Úton a Gran Turismo Vita?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 14.
  • Pletyka
Link másolása
Természetesen a Sony még nem jelentett be semmit hivatalosan, viszont állítólag a marketingesek már kérdezgetik a játékosokat, hogy érdekelné-e őket a Gran Turismo PlayStation Vitára írt változata. Valószínűleg a japánok előbb-utóbb minden fontos szériájukat átültetnék a kézikonzolra, itt inkább a "mikor" kérdéses.

Sőt, talán a Gran Turismo esetében a "mikor" még inkább fontos, mint bármilyen más cím esetében, elvégre a Polyphony Digital a Gran Turismo 5 fejlesztésénél csak a PSP-s Gran Turismo munkálataival tökölt többet - utóbbi esetében ráadásul szinte hiába, mert a játék abszolút nem hozta az elvárt minőséget, noha nem volt rossz autóverseny.

A PSP-s verzió - sokat ültek rajta

Ezek után nem csoda, hogy a Sony marketingesei külön felméréssel készítenék elő a PlayStation Vitára készülő változatot: az IGN értesülései szerint a japán cég online kérdőívet töltetett ki néhány kiválaszottal, akiknek többek között arra kellett válaszolniuk, hogy vevők lennének-e egy vitás változatra a Gran Turismo-ból úgy egyáltalán, illetve ha ez a PS3-as változat árcsökkentésével járna? A Sony természetesen még nem erősített meg semmit, de ez jó kiindulópont lehet a találgatásra!

A kérdőívben egyébként már érdekes kérdések is felbukkantak, így például újra előkerült az a PlayStation Plus extra, ami a PS3- és Vita-tulajdonosoknak ingyen biztosítaná az adott játék testvérplatformon megjelent változatát - eszerint ha PS3-on FIFA-zol, ajándékba kapnád a Vitára kiadott verziót. Nem is rossz, ugye?

9.
9.
oticasi
Nekem volt pspem.
Imadtam,mindig nalam volt,de ha kene tiz ertelmes,tenyleg jo es elvezetes jatekot mondanom,bajban lennek.
Jott az xperia play,ps tamogatas meg a sok szoveg es gyakorlatilag csak az angry birds van ezen a szutyok telefonon,ami elfut barmilyen androidos mobil.
Koszonom sony ,utoljara vagtal at ...
8.
8.
simon 555
ami a végén van az jól hangzik:D
ezt eljátszhatnák majd a PS4-el is ha kijön.így nem lenne baj ha nem vinné a PS3-as játékokat hanem egyszerűen ha meg van a játék PS3-ra akkor mondjuk letölthető formában megkapnád PS4-re is.
7.
7.
sherex
#6: Csak egy pár ami majd később jön : Assassins Creed 3 Liberation , Call of Duty Black Ops Declassified(rem jól írtam) Bioshock , Sly Cooper .Most így hirtelen még ezek jutottak eszembe. Nekem van box(régebben ps3 ...ps3 jobb szerintem) is meg vita is . Nekem különösen az tetszik benne hogy nagy konzolos élmény van a kezemben . De ha nem győzött meg nem nagyon érdekel ugyanis mindenki azt vesz azzal játszik amivel akar
6.
6.
oticasi
sajnalom ,engem ez a lista nem gyozott meg...
Marad az X360
4.
4.
sherex
#3: Unit 13, Resistance Burning Skies, Uncharted Golden Abyss, Little Deviants , Gravity Rush csak egy pár Ps Vita Exclusive cím
3.
3.
oticasi
Vegre valaki hasznalja az eszet a sonynal,bar egy huzoprogramnak nyitocimnek kellett volna lenni.
Egy god of war es egy gran tourismo,tuti mar vettem is volna egy vitat.
De idaig karcsu a felhozatal,bar inkabb szegyen ,mint karcsu,semmi exluziv...
2.
2.
FekaFOB
Ne jöjjön, mert a végül tényleg vennem kell egy Vitát! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...