Launch traileren a Sleeping Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Szerencsés helyzetben van a United Front Games. Miután a True Crime: Hong Kong című játékát elkaszálta az Activision, a projektet felkarolta a Square Enix, és jelentősen átdolgozva végre megjelenhet Sleeping Dogs címen. Látványos bunyókkal, autókázással és lebilincselő történettel.

Gyakorlatilag a tetszhalott fázisból éledt újjá a Sleeping Dogs. Az előző kiadó nem finanszírozta tovább a projektet, ám koncepcióváltás után a Square Enix-nél kötött ki a cím. A bizalom nem volt hiábavaló: azt csiripelik a madarak, hogy egy remek programnak nézünk elébe augusztus 14-én - legalábbis az első kritikák tanúsága szerint. Már nem kell sokat aludnunk - csekkoljátok a launch trailert! Köszönjük, giga321!

42.
42.
Hardy
#41: Persze, nem is szoktam hangoztatni, hisz ez nem királyság. Egyébként XBOX-om van. :D peace!
41.
41.
shatterhand
#40: Hogy legyen 300ezres Ipadom, ha nincs rá fizum? Sehogy. veszek azt ami kijön.
Megértem,hogy jó lenne a játék, de nincs rá itteni fizu csak nem kell hencegni vele (nem rád célzok). Az utcán érdekes, de ha a kisebbségi ellop vmit akkor azt mondják menjen el dolgozni. Wareznál ez természetes,mert hülye aki nem tölti le. Töltsétek, csak ne hangoztassák,hogy ez a normális.

15ezerért max az 576ban kapsz játékot. Kisboltokban 25-30%al ólcsobban kapod.
PS3nál meg haveroddal megosztasz egy PLUS előfizetést és már 2250ftért kapsz 90napra egy rakás játékot ingyen: dead space2, space marine, infamous2,little big pl2, gta4,walking dead sorozat,motorstorm apocalypse,renegade ops,tomb raider,stb,stb.
Ha meg pc-d van, ott meg alapból ólcsobb minden premieres játék. De ha a ps3as játékok árai zuhannak (1hónap alatt akár 3-4ezret is a 12ből) akkor pc-n tuti.
peace
40.
40.
Hardy
#38: Ok Te zseni! :D Mondd már el, hogy vegyek magamnak 15000 ft-ért játékokat? NINCS SAJÁT KERESETEM ÉRTED? Nekik volt fizetésük, ez van és ők mehetnek így is máshova dolgozni, majd ha lesz saját keresetem hidd el ami játékok érdekelnek, azokat meg is fogom venni.
39.
39.
Darox
#34: Jaaaah, bocccsááánat ez már külön okosságnak számit ha kalózkodok? Figy, megmondom, fix hogy az itteniek fele ezt csinálja de legalább a normális emberek akiknek van annyi gyógyija hogy kussoljon róla, tudod nem túljó egy ilyen magazinnak ha megy a warez meg torrent a kommenteknél...

#36: Késöbb nem úgy volt hogy csak a sorozat jövője múlik rajta és csak elírás volt hogy a cég sorsa?
38.
38.
hedzsooo
#37: Remelem a te munkadert sem fognak egy budos vasat sem fizetni, aztan majd jarhat a szad te kis taknyos...

Hihetetlen arcok vannak itt neha. Fogalma sincsen mit ir es mirol, csak irja a sok xart, amirol azt hiszi ertelmes komment, v. talan humorosnak hiszi magat, meg a kommentjeit.
37.
37.
Hardy
#36: Mindjárt könnycseppet ejtek értük. :|
36.
36.
Dontrip
#34: A Darksiders 2-t letölteni külön nagy buziság mert ezen múlik a THQ jövője.
35.
35.
Killerbee
#34: Attól függetlenül nem kéne vernie a nyálát, mert senkit nem érdekel. Tipikus trollkodás volt amit csinált semmi más.
34.
34.
Hardy
#31: Lehet is büszke, ha már van ennyi gógyija, hogy nem veszi ilyen drágán a játékokat! Őt találta meg a másik gyerek, hogy jaj, de rossz, mert másolt játék. Hűha, én meg már a Darksiders 2-őt nyomom ez van, nincs pénzem 15-20ezer forintos játékokra, amik jók azokat úgyis megveszem pár év múlva ez van, mindenki úgy szerez be mindent, ahogy tud.
33.
33.
csonti02
Iszonyat jó játék egyedül a járművek irányítása zavar.
24.
24.
hedzsooo
Elorendeltem a Steam-en, a videok mind nagyon tetszettek rola! :D
23.
23.
Cuppak
#18 Én rengeteg játszottam a 2-vel, a 3 valahogy nem hozott lázba
20.
20.
Ouya1
#16: Hát ez sajnos nem így van. A Revelations most is 15 font, s ki a tököm akar megjelenés után közel egy évvel játszani valamivel, amikor már a net tele lett kürtölve a játék csínjával-bínjával.
6.
6.
5T3V3N
Meg merem kockáztatni, hogy az utóbbi év LEGHANGULATOSABB Launch trailerét tolta az arcunkba a Square enix..:D Megjelenési napon való vétel lesz..:)
5.
5.
altF4
Bocsi srácok hogy offolok, de valószínű hogy ezt a hírt sokan megnézik, így lehet hogy valaki válaszolna is a kérdésemre. A problémám az lenne hogy eddig nem csinált semmit sem a steam, nyugodtan team fortress-ezhettem, de most kidobott valami előfizetői szerződést, amit vagy elfogadok, vagy nem játszhatok. És az egész szöveg angol, én pedig ugyan nem vagyok rossz angolból, de mégis csak összetett az a szöveg és nem akarom csak úgy vaktában elfogadni, hiszen a south parkban is egy óvatlan elfogadással összevarrták Kyle száját egy ázsiai segglyukával, én pedig nem akarok ebbe a hibába beleesni, így valaki elmondaná hogy mit is foglal magában ez a szerződés, és hogy eddig miért nem találkoztam vele? Előre is köszi hogy ha valaki válaszol. Na jó, hogy ne legyen teljesen off a hozzászólásom, ez a játék tényleg faszának tűnik, csak ne legyen olyan optimalizálatlan mint a GTA 4 vagy a Saints Row 2...
4.
4.
Ouya1
#1: Jó bizony, csak egy s-sel kevesebb kell a lesz szóba.
3.
3.
Dontrip
Nem lehet kivárni. :D Egyébként Magyarországon 17-én jelenik meg.
2.
2.
b.mate
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...