GC 2012: Dead Space 3 trailer és dátum

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Noha a Dead Space 3 Gamescomon levetített előzetese nem mutat túl sok újdonságot, hangulatosnak nagyon hangulatos, ráadásul az Electronic Arts bejelentette mellé a játék megjelenési dátumát, így tudjuk, mikor kell rohanni a boltokba a Tau Volantis-expedícióért.

Jó, hogy két nagyobb gamer kiállítás is követi egymást a nyáron, így lépcsőzetesen lehet bejelenteni a friss játékok megjelenési dátumát: az E3-on már megtudtuk, hogy a Dead Space 3 jövő februárban kerül boltokba, most viszont az is kiderült, hogy egészen konkrétan 2013. február 8. lesz az a piros betűs ünnepnap, mikor a Dead Space cím trilógiává avanzsál. A játékról egy új trailer is érkezett, köszi, giga321!

30.
30.
p3ti
#29: Azért vettem meg az első részét , mert nemrég játszottam ki a második részét . Így most már eléggé izgat mi történt az első részében
29.
29.
bitbandita
#28: Szerintem először a 2.-t szerezd be
28.
28.
p3ti
Hát engem még a hideg is kirázott , annyira tetszett a trailer.. Főleg hogy tegnap végre sikerült beszerezzem az első részét , sima angol kiadásban . Nekem első napos vétel lesz (Y)
27.
27.
Optimus Prime
#26: Az 1-ben 2-3 olyan dög is van. Egyiket az őrült doki alkotta, ha jól értelmezem. De az egyiket befagyasztod, a másikat a shuttle hajtóművével égeted el. Persze lehet az az egy jöt ki a frizsiderből. A 2-ben ezzel szemben... nincs rá magyarázat vagy indok, hogy miért csak egy van és miért olyan szép és tiszta.

A #11-es kommentjét meg hagyjuk már. Tény: én se irkálok a Harry Potter vagy COd híreibe hogy nem tetszik, gyenge, sose szerettem, szar lesz, mint egyesek a TF vagy Trek hírekbe.
26.
26.
Killerbee
#16: Az megdöglött, ez már másik, mint a 2-ben is másik. Ez elvileg a "teljes" formájuk lenne ezeknek a dögöknek.
25.
25.
kopic
#11: "A trailer jól sikerült, azt el kell ismerni." És mégis hidegen hagy ? O.O
24.
24.
kopic
#11: Jah, és akkor minek írtál ehhez a hírhez, ha hidegen hagy a játék. -.- Nem értem az ilyen embereket komolyan.
22.
22.
kopic
21.
21.
kopic
20.
20.
zoldmanoka
Az eddigi legjobb előzetes, remélem a hangulat ilyen lesz és nem casual.
19.
19.
Ecneb
#11: Fő, hogy sokatmondó kommentet írtál. Legközelebb tartsd meg magadnak a véleményedet, arról, ami nem tetszik. Nagyon sokan várjuk a játékot és ide azért járunk fel, hogy megbeszéljük mennyire jó, nem azért, hogy ilyet lássunk "hidegen hagy", akkor menj és keress valamit ami nem hagy hidegen.
18.
18.
Optimus Prime
#17: Mint az ME3 gránát spamje. Bár attól "menti" meg a játékot, hogy nem tudsz campelni.
17.
17.
Fosatos az nem lesz annyira az tuti.
De idegesito az meg siman lehet.
16.
16.
Azt en sem ertem hogy a ku.va anyjaba elte tul az elso reszben a hajtomulangot.
Elparolgotta a pic-saba..
Ez ilyen muszaj visszahozni, mert a sima genyaktol mar nem fel a jatekos.
Igaz nem is idegesiti..
15.
15.
Thane
#11: Én se szoktam oda menni olyan játék cikkéhez amit leszarok, azt oda írom hogy, nem érdekel. Ha nem érdekel, leszarod, nem írsz oda semmit általában, ha meg már a trailert megnézted akkor az állításod miszerint teljesen hidegen hagy, ez egy ótvar nagy baromság, ha megnézted a trailert, az azt jelenti hogy valamilyen szinten érdekel.
14.
14.
Deadpool
#11: Nem mondanám, hogy egyedül. Habár én is játszottam mindkét részével, és jók is voltak. Bár az a halhatatlan valami nagyon idegesített. Főleg a 2. részben, magyarázat nincs, csak jött, és kész. A 3. rész se lesz rossz, csak tényleg vannak olyanok, akiknek ugyan tetszik a játék, csak éppen nem fanok. Mint ahogy én is. Jelezném, hogy nem szidom a játékot, csak a véleményem fejeztem ki.
13.
13.
lolman598
1:26-nál,amikor felkapja a sisakot,kicsit Ironmanes volt azzal a sárga színnel
12.
12.
danez11
#11: jaja, egyedül

Szerintem úgy tudnak egy ilyen játékot félelmetesebbé tenni - annak ellenére, hogy van egy társunk -, hogy minden egyes kinyitott ajtó vagy valami után nem is az, hogy egy bazi nagy szörny akarja letépni a pöcsünket, hanem krva ijesztő és hangos zenét/effektet/sikolyt nyomnak be. :)
11.
11.
Ouya1
Egyedül vagyok, akit ez a játék teljesen hidegen hagy?

A trailer jól sikerült, azt el kell ismerni.
10.
10.
Optimus Prime
Hát ez duplapluszjó trailer. Akciós,de pergős, horroros, nyomasztó. Igazi űrhorror. Úgy látom lesz pár új RIG és lesz itt űrbeli rész is bőven. Isaac meg úgy látom teljesen bekattant.
9.
9.
bodortamas1
Február 8.! Pezsgőnyitás lesz!
7.
7.
A február igencsak horroros lesz, először Dead Space 3, majd Aliens Colonial Marines, királysag!!! :-D
6.
6.
szuja
még az egyet se vittem végig xDD
5.
5.
drat576
hohóó, jó lesz ez (remélem :)
4.
4.
giga321
Eddig nem voltam elragadtatva a 3. résztől a gameplayek sem tetszettek az előző trailer sem de ez a trailer valamiért meggyőzött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...