5 millió példányt várnak a Dead Space 3-tól

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 17.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts és a Visceral Games célja az volt a Dead Space 3 újdonságaival, hogy az új játék még nagyobb közönséghez juthasson el, mint elődjei - ennek értelmében az eladásokkal kapcsolatos várakozások is megemelkedtek, a játékból 5 millió példányt szeretnének eladni.

Frank Gibeau, az EA Games elnöke a CVG-nek adott interjúban árulta el, hogy a Dead Space 3 alapvető újításai, így például a kooperatív mód is mind azt a célt szolgálják, hogy a horrorszéria nagyobb közönséget érhessen el. "Minden egyes résszel egy kicsit más történetet akartunk elmondani Isaacről, miközben vadiúj fícsöröket tettünk a játékba, hogy az egész összefüggőbb élményt alkosson" - kezdte Gibeau, aki szerint a második rész multiplayer módja is ezt a célt szolgálta, de az valahogy a játékosoknak nem jött át.

A kooperatív módban viszont jobban bíznak, hiszen ez is multi, mégis sokkal közelebb áll a horrorhoz, mint a kompetitív deathmatch: "Sokkal jobb poén együtt félni, mint egyedül. Szóval fogtuk az ötletet, és megpróbáltuk hozzáférhetőbbé tenni a címet egy kicsit több akcióval, miközben a horror oldalát sem ástuk alá a játéknak." Gibeau elmondta, erre az egyensúlyra nagyon figyelnek, így reményeik szerint különösebb népfelháborodás nélkül tudják növelni a játék célközönségét - a sorozat folytatásához 5 millió példányt akarnak eladni.

21.
21.
manderel
#20: Szerintem jó volt a 2. is.
20.
20.
Vopesz
E3-as prezentáció után ez már nagyon messze van a horrortól. Sima gore lövöldét csináltak belőle. Mondjuk már a kettő is az volt, nyomába sem ért az első résznek. 5 milla amúgy reálisnak hangzik. Sajnos. Amíg ekkora sikere van ezeknek (resi ugyanez), addig sírhatunk egy igazi horror játék után, nem lesz.
16.
16.
Optimus Prime
Nekem eddig egy rész se volt ijesztő, bár mérföldekkel jobb a Doom3 teátrális "bú, most megijesztelek" szintjétől, de nem az igazi. AVP classicot nem üti nálam a FEAR széria se. Ami igazán jó benne az az autentikus sci-fi hangulat, ami a z egész játékból árad. Részletesen felépített helyszínek és karakterek. A groteszk Necromorphok már csak ráadás.
A 2-ben voltak jó részel: mikor a gunship kilövi az ablakot vagy a sok portyautassal terített metró. :D
15.
15.
drat576
#14: az első rész nekem is nagyon tetszett, a második meg hááát..hozta a színvonalat, de semmi extra...nem tudom, hogy mit várjak el a 3. résztől, mindenesetre jöhet ezerrel :)
14.
14.
tjames
Én már az első részbe is nagyon szerelmetes voltam, pedig akkor még sok volt a fanyalgó! Ki is ezreztem! :)
Megérdemli, hogy a nagy címek között emlegessük!
12.
12.
Dark_Temptation
nagyon várós :) annak ellenére, hogy nem igazán játszottam még a részekkel! ideje lesz beszerezni! :)
11.
11.
Eragon51
egy kérdés: split screen co-op?
10.
10.
kopic
Remélem hogy meglesz.
8.
8.
Ecneb
Igazi barát, ha co-opban játszik, akkor amint kialszik a fény, barátját belöki a legsötétebb pontba és elmenekül az ellenkező irányba.
7.
7.
DON GONDOCS
Hátha valóban olyan jó játék mint állítják, akkor tuti a siker én szurkolok nekik.
4.
4.
giga321
3.
3.
XricsX
Nem tudom mit fog produkálni a 3. rész de a legjobb az lenne ha a 2 pörgését és az 1
atmoszféráját egybe tudnák gyúrni.
2.
2.
rics92
Biztos összejön az az 5 milla.
1.
1.
azureknight0715
Jo játek lesz. Am meg cop modban is biztos élvezetes lesz. Pl mész a társadal a fény kialszik ilyesztő hangok nem látok hol jön az ellenség hirtelen azt látod hogy ráugrik az egyik a társadra az mikor megpróbálnál segiteni neki hirtelen rádakaszkodik egy másik a hátadra. Szal várós nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...