Game of Thrones: Seven Kingdoms - az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 12.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott a Game of Thrones: Seven Kingdoms első előzetese, amiből képet kaphatunk arról, milyen lesz a Bigpoint böngészőben futtatható MMORPG-je. A játék elsősorban az HBO sorozata alapján készül, a könyvekkel csak közvetve érintkezik.

A Game of Thrones MMORPG-t az idei GDC alatt jelentette be a Bigpoint, a Unity engine-t használó cím az HBO sorozata alapján készül. Múlt héten derült ki, hogy a játék alcíme Seven Kingdoms lesz, ekkor ígérték meg a fejlesztők, hogy a ma kezdődő Comic-Con alatt megkapjuk a játék első előzetesét is. Nos, megérkezett, tessék!

23.
23.
frenkyboyhun
Egy lány miatt szerettem meg a sorozatot és azóta is tetszik de ez a játék szerintem most egy kicsit kevés lesz :(
22.
22.
MrBenjamintoto
#20: Én most nyáron nagy nehezen neki álltam és elolvastam az első két könyvet hát nekem a sorozat jobban bejött.
21.
21.
Normen1976
Pénzt akarnak. Sok pénzt, még több pénzt. Meg is fogják kapni. A böngészős játékok egyre népszerűbbek, és mesteri módon fejlesztenek mindegyikben arra, hogy a játékosok előbb utóbb minél több és több pénzt öljenek bele. Ez sem szól másról. Egy népszerű címmel el lehet adni majd a gagyit, és hozza majd a pénzt. Igazi tartalmat kár várni tőle.
20.
20.
thernielle
#14: Meg az, hogy más a szereplők neve. Meg az, hogy a királyvári csata 3/4 része hiányzik, közte csupán csak olyan - az egész könyvön végighaladó - sztoriszállal egyébként, mint Tyrion kovácsolt lánca. Meg hogy Daenerys TELJES történetét átírták, az ég adta világon SEMMI köze nincsen ahhoz, ami a könyvben történt. Nem, nem túlzok, semmi. Semennyi. Zéró.
Szóval egyébként tényleg nincsen lebutítva, totálisan át lett írva. Igazat adok.

Ja, ez a trailer meg egy fos. Böngészős játékként még üthet egy gyenge-közepeset, de hogy George Martin miért adja a nevét most már zsinórban talán a harmadik hitvány foskupachoz, az rejtély. Valaki mentsen meg és mondja már el!
19.
19.
giga321
Gyorsan még 1 rókabőrt.
18.
18.
pjoco
Ez mi ez??????????? o.O
17.
17.
KENKILL
#6: Tényleg gyalázat, hogy mi van a Game of Thrones-al játékok terén. Imádom a franchise-t, úgyhogy szerintem pont ezért fogom nagy ívben elkerülni az összes játékot amit készítenek róla. A sori még jó, bár a könyvhöz az sem ér fel.
16.
16.
rics92
Mintha Brienne szúrná le Eddardot hátulról XD
15.
15.
balint23h
Azta. Ez valami ritka amatőr trailer lett. :D
14.
14.
Csakazmmorpg
#12 A 2. évad egyáltalán nincs lebutítva szerintem.A könyvhöz képes természetesen nem a legjobb (de ez minden könyven alapuló film/sorozatról így van).Annyi a lebutítás maximum h nemmondja el az emberek gondolatait.
13.
13.
Nomad010
öhm... ja. Valaki felvilágosítana mit is láttam az imént? Biztos bennem van a hiba:hm
12.
12.
SLi
A második évadra sikerült teljesen lebutítani a sztorit, ez meg még ráadásul azt is csak felületesen fogja követni akkor nem sok jóra számítok
11.
11.
Trollingstone
Ez amugy nem a Metin 3.............
10.
10.
azureknight0715
Istenem! Én jobb trailert tudok összedobni. Hogy ennyire lesz*rják a játék bemutató videoját az egyszerűen szánalmas. A játék meg hatalmas bukta lesz tuti. Szerintem inkább maradjon meg sorozatnak mert az tényleg az egyik legjobb.
8.
8.
Dontrip
Ha a trailer szar milyen lesz a játék?
6.
6.
Trollingstone
Miért kell ezt a szerencsétlen sorozatot ilyen hitvány szarokkal meggyalázni.
Az undorító RPG nem volt még elég.............
4.
4.
Split
Ez kb. annyira hatásos hype-generátor, mint egy szem krumpli.
3.
3.
hedzsooo
Nem nyűgözött le egyenlőre engem sem...
1.
1.
rics92
Hát öööö izéééé.... ahha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...