E3 2012: Watch Dogs - közös játék mobilokkal

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Montreal megerősítette, hogy mobileszközökre is megjelenik egy Watch Dogs alkalmazás, mely kiegészíti a PC-n és konzolokon tapasztalható élményt. A valós idejű cross-play funkció segítségével felülnézetből látjuk a várost, így taktikai előnyhöz jutunk a fő sztoriszálban.

A Watch Dogs mobil alkalmazásban izometrikus nézetben látjuk a várost, s a térkép segítségével még azelőtt felfedezhetjük a fontos helyszíneket, hogy azokat a PC-s, vagy a konzolos fő játékban meglátogatnánk. Amikor megpróbáljuk meghackelni a célpontot, az információk gyorsan nyomon követhetőek lesznek az alkalmazásban. A térkép tehát mindenképpen nagy előnyt biztosít, taktikai előnyhöz juthatunk vele.

A teljes Watch Dogs élmény tehát így néz ki: ülsz a TV-d előtt kontrollerrel a kezedben, ám nehézségbe botlasz, előkapod a magad mellé készített iPadot és rögtön átfésülöd a környéket hasznos információk után kutatva. Az alkalmazásnak van szociális funkciója is, láthatjuk barátaink teljesítményét a játékban és segítségek kérhetünk tőlük a nehéz szekvenciákban.

Gyakorlatban ez úgy működik, hogy pl. üldöznek bennünket - cimboráink viszont összezavarják a forgalmat a jelzőlámpák átvariálásával. Köszöntünk a jövőben!

7.
7.
Mortis
Haha, örülök, ha az egyiket megengedhetem magamnak. :)

Ez a játék elképesztő. Úgy fogom rávetni magam minden információra morzsára, mint egy várakozó játékos. Igen, pont úgy.
6.
6.
Macifasz
#2: Ha megnézed a 9 perces gameplayt, akkor láthatod, hogy a kivitelezéssel sincs gond. ;-)
5.
5.
NoNametheOneandOnly
Ez a cím nekem is nagyon bejövős! Szeretem az ilyen sok kütyü hackeljük meg stb.. dolgokat, és ez a mobilt padet használjuk szerintem baromi jó ötlet! Warfacenél is ilyen lesz. (ott baromi jó leosztás mobilon: légi támogatás paden: koordinátor és gépen katona így az a jó hogy bárhol be tudsz szállni egy jó kis meccsbe nem csak otthon)
3.
3.
Sogi
Egyre szebb helyezéseket ér el ez a game a várós listámon
2.
2.
LtGlove
Az a cím nagyon felpiszkálta a fantáziámat. Remélem a kivitelezés is ilyen eredeti lesz, mint amilyennek a sztori tűnik.
1.
1.
Split
Nagyon begyűrűzött manapság ez a third party hardware alkalmazás, akarom mondani az E3-on nagy divat lett mindent ezzel a fícsörrel mutogatni. Eddig se pro, se kontra nem tudnék érvelni, szóval inkább kivárásra játszok, és majd tapasztalat alapján mondok véleményt. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...