nagyobb sz*r is az asztalon, nem kell vigyorogva benyelni a kisebb sz*rt. Én például egyszerűen csak azt mondom, hogy ha csak sz*r lesz a svédasztalnál, akkor nem eszek róla.
22.
22.
Tocy
#20: Szövegértés egyes - alá. Egy szóval nem került említésre a Call of Poopy.
21.
21.
shifteeh
#20: Értem én az iróniát az írásodban, csak azt nem, hogy jön ide. Azt akarod mondani, hogy az hogy a CoD egy rakás s**r, és hogy az Acti is folyamat húzza az emberek agyát, feljogosítja az EA-t is, hogy ugyanezt tegye? És amíg ők nem olyan pofátlanok, mint Kotick, addig minden rendben? Amúgy sem említette itt senki a CoD-ot, pláne nem Tocy, akivel én amúgy maximálisan egyet értek...
20.
20.
czeto 2.0
#16: Még az a szerencse, hogy a CoDot minden alkalommal új enginnel látják el és új fegyverek vannak benne. A codos szerverek remekül össze vannak rakva, soha egy cheater és egy idegesítő szabály ami miatt le kell menned a szerórol. És hozzátéve a cod DLCk remekek. De tényleg midneig 10 új pálya, nem csak 2 vagy 3. A pályák változatosak, új fegyverek tömérdekével. És A COD ELITET had ne dícsérjem, amikor annak is 1000nyi újítása van. Nemis tudom hogy a BF mit szarakszik a szaros prémiummal ami kb. 2x olcsóbban juttat hozzá tartalmakhoz mint a cod ELITben. Tényleg jó hogy erre most felnyitottad a szememet.

17.
17.
HerodPK
hat én imádom a BF et es ha a prémium 1x fizetős csak nem igazan érdekel mennyi -persze értelmes keretek kozt:) +hogy megkapom a Close Quartert is hozza 1 bol....hat nagyot csalódtam a Dice -ban .....persze jó irányba , tudjak hogy kell felkelteni az\ érdeklődést:)
16.
16.
Tocy
#13: Természetes pénzt kérni a bónusz tartalomért. Más kérdés, hogy simán elkérik egy teljes játék árát a DLC pakkért, holott fele annyit sem kellett dolgozni a cuccal. Nem kellett új engine-t írni, nem kellett új karaktereket kitalálni, nem kellett új koncepciót beépíteni. Kellett csinálni 10 új járgányt, 20 új fegyvert, 10 új mapot, oszt' jó estét. Ebből talán még a járművek jelenthettek valami kihívást, a 20 fegyver kb. meg annyi, hogy rajzoltak 20 új textúrát, adatbázisba írtak 20 új sort, cső, a lövedék pályáját meg a ballisztikai tulajdonságokat az engine már kiszámolja magától. 10 új map meg, hát, tuti, hogy korábban készítettek maguknak devkitet, úgyhogy abba se szakadtak bele. Na mindegy.

Gondolj bele, a BF3 újonnan került kb. annyiba, mint amennyibe ez a pack fog, és akkor az egy új játék volt, új engine-nel, ezeket a dolgokat meg szerintem összerakták max. 2-3 hónap alatt. Lehúznak a játékosokról 10-15e Ft-okat, ötöd-hatod (de legvégső esetben is fele-harmad) annyi munkáért, mint amennyi egy teljes játék elkészítéséhez kell, és sokan még tapsolnak is hozzá? Hát igen, ahogy mondtad: gondolkodni, emberek, gondolkodni!
15.
15.
SCR3AMN00B
Ha volt pénzem konzolra ÉS egy pc-re, erre is lesz pénzem. Aki szereti a battlefieldet.. szerintem marhára megéri megvenni:D a járművekről nem is tudtam de így már tuti megveszem.
14.
14.
Tocy
#9: Ezen a "nem kötelező megvenni" dumán mindig jókat röhögök én is. Persze, szeretem én az emberi naivitást, meg egy ideig vicces is, de na. Elég a dolgot csak abból a szemszögből megnézni, hogy mi történik, ha egy olyan szeróra csatlakozol, aminek a pályarotációjában benne vannak vegyesen a DLC-s meg a gyári map-ok. Ha nem veszel meg minden DLC-t, csak néhányat, még akkor is benyalhatod azt az esetet, hogy hiába van meg neked az 5 DLC-ből 4, ha az 5-ből rak be egy map-ot, a szeró kivág egy "neked ez a tartalom nincs megvásárolva" hibaüzenettel.

Ehhez még tessék hozzávenni a "Rent a server" DLC lehetőségeit, azaz ha találsz is véletlenül egy szervert, ami olyan map-okat rotál, amik neked megvannak, még akkor is lehet, hogy a szerver szabályzata viszi ki a hajad ("only sniper", "no shotgun", "no frag", "admin team balance [azaz mindenkit átrak az admin a saját csapatába, aki skilles]", és egyéb kreténségek),

Már így is ott tartok, hogy körülbelül 3 szerver van, amin nagyjából élvezem a játékot a Return to Karkand nélkül, mert olyan a map rota is, és olyan a szabályzat is - és ez még akkor csak egy DLC mellett, és már így is hetek óta hallgatom, hogy vegyem már meg a Karkand-ot, mert az ismim nem tud velem a kieges pályákon játszani, hiába vannak meg neki.

Ergo, nem, nem kötelező megvenni minden DLC-t, de akkor számolj vele, hogy az ismerőseid nap nap után csesztetni fognak, amiért nem ugyanazok a DLC-k vannak meg nektek, nem fogsz elég szervert találni, ráadásul 100%, hogy az új fegyókkal kicakkozzák az ánuszrózsádat a DLC-s játékosok.

"Nem kötelező megvenni." Bullshit. Minél több DLC-t hagysz ki, annál kevésbé tudod élvezni majd az ALAP játékot, a végén meg eljutsz oda, hogy örülsz, ha egyáltalán találsz egy szervert, ahol tudsz játszani.
13.
13.
NoNametheOneandOnly
Srácok én se értem, soha hogy miért megy az anyázás. A DLC azért van hogy ha imádsz egy játékot akkor egy idő után tudj hozzá új tartalmakat szerezni, mert az első adag már kevés lesz. Szerintem aki szeret vele játszani, inkább örüljön hogy kap még tartalmat hozzá. Szerintem természetes hogy ezért pénzt kérnek mert dolgoztak vele, miért adnék ingyen. Tudom most majd jön az oltás hogy én így meg úgy de hülye vagyok. De azért ez a hozzáállás csak keleten jellemző hogy bazdmeg miért nem ingyen adják, akkor nem veszem meg inkább letöltöm. Te miért kapsz fizetést a munkádért? Én inkább ingyen szeretném hogy csináld, mert különben szemét vagy hogy pénzt kérsz érte... gondolkodni emberek gondolkodni.
12.
12.
shifteeh
#10: hát már ne haragudj meg, de rohadtul nem tud vigasztalni (meg érdekelni se), hogy nyugaton mennyit basznak el egy kávézás alkalmával :D de nem is az ára a baj, mert ha bf3 prémium lenne a vágyam, ki tudnám csengetni, inkább elvi kérdés ez. az eljárás nem tetszik, mert lefogadom, hogy rá leszek kényszerítve hogy megvegyem (nincs az az isten), ha nem akarom hogy a prémium fegyverrel/járművel gyalázzanak be, mint egyszerű nemprémium játékost. és érezzem magam szarul, hogy az én fegyveremen nem lesz tigrismintás camo. de hát ilyen világban élünk, éljen a kapitalizmus.
11.
11.
traumraise
#10: amugy az ára elvileg 50 dolcsi amcsiba és 50 euro itthon...kb 15ezer lesz sztem. Ez a másik amitől a plafonon vagyok,h akkor már veszek másik játékot ennyiér. Nem értem...valakinek minden fost meg kell vennie? Én pl csak Bf-fel tolom és kb fél vagy évente plusz egy klasszikus game. Amugy meg akkor vegyél másik game-et....ennyi
10.
10.
traumraise
#9: szerintem a plusz járművek csak a dlc pályákon lesznek elérhetőek, magyarul addig nem fogsz vele találkozni amíg meg nem veszed a dlc-t. Nem értem ezta baromi sok elégedetlenkedőt.. ha foglalkoznak egy játékkal az a baj ha nem akkor az a baj. Szerintem nagyon is korrekt ez a premium cucc az árával együtt...akinek meg sok vagy csak 1 dlc kell az ne vegye meg, ennyi. És persze azt se kell elfelejteni amikor itt mindenki csóró módon szidja az árakat,hogy ez az ár nyugaton egy kávézós beülés ára, szóval relatív,hogy drága vagy sem.
9.
9.
shifteeh
ezt a 10 új jármű dolgot nem igazán tudom hova tenni. ott lesz a pályán az új jármű, és amíg nem vagyok hajlandó fizetni ezért a buziságért, addig ha bele akarok szállni, kivág a játék originbe, ahol megvehetem vagy mi? már eleve ettől az origintől is hánytam. nem volt elég, hogy egyik játékhoz steam accounttal kellett baszkódni, másikhoz live-val, harmadikhoz valami harmadik ökörséggel, kellett még egy origin is, nehogy már az ea-nek ne legyen, meg úgy nem volt jó a rendszer, ahogy a bc2-ben volt. most még lehúzni is megpróbálnak - oké-oké, nem kötelező megvenni, de gondolom az új járművek/fegyverek/camók jobbak lesznek mint a stock. hatalmas dice/battlefield rajongó de az ea ökörségeitől hányok...
8.
8.
audio_assassin
#6: € 30-35 közé mondták, de szerintem lesznek olcsóbb hozzájutási lehetőségek is, ha nem is most azonnal, a későbbiek folyamán biztosan
7.
7.
Ótvar
És azt valaki tudja mibe fáj ez a dolog? (mennyibe kerül?)
6.
6.
killzone2
Ez szép és jó,de mennyibe kerül?
5.
5.
AkosTorok88
Ok így megéri szerintem
3.
3.
Exinor
#2: Értem amit mondani szeretnél, de én egy játékot egyszer szeretnék megvenni és ha már 3-4 DLC kijött hozzá akkor már elgondolkodom, hogy most legyen 5-6 új mapom, vagy vegyek egy teljesen új játékot.
2.
2.
audio_assassin
lehet itt fújolni, de szerintem ezek a kiegészítések közel sem akkorák, mint a CoDé, hanem sokkalta nagyobbak, és már most, (meg gondolom bármikor később) megveheted valószínűleg olcsóbban, mint külön-külön és többet is kapsz a kevesebb pénzért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...