E3 2012: Wii U-ra jöhet a Mass Effect?

  • Írta: InGen
  • 2012. június 5.
  • Hír
Link másolása
Eggyel több ok, amiért ma mindenkinek érdemes velünk tartania a Nintendo E3-as konferenciájára. A Mass Effect Facebook-oldalán éppen most hintették el, hogy mindenképpen csekkoljuk a prezentációt, mert kellemes meglepetések várhatnak ránk. Persze ezután már aligha lesz meglepetés...

Az Electronic Arts fővezére John Riccitiello megígérte, hogy teljes mellszélességgel támogatják majd a Nintendo új konzolját. Úgy látszik, annyira komolyan gondolta a dolgot, hogy még olyan hardcore franchise-ok is érkezhetnek majd a Wii U-ra, mint a Mass Effect.


Legalábbis a Mass Effect Facebook-oldala arra hívja fel a figyelmünket, hogy mindenképp nézzük a Nintendo sajtókonferenciáját. Azt persze egyelőre nem tudni, hog vajon az eddigi részeket portolják át, felturbózva esetleg a táblagépes kontrollerhez méltó tulajdonságokkal, vagy egy teljesen új anyag készül - ez majd kiderül este.

18.
18.
Kurtzix
#13: mario pff ugyan kérlek. a prehistoric 2 a király :)
egyéb iránt: jedi academy, republic commando kétezres évek elei mind 2 cím nos gyuri azóta nem tudott jobb címet letenni az asztalra :)
vagy ott a minecraft az se azért jó mert fű de szép :D COD osokon kívül sztem senki nem azért vesz új játékot mert h az az új. jobb esetbe azért veszünk gamet mert az jó ha meg 1 5-10 éves darab jobb nála akkor maradhat a polcon egész nyugisan.
17.
17.
SCR3AMN00B
#16: Bárcsak akár egyszer is végigolvasnád amit írok:D Én véleményem, én elképzelésem. Nem is befolyásolok senkit hogy így meg úgy ne vegye meg vagy hasonlók. Tényleg ez egy publikus vélemény de ezt már itt sem lehet leírni anélkül hogy valaki (pl. te.) bele ne kötne.. vagy akármilyen tré választ ráírna. Gratulálok hozzá és köszönöm szépen:D
16.
16.
Gamelord
#13: A te elképzelésed bizony nagyon különbözik a valóságtól ;)
15.
15.
Kumite
#14: VGChartz-ra tudok csak támaszkodni. Bár sosem pontos, de a nagyságrendet általában eltalálják és ha mégsem, akkor utólag korrigálnak.
14.
14.
SCR3AMN00B
#12: És ezeket az idióta eladási számokat honnan találtad ki? Az UC3 pár héttel kiadás után több mint 4 millió darabot adtak el:D (és EZEK csak pár héten belül) A Mario 3D pedig 5 millió januárig. Bár azt nem tudom mikor adták ki.. Mostani pontos adatokat nem tudok mondani.
13.
13.
SCR3AMN00B
#12: Persze tudom:D ezt én "nosztalgiának" nevezem:D Semmi baj hogy veszik meg ilyenek csak egyszerűen (mondjuk nem is ismerek olyan embert akinek megfordulna a fejében hogy leüljön Mario-zni) nem is tudok elképzelni ilyen embert. "na most van egy kis szabadidőm és leülök Mariózni" Tény hogy sokan vannak de én mindig is az újabb játékok felé hajlottam:D Meg a legtöbben (én is ilyen voltam) el sem tudják azt képzelni hogy valaki cs1.6-al játszik. Kipróbáltam tetszett, de a Source mégjobban bejött. Ezzel azt mondom hogy egy játék TUD fejlődni ha akar. De szerintem a Mario-t a 3D-vel teljesen elszarták.. Ilyenekkel max 8éveseket tudok elképzelni játszani.:P
12.
12.
Kumite
#9: Te már a Matrix vagy a Toy Story első részét meg sem nézed filmen, mert nem olyan mint az Avatar? Ha nem nézed meg, nem baj, de amikor a világ igényeiről alkotsz véleményt, akkor soha ne csak saját tapasztalásokból indulj ki.

Egyébként a Super Mario 3D Land 3DS-re kb másfél-kétszer annyi példányban kelt már el, mint az Uncharted 3. - Ezzel NEM NEM NEM NEM NEM NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az UC3-at minősítem, csupán jelzem, hogy mennyien játszanak Mario-val 2012-ben...
11.
11.
frenkyboyhun
#5: Nekem a ps-em mellet simán megfér a wii-m és én is az exclusive -ok miatt vettem meg és nem fogom soha sem megbánni mert a mario galaxy 1-2 életem egyik meghatározó game címei közé tartozik :)
10.
10.
szcsaba1994
#9: Értem. Kinek ez tetszik, kinek az.
9.
9.
SCR3AMN00B
#8: Nem, nincsen. Írtam hogy ez tényleg az én személyes véleményem. 2012-ben nehezen (bár nagyon sokan vannak) tudok elképzelni olyat aki ilyenekkel játszik. Ezért semmi esetre SEM vennék WII-t vagy WII U-t :)
8.
8.
szcsaba1994
#5: Van Wii-d? Szerintem nincs, mert ha lenne, nem ezt írnád rá. Senki se a multiplatform címek miatt vette meg a konzolt, hanem az exkluzívok miatt. Én konkrétan Zelda és Mario címekkel játszok, ha Wiiről van szó. Multi címekre meg ott a PC.
7.
7.
SCR3AMN00B
#6: Köszönöm szépen..:D xD
6.
6.
Gamelord
#5: Akkor gratulálok :D
5.
5.
SCR3AMN00B
Nem fogom senki kedvét vagy véleményét rontani de szerintem ez az egész Nintendo nem a 2012-es vagy akár 2009-2010-es évre való.. ugyanmár Mario? Hol élünk? Lehet nosztalgiázás meg minden de most ezért venni egy WII-t. A multiplatformos játékok meg hogy néznek már ki WII n? Nem is értem azt az embert aki azért veszi hogy játsszon vele. Ugyanez lesz WII U-n is. Grafika az konkrétan a kartonpapírfigura-minőséget fogja jelenteni. Annyi pozitívumot láttam az U-n hogy golfozni meg minden szart lehet rajta csinálni, de akkor már ott a Kinect vagy a PS MOVE.
4.
4.
Gamelord
#3: Miért? Saját címek attól még lesznek, sőt még többről lehet hallani. Én semmi hátrányt nem látok
3.
3.
Split
Sajnálom a piaci hajtás miatt a Nintendo elveszíti azt a maradék eredetiségét is. Nem mondom, hogy a külsős fejlesztők bevonása teszi tönkre a Nintendo minőséget de tény, hogy jót sem tesz - kizárólag anyagilag.
2.
2.
Multiplatform címekkel nem lesz gond, most már csak exkluzívok kellenek és mindenki elmehet a búsba ! :DDD
1.
1.
BryceHUN
Érzem hogy bukás lesz pedig azt sem tudom hogy mi lesz ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...