Sniper: Ghost Warrior 2 képáradat

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 16.
  • Képek
Link másolása
Nem árt figyelemmel kísérni a City Interactive csapatát, elvégre a CryEngine 3-mal hajtott Sniper: Ghost Warrior 2 bitang látványos produktumnak néz ki. Habár szinte kézzelfogható az, hogy a fejlesztők kicsit kiszínezték a képeket, de ha feleekkora hangulattal bír a játék, már nyert ügyünk van.

Még az is meglehet, hogy a lengyelek jó lóra tettek a Sniper: Ghost Warrior 2-vel, az alábbi screenshotok minden műfajkedvelő shooterhuszár endorfintermelését megindíthatja. Van itt pózolás bitang nagy mesterlövészpityuval, baráti torokmetszés és nyílt tűzharc. Jó, az utóbbi annyira nem a sniperekre vall, de üsse kő. A játék augusztus 24-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

7.
7.
Hubert Cumberdale
#6: hát jah ezek a képek nem a legjobbak, pedig videókon jobban nézett ki. Szerintem ezek konzolos shotok.
6.
6.
drat576
#5: én se, nekem nem úgy tűnik mintha sikerült volna megszelídíteni az engine-t
5.
5.
NinjaNorb
Hát grafikától annyira nem fosom össze a bokámat
4.
4.
BrendOoN
Az első részben gyakran elbújtam a sziklákban és onnan szedtem le őket... :) Az is nagyon tetszett, és eddig ez is nagyon bejön. Ha nem lesz benne annyi bug, mint az előző részben akkor szerintem ez lesz a legjobb játék, ami a CryEngine 3-mal készült...
3.
3.
Dercsi
Az első után szerintem ez jó lesz. Nekem az első is bejött nagyon, a bugokat pedig kihívásnak tekintettem :D
2.
2.
Giggsy
Nem volt az annyira csalódás. Egy City játékhoz képest legalábbis egyáltalán nem. Az eddigi infók alapján úgy tűnik, hogy tanultak az első rész hibáiból, én már nagyon várom. Ha csak annyi fejlődés lesz az első rész végleges verziójához kést, mint amennyit a patch hozott az alap verzióhoz képest, mér megéri majd az árát.
1.
1.
rics92
Az első rész csalódás volt, hátha javítanak a 2-vel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...