Bezárhat a Silent Hill: Downpour fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 24.
  • Gyászhír
Link másolása
A cseh Vatra Games nagy bajban van, legalábbis erre következtethetünk az Eurogamer.cz beszámolója alapján. A csapat tulajdonosa, a Kuju üzleti felülvizsgálatba kezdett, számba veszik a jövőt. Ha az előjelek kedvezőtlenek lesznek, könnyen lehúzhatják a rolót a Silent Hill: Downpour fejlesztői.

A Vatra Games tulajdonosa, a Kuju közleményt tett közzé, melyben az áll, hogy stratégiai felülvizsgálatba kezdtek a stúdiónál- az üzleti rész minden aspektusát figyelembe véve - a gaz revizorok minden kimutatásba betekintést nyerhetnek és mérlegelnek, hogy a jövőben kifizetődő lesz-e a Vatra pénzelése, vagy nem.

Sajnáljuk a srácokat, mivel a Silent Hill: Downpour tisztességes játékként vonult a történelembe és tudjuk: nem lehet könnyű úgy dolgozni, hogy minden szobában ellenőrök szaglásznak. A Vatra Games 2009-ben alakul volt Illusion Software és 2K Chech tagokból, számos veterán dolgozott a Mafia első részén, a stúdió kedvező kapcsolatot ápol a Konamival. Akkor mégis mi a baj?

7.
7.
DollSyndrome
Nem kár értük. Amit csináltak az is szemét.
5.
5.
gamekapocsfan
3.
3.
szempek555
Hát PC portot már biztos nem fogunk látni ha ekkora bukás volt a játék pedig nem rossz nekem megvan xbox 360-on és egész jó igaz már nem az a régi silent hill feelinget adja át mint amilyenek a régiek voltak.
2.
2.
DON GONDOCS
Az nem lenne jó ha megint valami külsős csapat csinálna silent hill-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...