QuakeCon 2012: Videón a Doom 3: BFG Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
A dallasi rendezvényen az id Software megint betekintést engedett a Doom 3: BFG Editionbe, ám a feltupírozott grafikával operáló alapjáték helyett a Lost Mission című, eddig soha nem látott küldetésfolyamba kóstolhatunk bele egy trailer erejéig. Már ezért is megéri beruházni a csomagba.

A nyolc, soha nem látott pálya kibővíti a 2004-es tapasztalatainkat, s az újdonság erejével fog hatni. Persze a BFG Edition finomságai ennyiben nem merülnek ki: megkapjuk az alapjáték és a Resurrection of Evil kiegészítő "újrakevert" változatát, mely már stabil 60 fps-sel szalad a képernyőkön, pluszban ott lesz a klasszikusnak számító első két rész. A Doom 3 új kiadása október 19-én jelenik meg, PC-n 29,99, míg Xbox 360-on és PS3-on 39,99 dolláros áron.

16.
16.
p3ti
Haverral játszottuk kettesbe , és végig be voltunk szarva mint állat :) Számomra az 1ik legfélelmetesebb játék , bár az én idegeimet nem ilyesmire találták fel
15.
15.
Hardy
#9: Én hangfalon nyomtam, és meg a gépet nyomtam ki, annyira fosatott ez a játék, de mikor ismerősöm nyomta, és én csak néztem úgy is fostam néha 1-2 résznél. :D
14.
14.
Darox
Remélem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel hogy a Doom sorozat a világ legjobb FPS sorozata. (Főleg 1 2 de a 3 is eléggé keményen odaver)
13.
13.
hedzsooo
#9: En is neha rosszul voltam tole, nagyon betudod paraztatni,
a sotet, szuk tereivel, meg persze a hangokkal es a rondasagokkal. :D
11.
11.
daneelolivaw
ezt lehet már majd widescreen felbontásban játszani? :@
8.
8.
szasznyak
Előrendelve...szigorúan!!!Bár van egy felturbózott verzióm már a Doom 1-2-röl...de remélem odateszik az id-s fiùk magukat ès előrukkolnak valami jobbal!
5.
5.
Split
Mivel sajnos annak idején nem volt pénz megvenni a DOOM-ot, ezért komolyan mondom, ezt nekem találták ki! :D
4.
4.
thelegendary
miért is olyan nagy szám ez a BFG edition? külcsínre semmi változást nem látok... :P
1.
1.
shooter1234
Ha tényleg jól fog sikerülni a doom1 és a 2 felújítása, akkor már csak azért is megér nekem egy próbát. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...