Először mozog a Battlefield 3 - Armored Kill DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 19.
  • Videó
Link másolása
Új tartalmak terén nem kell félteni a svéd DICE-t, a Close Quarters után hamarosan itt az Armored Kill kiegészítő, amely - mint a neve is mutatja - a járműves harcokra koncentrál majd. Ebben a csomagban jön a Battlefield-történelem eddigi legnagyobb térképe is. Itt az első trailer!

Zörög a Battlefield 3 szekere, elvégre az EA kiadta az Armored Kill névre keresztelt expanzió első előzetesét. Kapunk új tankokat, harci helikoptert, új csapatszállító járműveket és mobil tüzérségi ütegeket is, valamint ebben a csomagban debütál a legnagyobb térkép a Battlefield történelmében.

Számokban kifejezve öt új vezethető járművel bővül a repertoár és 20 jármű-specifikus, unlockolható finomság várja a gépiesített hadviselés szerelmeseit. Kapunk egy új játékmódot, nevezetesen a Tank Superiority-t, melyben a nehézsúlyú páncélosok kapják a főszerepet - ezeket kell megszereznünk a térkép kulcsfontosságú részein. A videóban láthatjuk az Alborz Mountain és a Bandar Desert helyszíneket.

Az Armored Kill DLC szeptemberben érkezik. Köszönjük Cuppak, danez11, menjapipaba, adye, Necreon és vigyorka007!

66.
66.
Trapyd
#65: Bizony barátom a mi fizunk a kevés és ez a dlc annyira büntet, hogy betérdelsz.
65.
65.
dyousee
#64: ott a pont:( és ez a DLC ki-be-ba-szo-ttul jó lesz. Szerintem.
64.
64.
Shifty hun
Nem drága itt semmi, csak kevés a fizunk.
63.
63.
Uhu123
A Battlefield 2 utolsó patche tartalmazta az addig megjelent összes kiegészítőt ingyen. Kivéve egyet.

Az egy dolog, hogy kinek mi éri meg, de a kiadók még így is értéken felül adják a dolgokat.
62.
62.
vmiki88
#50: És nézd meg a Vanguard kiegészítőt a Skyrimhez.

Csak bennünket, multi FPS játékosokat akarnak ennyire kisajtolni.
61.
61.
FekaFOB
#45: Te pedig akkor akarod elkezdeni a BF3-at mikor már a BF4 is a piacon lesz? Egészségedre! :D
60.
60.
Cuppak
Megveszem a DLC-t mert nincs rá lehetőség, akkor mert itt Mo.-n nem fogjuk megvenni a dlc-t még ugyan annyi ft lesz, régen is ugyanennyibe kerültek csak kiegészítőnek hívták őket(booster pack).. nekem semmi gondom nincs velük, aki akarja megveszi aki nem az nem (én is csak Armored Kill-t veszem meg az meg össz vissz 3000 ft)
59.
59.
Boncsika
Én sem tartom jó dolognak, hogy megveszed 1x a játékot és utána még pluszba kell fizetni a DLC-re, de sajnos ez van...
A játékok árát nem a kis országunkhoz méretezik, szóval az USA-ba nem okoz különösebb problémát a játékosoknak kifizetni a játékot, plusz a DLC-ket.
Még annak örüljünk, hogy az is tud továbbra is játszani a játékkal, ki nem veszi meg a DLC-ket :)
Amúgy én szándékozom megvenni a prémiumot, mert szeretem a játékot és tényleg van tartalom az ár mögött (Ez csak a személyes véleményem volt)
58.
58.
szuja
be kell szereznem egy új videokártyát, mert ezt a DLC-t már nem akarom mediumon nyomni :)
57.
57.
randall13
#54: És nem volna jobb ingyen hozzájutni ezekhez a tartalmakhoz? Mert ha nosztalgiázni akarunk, fél perc keresés után 25 gigányi pályát találtam a BF2-höz. Ingyen. Tény, nem a fejlesztők csinálták, de biztosan akad belőlük pár, amelyik minőségileg is megállja a helyét. CoD-ban több ezer egyedi pálya van (WaW-al bezárólag persze). Elder Scrollsnál pedig már belegondolni is szőrnyű, mennyi fan-made tartalom van.
Nem véletlen, hogy sem a BF3-hoz, sem az újabb MW-khez nincs SDK. Akkor nem tudnák eladni a szarjaikat. A fizetős DLC arra jó, hogy gyorsan, sok pénzt kaszáljon a kiadó. A reklámokkal meg elhitetik a játékosokkal, hogy ez kell nekik és nem az SDK.
56.
56.
czinaf
#39: Azért itt tegyünk igazságot: már a Prémium bejelentésekor tisztázott volt hogy ebben az évben még 4 DLC fog megjelenni illetve megkapod még hozzá a B2K-ot is (ami mondjuk néhány embernek akkor már megvolt de az mindegy).
55.
55.
randall13
#51: Csak a mai pékek akkor is a pofádba tolják a vajas kiflit, ha nem kéred :)
54.
54.
dajnaelHUN
#53: Én jó üzletnek érzem mert én szeretem a BF-t, és azt mondom tartalmaznak annyit a dlc-i hogy ennyi pénzt megérjen nekem.

De van DLC amit én is lehúzásnak érzek.
Azt hiszem a streetfighterben külön DLC a lábmozdulatok ... na ez a lehúzás. :D
53.
53.
randall13
#49: Én meg arra akarok rávilágítani, hogy egyre kevesebbet kapunk, vagyis inkább kaptok egyre többért, és ezt jó volna észrevenni. Én nem azt mondom, hogyha egy ember megveszi akkor egy hülye gyökér, hanem globálisan kéne észhez térni. Nem is az háborít fel, hogy megveszik a DLC-t sokan, hanem inkább az, hogy emellett azt is hiszik, hogy jó üzletet csináltak.
52.
52.
dajnaelHUN
#50: De az is teljes árú volt. Ezek nem teljes árúak.

Ha megnézed a BF3 DLC-i tartalmaznak annyit / darab, mint egy arcade játék. És annál nem kerül többe.
51.
51.
dajnaelHUN
#47: Mellesleg nem kell 2X megvennem, sőt egyszer sem kell. De ha én megelékszek egy játéknyi tartalommal 12k-ért, akkor megvettem a BF3-at és örülök, de ha ez nekem nem elég és plusz egy játéknyi tartalmat akarok akkor azt is kifizetem.

Ez olyan mintha azon sírnál, hogy veszel kiflit. De a kiflit meg lehet vajazni. A k*cs*g pékek akkor miért nem vajazott kiflit árulnak?
50.
50.
randall13
#46: De azért remélem érzed te is a DLC, azaz letölthető tartalom és a kiegészítő közti különbségeket, amelyek ár tekintetében egyre csak vesztenek a jelentőségükből.
Ha mond valamit a CoD1 és a kiegészítője, a CoD:UO, akkor azt hiszem nem is kell tovább ecsetelnem.
49.
49.
dajnaelHUN
#47: Te azt kezdted el taglalni hogy mi lett a játékos társadalommal, hogy megveszik. Csak ráakartam világítani hogy 10 éve is ugyanez volt a helyzet.
48.
48.
salaxx
premium a cdgalaxisban 7990
47.
47.
randall13
#44: Ergo szerinted ez nagyon is helyes, hogy kétszer kell megvenned a játékot. Hát, egészségedre. De fogadj meg egy tanácsot: ha ellenérvelni szeretnél, akkor azt ne úgy tedd, hogy közben az én állításomat támasztod alá.
46.
46.
dajnaelHUN
#42: Ne írj már ostobaságot légyszíves.
Annak idején a BF 1942-höz 2 kiegészítő jött, méghozzá teljes áron!

Komolyan mindenki sír hogy DLC így, DLC úgy, de emberek ez régen is volt , csak akkor kiegészítőnek hívták, és kijött lemezen.
Jó lehet hogy 2X annyit tartalmaztak mint egy mai DLc de 2X annyiba is kerültek!
45.
45.
DON GONDOCS
#41: Tévedések elkerülése végett, (csak) (szerintem) ár/érték arányban jobban megéri a goty, ha valaki dlcként veszi meg, egéségére-jó játékot.
44.
44.
Shifty hun
#39: És szerinted van valami más választás is? igen úgy ugrálsz meg ugatsz ahogy az EA mondja és tudod miért, hát azért barátom mert ő csinálja a játékot és ő adja el neked a játékot, nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy vásárold meg mert különben baj lesz, viszont ha nem akarsz játszani és pénzt költeni rá akkor még mindig ott van a csattogós lepke.
42.
42.
randall13
#41: Tán mert ha mindenki megveszi 4ezerért, akkor a rohadék kiadók veszik a bátorságot, és az alapjáték áráért fogják dobálni a DLC-ket, mondván úgyis lesz pár hülye aki így is beruház rá? És ha ne adj isten megtetszik nekem egy játék, nem akarok a teljes tartalomért 50k-t kidobni. Na épp erről beszélek, hogy milyen sík hülye lett a játékos társ.
Pár éve meg sem fordult senki fejében, hogy ezekért a semmit érő tartalmakért pénzt kérjenek, aztán jött valaki, hogy legyen legalább egy 100ft-nyi bevételük. És már ott tartunk, hogy nem 100ft, hanem 4000...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...