Már biztos: jön a Metal Gear Solid 5

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Hideo Kojima egy interjúban jelentette ki először kereken: készül a Metal Gear Solid ötödik része. Immár tudjuk, hogy a folytatásban biztosan visszatér Solid Snake, a játék pedig a készítők saját fejlesztésű motorjára, a Fox Engine-re épül majd. Tűkön ülve várjuk az első részleteket!

Rendben, lehetett sejteni, hogy a Metal Gear Solid előbb-utóbb visszatér, azonban most történt meg először, hogy Kojima kijelentette: készül a Metal Gear Solid 5. A sorozat ötödik részéről ugyan nem közölt túl sok konkrétumot, mert elmondása szerint "akkor az ajtó mögött álló PR-es nindzsalány darabokra vágná", de támpontként egy-két érdekességre azért fény derült.

Az első infókat szállító interjút az IG Magazine készítette, az idevágó idézetek pedig egy pillanat alatt elterjedtek az interneten - nem csoda, hogy többen megkérdőjelezték az anyag hitelességét, de utóbb a lap szerkesztősége megerősítette, hogy az alábbi információk pontosak.

Ezek alapján a Metal Gear Solid 5 a Fox Engine-re épül majd, ráadásul ha minden igaz, vissza fog térni Solid Snake is! Természetesen a hagyományos játékmenetre számíthatunk, viszont Kojima az IG-nak elmondta, nagyon tetszett neki a Deus Exben látott szociális interakció. Bár többet nem volt hajlandó elárulni a téma kapcsán, a titkolózása nagyon is arra utal, hogy valami hasonló fícsör az új MGS-be is be fog kerülni.

Várjuk a további részleteket!

39.
39.
p3ti
#34: Ja csak hogy a witcher közel nem annyira összetett mint a MGS . Arról nem is beszélve hogy az csak 1 rész volt , azt könnyű összefoglalni . A HD collection pedig nagyon jó lett , csak kár hogy kihagyták az első részt belőle... Ami számomra 1 kicsit érthetetlen . Aki pedig boxon veszi meg , annak kimarad az első rész , és a 4. is , akkor most ezután hogy játszon az 5.el?:) Kivéve ha nem érdekli a story , de ez Metal gear , ilyen opció nincsen, hogy valakit ne érdekelje a story :) Én nem lepődnék meg ha playstation exclusive maradna .
38.
38.
MrBenjamintoto
#37: http://www.ign.com/articles/2012/06/20/kojima-on-metal-gear-solid-5-i-can-tell-you-two-things Ez nem biztos infó de ebből eléggé az jön le, hogy multiplatform lesz.
37.
37.
Mathia$
#33: dehogy lesz!

A legjobb sorozat a világon. Várhatóan a Peace Walker után, 70-es 80-as évek, vagy pedig a 2 és a 4 kozott, tehát 2010-2013ig játszódik.
36.
36.
crytek
Bárcsak jönne xbox 360-ra is!
35.
35.
Dízel
miért lenne hülyeség az 5.rész?!
oké, ennyi rókabőrt már pofátlanság bármiről lehúzni, de az mgsből 5 rész nem vészes... a final fantasy hányadik résznél jár már, és sorolhatnám. A rajongók megveszik, és sztem egy mgs minden eggyes része egy remekmű, zseniálisan megkomponálva, egy olyan story láncolattal és összefüggésekkel ami más játékban nincs meg. Igy az 5 rész nem is tűnik soknak.
Snake meg bármilyen formában visszatérhet, akár a dns-ét másolták le, akár robot formában akárhogy, csak a fantáziára kell bizni. A deus ex-es dologhoz meg annyit, hogy szvsz megváltozhat a játékmenet a z elődökhöz képest. Több npc, tobb kommunikáció és információszerés.
34.
34.
Raatkainen
#27: Az első Witcherrel a boxosok nem tudtak játszani, így a másodikban kaptak egy összefoglalót a történetről(ugyanúgy mint a ps3-as Mass Effect 2-nél).
33.
33.
Szerintem is multiplatform lesz, előbb utóbb minden az lesz ami korábban csak 1 géphez tartozott :)
32.
32.
kopic
31.
31.
kopic
#17: Az kemény:DDDDDDDDDD
30.
30.
kopic
És gondolom hogy akkor ez is csak PS3 exkluzív lesz:(
29.
29.
Yanez
#28: Ja és a boxosoknak is jól jönne a 4-ik MGS.
28.
28.
Yanez
#27: Hacsak valamiképpen nem adják ki a 4-iket is PC-re,bár erre igen kevés az esély.Mellesleg talán Wii U-ra is jönni fog,gondolom én.
27.
27.
p3ti
#25: Nem látom sok értelmét az 5. résznek PCn , mivel már a címe is elárulja : 5. A 4. része teljesen érthetetlen volt azok számára akik nem játszottak az elődökkel . Ha ez annak a folytatása... akkor meg pláne 0 értelme van kiadni , de még boxra is.
26.
26.
MrBenjamintoto
#25: Nagyon szokatlan (pozitív értelemben) hozzáállás
25.
25.
Yanez
#24: Pedig könnyen lehet multiplatform,most már igen.Abból gondolom,hogy az MGS HD collectiont boxra is kiadták,ezek után miért ne?És bár én PS-es vagyok,nagyon remélem,hogy PC-re is kiadják,mert erről a játékról egy gamer se maradjon le!
24.
24.
simon 555
#9: nem hinném,hogy multiplatform cím lenne.
az MGS széria PS húzócím volt mindig is,és attól,hogy a Fox Engine multiplatform cím nem jelenti azt,hogy mind3 platformra ki is lesz adva.
bár kitudja.majd kiderül a TGS-en(vagy a Gamescomon)
22.
22.
kebi90
#19: Az ilyen szerencsétlen, szeretethiányos "emberrel" nem lehet mit kezdeni. Hagyni kell had nyomja a hülyeségét most ez a menő a tizenévesek körében. :) A hozzászólását én is láttam.
21.
21.
Ca$h
Épp némítani akartam, mire láttam, hogy valaki már megtette előttem ... ;)
19.
19.
Raatkainen
#18: Ááá dehogy, majd küldök neki sok érvelő üzenetet, hátha megjön az esze.
18.
18.
Neo1989
#17: Szerintem szólj egy modnak ha probléma van .
17.
17.
Raatkainen
FIGYELEM! SEGESZKI VISSZATÉRT DAFASA NÉVEN! FENYEGETŐ ÜZENETET KAPTAM TŐLE, SZÓHASZNÁLATA ALAPJÁN TUTI Ó AZ! ÍME:

takarodjál már a pc-del... minden konzolexkluziv hirnél beirva
vmelyik nyomorék fogyatékos h jöjjön pc-re... irom neked is h
vegyél konzolt vagy fogd be a pofád...unalmas már... rdr-t meg sok
király exkluziv cuccot kihagysz, nem zavar? ha nem akkor takarodjál
az ien hozzászolásaiddal...
16.
16.
Neo1989
Hát lehet ezzel nem leszek népszerű de én nem értem h mért csinálnak ilyen játékot . Ez nem más (szerintem ) mint egy 20 órás film 4, max 5 órás gameplayel amit 10, 20 v még több rongyér árulnak(Már mint a 4 a többit nem tom ) . Senki ne értessen félre kellenek egy játékba átvezetők viszont amikor az már csak abból áll az egy film nem játék .
Ellenben akinek teszik nyugodtan vegye meg . Ez csak az én véleményem .
15.
15.
shatterhand
#12: inkább az E3 utáni első meglepetés
pont 2 napja írták vhol,hogy pl ps3ra még vannak be nem jelentett nagy címek
14.
14.
killzone2
Erre ennyit tudok mondani: fapfapfapfapfap! :D
Várom a habzásra késztető videókat! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...