Remekül fest a Survarium

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 7.
  • Videó
Link másolása
Ingame screenshotok érkeztek a S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztőinek legújabb játékából, a Survariumból. Az anyag remekül fest, annál is inkább, mert MMO-nak készül, ahol - tudjuk, tudjuk: közhely - a csúcsgrafika nem alapvető elvárás a rajongók részéről. Befutott a második fejlesztői napló is.

Miután a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztését lelőtték, és a GSC Game World lehúzta a rolót, a készítők egy része megalapította a Vostok Games-t, hogy saját projektbe kezdjen. Ez lesz a Survarium, egy PC-exkluzív, free-to-play MMO, ami egy ökológiai katasztrófa által sújtott világban játszódik majd. A minap új látnivalók érkeztek a játékból, szemügyre vehetjük az első ingame screenshotokat, és itt a második fejlesztői napló is - a grafika minősége még nem végleges, mondják a srácok.

17.
17.
Darox
Miután kijátszottam a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobylt, köszönöm, több játékukból nem kérek...
15.
15.
DollSyndrome
14.
14.
Fronter
Amúgy ez nem a Stalker 2 csak más néven? :)
12.
12.
Lacek896
A Crysis széria erőssége a látvány. De sajnos ennyi. Nem egy játék alázza játékélményben ami nálam fontosabb mint a grafika. Amit viszont sajnálok hogy szinte alig van game amihez licenszelték a CryEngine-t. Remek látvány+szuper történet+élvezetes játékmenet= siker. Szerintem :)
10.
10.
szinkron
Surból nem lehet váriumot építeni.
9.
9.
NoRush
#3: Megnyugtatlak, szerintem a Crysis 2 halál ronda volt :) A játék végén a videón behaltam, egyszerűen ocsmány volt.. ;')

A Survarium meg, hát... nehéz róla véleményt alkotni, nem sokat láttunk még, de ahogy elnézem igyekeznek, mert új stúdió.. durrantaniuk kell valami értékelhetőt.
8.
8.
isaac9999
#7: valaki játszott itt a STALKERrel? mert ha nem akkor kezdjétek azzal és rájöttök, h teljesen ugyanolyan..... nagyon várom, és ,h csatlakozzak az előttem lévőkhöz a crysis 2 szar,de ez remélem lesz olyan mint a STALKER!!! (képeken olyan)
7.
7.
Macifasz
#3: Pedig nem több annál. Unalmas, lineáris pályatervezés, mellőz mindenféle egyediséget és váratlan megoldást...ami kevés van benne, az meg olyan lassan van felvezetve, hogy meglepődés helyett, inkább ásítasz egyet. Én halálra untam magam mindkét részen. A látvány rendben volt, de minden más téren, egy átlag, tucat játék volt. remélem a 3 részre, a grafikán és a látványon kívül, mást is felmutatnak.
6.
6.
Fronter
#5: Így van. Az első rész után azt hitte az ember, hogy egy jobb részt kap, de ők valahogy visszafejlődnek. A 2. résznek a zenéje jó, de ennyi, minden más gagyi.
5.
5.
kontakt
#3: Próbáltam nem úgy írni, hogy parasztvakítás : )
Van benne bármi egyedi ?
Nézd egy olyan környezetet választottak az egész játék főhelyszínének ami az alap 3-4 színével nem lehet melléfogás grafikailag.Mert az összképet kiadja egyből, hogy igen kurva szép.Viszont ha kicsit körbenézel magad körül akkor hamar feltűnik majd, hogy minden más tákolmány, kezdve a kikötőkkel, viskókkal, parti lerakatokkal, mind egyforma.
A második rész máris kuka lett, ott még inkább érezni lehetett, hogy semmi kreativitás nem szorult beléjük. Hogy hol élek ? ne haragudj de nem állok be a birkák közé bééégetni, csak mert egy játék grafikája szép de egyébként dög unalom minden téren, játékélménynek még csak az árnyéka se vetül rá.
3.
3.
ikaralyos01
#2: A Crysis egy giccs???? :D Te hol élsz? :D
2.
2.
kontakt
szerintem meg így tökéletes, megmarad az illúzió jellege.
Nem olyan szembetűnően mesterséges mint pl egy crysis féle giccs.
1.
1.
BrendOoN
Remélem tényleg nem végleges ez a grafika, mert hát a második képen a fák és bokrok eléggé gagyik lettek.. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...