Battlefield 3 - a negyedik rész után is marad

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 29.
  • Hír
Link másolása
A DICE a Battlefield hivatalos blogján ígérte meg a rajongóknak, hogy a Battlefield 3 támogatása a jövőben sem marad el, az utolsó DLC-k és a Battlefield negyedik részének megjelenése után is foglalkoznak majd az anyaggal. A két cím fejlesztése párhuzamosan zajlik, nem kell aggódni!

Egy emberként hördültek fel a Battlefield 3 rajongók, mikor a kiderült, hogy az Electronic Arts és a DICE a vártnál korábbra, a jövő évre igazítja a Battlefield 4 bétáját és ezzel együtt valószínűleg a megjelenését is. A játékosok elsősorban a DLC-kkel és prémiumszolgáltatással felvértezett harmadik rész támogatása miatt aggódtak: a Battlefield 4 egyúttal a Battlefield 3 halálát is jelenti?

Nos, jó hír, a fejlesztők azt ígérik, hogy nem. (Mi mást mondanának?) A Battlefield 3 közösségi menedzsere, Ian Tornay a hivatalos Battlefield blogon nyugtatta meg a rajongókat, hogy a DICE nemcsak a DLC-k, de a Battlefield 4 megjelenése után is támogatni fogja a játékot - a két rész fejlesztése ugyanis párhuzamosan zajlik. Tornay szerint a Battlefield 4 bejelentése kapcsán a jövőben rengeteg találgatás és pletyka fog szárnyra kelni, ő viszont arra int, hogy ne üljünk fel ezeknek, így a Battlefield 3-at se temessük!

A Battlefield 4-ről egyébként nem tudni semmit, de az biztos, hogy a Medal of Honor: Warfighter előrendelői részt vehetnek majd a bétatesztjében.

51.
51.
Gaboriusz
Egyszerűen hihetetlen játék.Eddig úgy gondoltam,hogy a Modern Warfare 3 jobb játék a Battlefield 3-nál de tévedtem.A grafika gyönyörű,a játékélmény kíváló.Egyszerűen megunhatatlan játék.A hangok is remekek benne.Több százszor ujra bírnám játszani.Csak ajánlani tudom.
48.
48.
ptmilan
#44: Konzolon valahogy a BC2-nek a grafikája eszméletlen jó: a táj, a hó/homokátfújások, a rombolhatóság az nem biztos, hogy ide tartozik, akkor a fegyvereken mindenféle karcolás, apróbb hiba látszik, szóval konzolon azért látszik a különbség a két játék között. :-) PC-n nem játszottam a BF3-mal csak a BC2-vel. De valahogy ez a Frostbite 2 nem jön be nekem. xD
47.
47.
ptmilan
#44: Legalábbis konzolon...
46.
46.
Thane
Nem tudom mi a problémája a sok embernek a prémiummal, mert annyit fizetnek érte mint az alapjátékért, és az alapjátékban 9 map van ha jól olvastam. Szóval, ha belegondoltok, akkor igazából egy kiegészítőt vesztek meg, igaz hogy nem dobozban, hanem digitális formában, de ez attól még igazából ugyan az, mintha dobozban vennétek egy kiegészítőt, persze darabokban kapjátok meg, ezzel én sem vagyok rendben, inkább egy teljes lemezen adnák oda dobozban, és akkor még átbaszva se érzi magát az ember. De, így viszont olyan mintha folyamatosan törődnének a játékkal.
44.
44.
shifteeh
#43: neked valami baj lehet a szemeddel, már ne haragudj meg :P én is nagyon szerettem a BC2 grafikáját, de azért a BF3 sokkal látványosabb.
43.
43.
ptmilan
Ha a BF4 a Bad Company 2-es Frostbite motorral jön ki, akkor minden oké lenne. De ez a Frostbite 2 nem egy nagy szám, az első verziója jobb volt minden téren (pl. grafika, rombolhatóság, stb). Meg ha elérik azt, hogy nem unja meg az ember kb. a 100. óránál a játékot, akkor még lehet a BF4-ből valami. De én biztos nem fogom előrendelni, mint a BF3-at, majd pár év múlva (miután kijött) TALÁN beszerzem.
42.
42.
p3ti
Sztem teljesen értelmetlen a 4. részt piacra dobni , még ha törődnek a 3.al is. Inkább hagyták volna az egészet még 2-3 évig , hogy mindenki rongyossá játszhassa az utolsó DLCket , aztán vmi új dologgal jöttek volna elő. Nekem sajnos nem jött be a 3 , számomra teljesen elrontották azzal hogy lehet feküdni , és a TDMben túl kicsit voltak a pályák , nameg a Snipernek nem volt akkor "súlya" mint reméltem . Alig várom hogy a DICE végre elkezdjen foglalkozni a Bad Company 3al , vagy esetleg a Mirror's edge 2vel , mivel ez a 2 cím teljes feledésbe merült a nagy BF hypeban
40.
40.
randall13
tök jó hogy törlődnek az üzenetek :D adatbázis hiba khm-khm
37.
37.
robogo98
9 map biztos fagyverből már akkor rohadt sok
36.
36.
SCR3AMN00B
Elő is rendeltem a MOHot:D
35.
35.
randall13
#34: http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/
34.
34.
Thane
Valaki el tudja nekem mondani, hogy mennyi pálya volt a BF3 alap verziójában, és hogy mennyi fegyver?
32.
32.
Cuppak
#29 a MOH alpha nagyon király volt, szerintem elég nehezen lesz megunható, én váltok bf3-ról rá!
31.
31.
robogo98
Ja de az armored.kill kivánatosabb
főleg a havas pály
végre lesz havas :D
30.
30.
Motörhead
Én nagyon szívesen kipróbálnám már,ha izraelben kéne eksönözni.A rommálőtt knesszetben meg ilyenek.Telavinv highway meg ilyenek.
29.
29.
Game Fan
#4: Nekem sem azzal volt bajom hogy nem tetszett. Csak hova lett a támogatottsága? Egy fél év után úgy eltűnt a süllyesztőben mint annak a rendje. Arra volt jó hogy felvezesse a BF3-at meg hogy kitöltse a szokásos egy éves dömpinget. Szerintem az idei sem lesz különb... Szép és hogy jó hogy Medal of Honor de nem fog sokáig életben maradni egy Prémiumos BF3 mellett nagyon sokáig. Ugyan úgy felvezeti a BF4-et és eltűnik ott ahol van. Pedig egy Medal of Honor nem ezt érdemelné.
28.
28.
BrendOoN
#26: rosszul írtam le: Csak az a baj, hogy a Dice egyik része a DLC-ken, a másik az új részen dolgozik, akkor legközelebb 2014-ben lesz új Mirror's Edge.
27.
27.
Cuppak
#26 jah, pedig az jöhetne hamarabb
26.
26.
BrendOoN
Csak az a baj, hogyha a Dice egyik része a DLC-ken, a másik pedig az új részen, akkor legközelebb 2014-ben lesz új Mirror's Edge :S
25.
25.
Cuppak
#24 én megveszem prémiumot, már csak 6-7k, elleszek vele amíg kijön bf4, bf4 valamikor 2013 telén fog kijönni
22.
22.
randall13
#21: Ja és ez egyben meg is magyarázza, miért jelentették be ilyen korán a 4-et.
21.
21.
randall13
Ennyit erről :D
BF3-nak jövőre biztosan meg fog szűnni a támogatása. Most küldtem be egy hírt, hogy a 2013-as CoD teljesen új motorral next-gen konzolokra érkezik. Ha az EA nem akar alulmaradni a versenyben, muszáj lesz neki leszarnia a BF3-at és a 4-re koncentrálni.
20.
20.
dvs00
A Majdra a zsidó sem ad.
19.
19.
Drazhar
Tipikus kiadói dumának tűnik, de ahelyett, hogy ezt magyarázzák, inkább arra adjanak választ, hogy mi a viharnak már ilyen hamar a következő rész. (meg egyszerre fejlesztjük a két projektet, pff....)
18.
18.
Jake Holden
Nem vagyok valami cod párti de azt meg kell hagyni hogy legalább úgy jöttek hogy nem egy bug tenger a multija mint a BF3-é. Ugyan akkor ha a következő BF megint csak szép lesz és semmi más akkor én kihagyom főleg ha megint a singlit bele erőltetik. Elképesztő hogy az EA menyire pénzéhez nem elég hogy a DLC-k előbb jönnek mint a patch de már a következő részt csinálják mintsem rendesen megcsinálnák a 3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...