Képeken a Battlefield 3: Armored Kill

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 4.
  • Képek
Link másolása
Ipari mennyiségű screenshot érkezett a Battlefield 3 Armored Kill című DLC-jéről: egészen pontosan két darab. Nem baj, szombat van, kell ebéd utánra valami könnyed látnivaló, nehogy megfeküdje a rántott hús a hasatokat. Az Armored Kill egyébként szeptemberben érkezik, és nagyon sok lesz benne a tank.

Jó féléves szünet után beindulni látszik a Battlefield 3 DLC-áradata, a Close Quarters után szeptemberben már érkezik is a következő, az Armored Kill.

A járműves összecsapásokra kihegyezett kiegészítő négy hatalmas pályával várja a rajongókat, (ezek közül az egyik a legnagyobb méretű lesz a Battlefield történetében), továbbá öt új jármű és számos fejlesztés lesz elérhető letöltőknek. Most két screenshot érkezett a csomagról, csekkoljátok!

25.
25.
Uhu123
#21: Hát nem sokat értettem a mondandódból, de szerintem jobb is, ha így marad.
23.
23.
gerebje
#22: Harvest day vagy heavy metal. Ez a 2 ami hasonlít rá.
22.
22.
Necreon
A második képet ha jobban megnézitek, akkor nagyon ismerős lehet... ez véletlenül nem ugyanaz a pálya mint amit a BC1-ből hoztak át később a BC2-be? Oldalt nagy dombok snipereknek, órási üres szántók pár ilyen bukkanóval és kerítéssel elválasztva mint amin átugrat a jeep is... emlékszem oldalt volt helyette kőfal. Az összeeszkábált bungallók elrendezkedése és pont ugyanolyan, ha mögötte ugyanaz a kisváros van akkor megint csak áthoztak egy map-et, már a harmadik játékba. Mondjuk nincs ellene kifogásom, ez teljesen más játék mint a BC2, a map is teljesen más élményt fog adni, plusz én nagyon szerettem :).
21.
21.
Necreon
#15: Igen, kiadnak két screenshotot amiben nem mutatnak be egy egész pályát minimum, akkor az az EA és minden ott dolgozó, ill. a DICE és minden ott dolgozó szégyellje el magát és menjen a sarokba kukoricán térdepelni, tényleg.

Ilyet mondani nagyobb röhej.
20.
20.
DanielMcBas
#18: Ugyan már...téged fejre ejtettek
18.
18.
nukleotid
17.
17.
Hubert Cumberdale
#15: Ha tényleg nem az új talicskák, akkor tényleg gáz :D
15.
15.
Uhu123
#9: Hát elég röhej az EA/DICE szempontjából mert egy új jármű sincs a képen, sőt a pálya is úgy van fényképezve (már amelyik képen látszódik), hogy tényleg lehetne a Caspian Border is. Annyi derült ki, hogy lesz szélkerekek. Hűha.

Ez egy ilyen WTF hír. Ilyen "jelt adunk magunkról, ne felejtsetek el, de új információt nem közlünk". Már megszoktuk az EA-tól.
14.
14.
Trapyd
#13: Láthatatlan szélkerekek vannak. Tudom, mert múltkor a Bélával kidöntöttünk néhányat mikor az élőhalott kőgólemek betámadták a benzinkutat.
7.
7.
randall13
#6: Ez a sima BF3... Van nem sima is?
6.
6.
MadDragon
Hát már bocs, de ezeket a képeket akár készíthették volna a sima BF3-ban is annyira nincs semmi újdonság bennük.
5.
5.
KeXxX
paradicsom levest és pizzát ettem :D szóval nem feküdte meg a gyomromat xD
3.
3.
Cuppak
Igen, 20mp-s videó volt. :D, de volt egy több perces is, valamikor tegnap töltötték fel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...