E3 2012: Megvan az új Counter-Strike dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Valve végre bejelentette, hogy mikor jelenik meg a Counter-Strike: Global Offensive. Bár új játékot nem hozott magával a cég, a CS kipróbálható a kiállításon, ennek apropóján egy kézikamerás gameplay felvétellel is tudunk szolgálni - duplán érdekes, mert az xboxos verzió fut.

Nagy erőpróba előtt áll a Valve, a Counter-Strike közösségének ugyanis nehéz megfelelni, miközben a külsősökkel a Call of Duty idejében nem könnyű megszerettetni a játékot. A Global Offensive-et ettől függetlenül mi nagyon várjuk már, a Valve bejelentette, hogy augusztus 21-én vethetjük rá magunkat. Mint ismeretes, az FPS PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik, de csak letölthető formában, így 15 dollárt kell érte fizetni. Lássuk a Dustot, ezúttal Xbox 360-on!

 

53.
53.
ALpH4
#52: medicnek az h életben tartsa a többit hülye ne legyél má
52.
52.
LnB
#50: rush & kemp. ja ja ja látom szakértővagy :) Istenem minek írod le ezeket?!
Szeretném megkérdezni, hogy Vadászgép ellen mi medic ként a taktika? :D
51.
51.
ALpH4
#50: még annyi h bizonyisam az igazam. CS-zek és anyit csinálnak h rush, vagy kemp többet nem látsz.
50.
50.
ALpH4
#49: és még annyit h az a taktika a csben anyi h vagy rush, vagy kemp. Több nincs a többi csak hazugság.

A BF-ben ha egyedül vagy akkor fakereszt. ott kell taktika ott 4 kasztból mindegyik kell egyszer amúgy fakereszt. és ott kempelni se tudsz igazán mert ki lövik a falat magadmögül és fakereszt.
49.
49.
ALpH4
de egyébként ti is fikázátok a cod-ot meg Bf-et is. Szóval egyik 19 másik 1híján 20 XD. De a CoD tényleg szar azt fikázátok nyugodtan. és ITT AKKOR IS BÖSZME RONDÁN NÉZNEK KI A FEGYVEREK. és én a CS-től kezdtem 1.6tól és szar
47.
47.
Dreadlox
születésnapomra jön:D kiváncsi leszek rá:D
45.
45.
Skyer
#38: Lehet, abban nőttem fel, viszont nem érdekel egy játék grafikája. A játszhatósága érdekel, ami nekem nem jött be a CS-vel.
Egyébként szigorúan szvsz, nem akarok senkit sem megtéríteni, sem belekötni.
43.
43.
LnB
Egyébként ennek örülni kell, hogy sok a Cod-os meg BF-es. Kevesebb a hülye cs-be. Igen ahogy az elöttem szóló írta, a cs-t gyakorolni kell. Nem lesz senkiből 2hét alatt score leader. (Értelmes szerveren) Emlékszem régen napi 300-500bot, csak dragshot (nozoom shot) gyakorlásként :D
Az viszont butaság, hogy a BF nem realisztikus... az az! A cs nem, de épp ezért ilyen jól játszható.
42.
42.
stratos55
#41: #36-osnak írtam(skyer), nem a #18asnak, elböktem.
38.
38.
LnB
#36: Nem volt "agyonhájpolva"... alkalmasabb versenyszerű játékra mint bármi más. Azt ne mond, hogy csak a hülyék csznek... És nem sebészi pontosság kell a fraghez, hanem skill. Ami a többi tucatszarba szóba sem kerül :D. Cod 4 promod említésre méltó még de más nem. De te már a "Mindenévbe új COD" érába nőttél fel neked/nektek nem számít a belső tartalom csak csillogjon a szar jó az alapon válogattok játékot. :)
37.
37.
Skyer
#36: Ja, hozzá kell tenni, hogy az 1.6 2003-ban jött ki.
Előtte csak méginkább kiforratlanabb, rossz játék volt.
36.
36.
Skyer
#18: Aha, taktikásan.
1.6-ban olyan kibaszott szar a fegyverek mechanikája, nem képes az ember eltalálni semmit, csak ha sebészi pontossággal lő.
Nem értem miért van ennyire agyonhájpolva a CS, '99-ben jött ki, utána rá 3 évre MoHAA ami már eleve ezerszer jobb volt, mégis a CS volt erőltetve (már versenyek és hasonlók kapcsán). Aztán kijött a Battlefield 1942 ahol TÉNYLEG kellett taktikázni. Erre és a MoHAA-ra egy évre jött ki a CoD 1 amely már igencsak kiforrott volt a CS-hez képest. Nem a CoD-ot akarom védeni, nem vagyok fanboy, de a CS egyszerűen régen is szar volt számomra, most sem változott a véleményem. Ha valaki taktikázni akart, akkor azoknak ott volt BF, de még a CoD széria első részeiben is szükség volt rá.
És mégis máig erőltetik ezt. Röhej.
A mozgást, guggolást ne is említsük, mert normálisabban is meg lehetett volna csinálni. (Hiába, hogy régi, akkor is meg lett volna rá a technika)
35.
35.
Hubert Cumberdale
#33: Ó te hős kockák megmentője xD
34.
34.
shatterhand
hoppá
15 dolcsi?
Na így már érdekel. Ps3ra felezve megvesszük és lehet bandázni. Socom confrontation óta nem jött ki épkézláb normális taktikus multi.
Payday is kur..a jó, de az csak co-opban jó. És az se a grafikával büntet.

Szal jó lesz ez. Crossplatform meg nem hiányzik. Sose mentünk volna át oda.
33.
33.
ALpH4
#32: irni is fogok mert ez egy zsivány kockatoborzó vacak játék. értelme egyenlő nullával.
32.
32.
Hubert Cumberdale
#31: Az uncsi az, hogy minden egyes cs hírnél ezt leírod....
31.
31.
ALpH4
szar a CS úgy ahogy van. de most nem azért suliban én is CSzek ot van cs-óra is, de akkor is fos én mind BF-es tok alázni. És nincs benne semmi cél mindig csak ugyan az single nélkül. bocsika de ez kicsit uncsi. És hát ORMODLANUL IDIÓTÁN NÉZNEK KI BENNE A FEGYVEREK. szebbet szarok annál a snipernél vagy shutgunnál.
30.
30.
pjoco
Bétát tolom már 1 hete legalább! :)
29.
29.
LnB
#16: Az, hogy kinek melyik tetszik ízlés kérdése. De a cs múltja tagadhatatlan, a legtöbbet játszott versenyjáték ami létezett eddig. Az általad felsorolt játékokhoz képest, letisztultabbnak (puritánabbnak) tűnik, de hihetetlen nagy taktikai mélysége van ami se a BF-be, sem a COD-ba nem található meg. És CS-ben vannak a legjobban fizetett játékosok (FPS-ben) Ezzel indult el az amit ma E-Sportnak hívunk :D
28.
28.
LnB
#17: Úristen de alap volt!!! :D becsukott szemmel sötétbe, bármikor... Most kicsit átvariálták de szokható :D
Én egy idő után írtam olyan configot, hogy numpadon adott billre megvette az adott fegyvert, vagy felszerelést :D
27.
27.
LnB
Én nyomom, és több éves CS 1.6 és Source tapasztalat melett, álítom, hogy jó lett. Nem tübb egy helyrepofozott verziónál de jó. A Hitbox volt számomra is a legfontosabb kérdés de eddig, nem tapasztaltam gondot. Az összes változtatás jó irányba vitte a játékot. A mapok jobban kiegyenlítettek. Van benne felesleges dolog, de azt waron senki sem fogja használni.
Ui: Hangtompíto nincs :)
26.
26.
ALpH4
hát ez pocsék. kegyetlen ahogy az ellenfél átszalad a bot előtt és aztán lelövi. elégi ritka pocsék
25.
25.
Dogmatix
Hát erre kíváncsi vagyok :) 1.5 , 1.6 , Source megvolt, mióta átálltam PS3-ra nem CSztem :) Biztos megveszem, de szerintem nem lesz egy nagy szám. Inkább nem várok tőle semmit, és maximum pozitívan csalódom. :) Egyébként a CS közel sem egy hibátlan játék, elég sok a bug, de szerintem aki CS-zik az pont így szereti ahogy van :) 1.5 ben scouttal rusholtam :) régi szép idők :D
23.
23.
idióta
#22: Köszönöm a választ!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...