Sleeping Dogs - a hollywoodi szinkronstábról

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 18.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix nem kertelt sokat és napjaink legfelkapottabb színészeti szerződtette le a Sleeping Dogs szinkronjához. Kérdés, hogy a hongkongi filmek hangulata átjön-e, miközben a csini Emma Stone búg negédesen a mikrofonba. Bővebben is betekinthetünk a munkálatokba.

"A Sleeping Dogs több mint két órányi párbeszéded tartalmaz egy olyan történet részeként, melyet a legjobb hongkongi filmek ihlettek." nyilatkozta Stephen van der Mescht, a United Front Games executive producere. "A műfaj hatalmas rajongóiként pontosan tudtuk, hogy kiket akarunk (a szerepekre), és hogy kik képesek a forgatókönyvet életre kelteni. A végeredmény fantasztikus lett."

A Sleeping Dogs-ban Will Yun Lee (Halj meg máskor, Az emlékmás) adja Wei Shen hangját. Wei Shen egy rendőrtiszt, akinek küldetése, hogy beépüljön Hong Kong egyik legrettegettebb triádjába, a Sun On Yee-be. A Tom Wilkinson (Batman: Kezdődik!, Alul semmi) által alakított Pendrew nyomozó segítségével Wei-nek gyerekkori jóbarátja, Jackie Mah -- akinek Edison Chen (Szigorúan piszkos ügyek I/II, A sötét lovag) kölcsönzi a hangját - bizalmába kell férkőznie. Jackie-n keresztül, aki a Sun On Yee egyik alacsony rangú gengsztere, Wei a Parry Shen (Better Luck Tomorrow, Az új fiú) által megformált Winston Chu egyik legmegbízhatóbb hadnagya lesz. Ahogy lassan egyre magasabbra lép az alvilág ranglétráján, egyre inkább olyan lesz, mint azok az emberek, akiknek a levadászására küldték.


A mellékszereplők között megtalálható Emma Stone (A csodálatos Pókember, Zombieland), Robin Shou (Hard to Kill, Fatal Chase), Terence Yin (Újabb rendőrsztori, Colour of the Truth), James Hong (Szárnyas fejvadász, Amikor megállt a Föld), Lucy Liu (Kill Bill: Vol. 1, The Man with the Iron Fists), Tzi-Ma (Csúcsformában, A csendes amerikai), Yunjin Kim (Lost - Eltűntek, Diary of June) és Kelly Hu (A harc törvénye, X-men 2). A Sleeping Dogs játékot az ázsiai és a nyugati filmsztárokból álló, hiteles szereplőgárdája segíti a mély, és fokozatosan kibontakozó történet életre keltésében.

A videót a játék hazai forgalmazójának, a CNG Hungary-nek köszönjük. Ráadásként nézzük meg a játék első negyedóráját! Vigyázat, spoiler-veszély!

13.
13.
Dontrip
#12: Nem, csak Nintendo 3DS-re. :(
12.
12.
swaxz
Elég jó game-nek néz ki, XBOX 360-ra is megjelenik majd? :D
11.
11.
MrBenjamintoto
#7: Vedd meg legalább lesz közös témád a Vikcsivel
9.
9.
rics92
Felkeltette érdeklődésemet.
7.
7.
Dontrip
Most nézegettem róla videókat és annyira tetszik, hogy nem igaz. A legjobb az egészben a harcrendszer összetettsége. Eddig HDD-re akartam félretenni, de ezek szerint mégsem. :D
5.
5.
savior10
Vááááá de várom ezt a játékot!
Emma Stone jelenléte csak fokozza az izgalmakat számomra.
2.
2.
SLi
Szép csendben felkúszott a várólistám élmezőnyébe, egyre jobban tetszik.
1.
1.
Debuyzer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...