Végleges címet kapott a Game of Thrones MMO

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Újra hallatott magáról a Game of Thrones alapján készülő MMORPG, a böngészőben futtatható free-to-play játékot még a San Francisco-i Game Developers Conference falai között mutatták be, azóta nem sok új információ látott napvilágot róla. Most a végleges címnek és néhány screenshotnak örülhetünk.

A Game of Thrones MMORPG azért is érdekes, mert elsődlegesen az HBO tévésorozatából táplálkozik, és csak közvetve dolgozza fel az eredeti regényeket. A fejlesztésért a böngészőben futtatható, free-to-play MMO-kra szakosodott Bigpoint és a norvég Artplant felel, a srácok a Battlestar Galactica Online után újabb nagy dobásra készülnek - reméljük, ezúttal jobb eredménnyel!

A Bigpoint a minap jelentette be: a játék végleges címe Game of Thrones: Seven Kingdoms lesz, a készítők szerint azért esett a választásuk erre az alcímre, mert ez könnyen beazonosítható, és azonnal mozgásba hozza a rajongókat. Ráadásul a jövő héten, a Comic-Con alatt az első gameplay trailert is megkapjuk a programból, de addig kedvcsinálóként csekkoljátok az új screenshotokat!

A Game of Thrones: Seven Kingdoms várhatóan még idén megjelenik, a bétatesztre hamarosan lehet jelentkezni!

7.
7.
simon 555
remélem ebben PVE-re mennek rá és nem csak egy PVP játék lesz minden story nélkül mint a BSGO...
5.
5.
Rayzax
#3: egyetértünk.. amúgy remélem jóval jobblesz mint az az RPGnek nevezett kaki amit Game of Thrones nével kiadtak, azzal kb 10 percet tudtam játszani.. és ez a név megérdemelne egy igen epic játékot.
4.
4.
mephi
Nos nekem a bigpoint neve garancia arra, hogy messze el fogom kerülni ezt a játékot...
3.
3.
l.rics16
nem értem minek erőltetik ezeket a böngészőben tolhato mmo kat a minőség 100x szarabb mint normál mmo k nak és ha befizetsz 3000 ft ot akk el tudsz porlasztani bárkit aki nem fizetett ugyanugy be
2.
2.
adriano28
remélem normál lesz benne az irányítás meg a harc rendszer
1.
1.
Dark_Temptation
csak jobb lesz mint az a szenny game of thrones rpg : /
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...