Még több Resident Evil 6 játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Videó
Link másolása
Az biztos, hogy a Capcom nem fukarkodik akkor, ha a Resident Evil 6-ról van szó - semmit nem bíznak a véletlenre. Ezúttal három, a múltheti Comic-Conról származó játékmeneti videót osztottak meg a nagyközönséggel. Csak maradjon még újdonság a végleges játékban is!

Leon és Helena a metróba tart, Chris és Piers pedig - más BSAA tagokkal egyetemben - az "ördögi harapás" névre keresztelt ellenséggel harcol. Jake és Sherry pedig csatlakozik Leonékhoz, hogy közös erővel győzzék le a brutális Ustanakot. A Resident Evil 6 októberben jelenik meg konzolokra.

17.
17.
isaac024
nekem tetszik nyílt vagyok a változásokkal kapcsolatban, Aki megveszi vegyen fel valahol aztán tolhatjuk co opba ha kijön:D egyedül nem oan jó:D
16.
16.
Raatkainen
Redfield és Leon még tetszik, de Jake helyett igazán lehetne mondjuk egy női karakter.
15.
15.
DON GONDOCS
Szerintem jó ötlet hogy több játékmenetet ollóznak össze.
14.
14.
AIlspah
Kipróbáltam a demót és hát..... Leon campánya az egyetlen ami érdekel, kevésbé a jake, na de a Chris-es egyáltalán nem, tipikus resi 5 folytatása az a kampány.
Mindenki szidta a resi orc-t mert ettől várt csodát, az egy dolog hogy már jobban néz ki mint a resi orc- de úgy néz ki ez sem lesz olyan nagy durranás, persze a resi fanokon kívül!
Na de szerintem felesleges 12-14 ezrekért megvenni , majd megvárni fél évet aztán fillérekért adják majd a piacon, akkor megéri, egyébként már a demónál is a grafika az nagyon ott van :D
13.
13.
samatagrav09
#6: nem zombik hanem mutálódott emberek és eléggé jól kitalált az enemy és vannak másfajták is pl chris comic-con demójában.
Azt meg elmondanám hogy nyavalyogtok a változás miatt annak meg nem örülnétek ha még mindig a rögzített kamerás mászkálás lenne a residentben meg jó a sok átvezető (mondjuk 30 óra kampányhoz kell is) mert az mondja el a sztorit ami a legtöbb mostani játékból hiányzik.
12.
12.
Deadpool
Azt lehet már tudni, hogy offline 2 player lesz benne, mint az 5-ben volt? Bár ha lesz, remélem nem úgy osztja meg a képernyőt, mint az 5-ben, hagyva egy fekete részt.
11.
11.
samatagrav09
Ezen kívül a comic-conon van még 3 10 perces
10.
10.
Pharaoh
9#: A hangulatra céloztam, amit mostanában majd a Deadlight fog csak tudni viasszaadni!
9.
9.
p3ti
#8: "a 4 volt az utolsó igazi zombis élményt nyújtó RE." főleg hogy abban nem is zombik voltak. Jó volt a 4. része , de már ott kezdődött a sorozat teljes eltorzulása . Ami az 5. résszel még rosszabb lett , hála a túlzott akciónak , aztán most meg a 6.. Aki meg igazi "fanboy" az tudja hogy az utolsó jó rész a Resident Evil Remake volt .
8.
8.
Pharaoh
5-6-7#: Teljesen egyetértek veletek, végre nem rózsaszín szemüveges fanboyok ömlengései mennek! Hülye ellenfelek, "zombik" fegyverrel, darabos mozgás, klisés játékmenet, túlzottan sok átvezető, ami megtöri a játékot, a 4 volt az utolsó igazi zombis élményt nyújtó RE.
7.
7.
Petiop
Csak számomra idegesítő azaz animáció, ahogy rúgnak vagy ütnek a karakterek? Mintha kötélen lennének rá rángatva a zombikra. Remélem egyszer valaki rá jön, hogy ez fel villan egy gomb és azt megnyomva jön egy animáció, mely ki veszi teljesen az irányítást a kezedből, már nagyon unalmas.
6.
6.
alex512
Leon kampánya nagyjából okés, de a többi... Chrisnél fegyverhasználó zombik?! Jakenél pedig az a négy perces lövöldözés egyetlen ellenfélre (és még ez is meg volt vágva és a végét se láttuk szval ki tudja meddig megy ez) teljesen értelmetlen és már-már nevetséges, hogy 10 percig kell lőni egy ellenfélre mert képtelenek voltak kitalálni valami normális enemyt. Ezt a részt ránézésre csak a RE mániások tudják majd lenyelni, mert számomra vérgagyi és minden kreativitást nélkülöz a játék.
5.
5.
zimonyini
az xboxos demo alapján nagyon nem jön be. a 4 sokkal jobb volt
4.
4.
Pharaoh
Mekkora már a zombi baltával a nyakában! :) A grafika tényleg szép, de összességében nem jön be!
3.
3.
gorgo
Biztos hogy majd lesz egy rakás DLC hozzá.Már jöhetne.
2.
2.
azureknight0715
Nem tudom nekem hülyének tünnek az ellenfelek. Zombiknál az még oké, de azt nem hiszem el hogy az a nagy melák csak tűri hogy a ládák tetejéről lövöd őt. Francért nem megy oda és ránt le minket nem vágom:D Viszont a grafikája nagyon jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...