Szeptember végén jön a Tokyo Jungle

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A PlayStation C.A.M.P és Crispy bejelentette az elmebetegnek kinéző Tokyo Jungle európai megjelenési dátumát. A posztapokaliptikus állatos cím szeptember végén landol a PS3-on, kizárólag letölthető formában. A hír mellé egy új előzetes is befutott. Te melyik bájos élőlénnyel nyomulsz majd?

A Tokyo Jungle érdekes akció-kalandnak ígérkezik, mely a világvége utáni állapotokat bemutató japán nagyvárosban játszódik. Az állatkert lakói kiszabadultak, s emberek híján az utcákon rohangálnak, miközben kisded játékaikat vívják. 50 játszható állat kapott helyet a címben, a legkönnyebb dolgunk akkor lesz, ha a tápláléklánc csúcsán foglalunk helyet egy csúcsragadozóval, míg az igazi izgalmak egy pelyhes kismadár bőrébe bújva jelentkeznek.

Lesz delejes sztorimód is, ahol több állat sorsa fonódik össze, együtt küzdenek, hogy túléljék a posztapokaliptikus világot, de hasonlóan jó mókának ígérkezik a Survival mód, ahol vadásznunk kell és területeket foglalni, miközben az utódlás kérdése is felvetődik, hiszen a kihalás veszélye ott lebeg előttünk. A teljesítménypontokért cserébe új öltözeteket és képességeket vásárolhatunk.

A Tokyo Jungle szeptember 26-án érkezik PSN-re, 14,99 dolláros áron.

16.
16.
Extol
Úgyis az erősebb kutya b*szik
14.
14.
Gamelord
Meg kell hagyni, kitűnik a mai töltelék játékok közül.
13.
13.
Ventus
#12: Igen. Mondjuk 1 last of us féleség csak állatokat irányítva, az jó is lehetne.
12.
12.
markoci555
az alapjai nagyon jók, de elhülyéskedték az egész egy sz*r lesz, az nem is számít annyira hogy oldalnézet vagy 3d mászkálós de az ilyen hülyeségek miatt amiket a videóban is lehet látni elromlik a játék, lehetett volna teljesen realisztikus minden és élvezhető is lett volna ez a játék, de így...
11.
11.
Hardy
Maga az elképzelés ne rossz, de ilyet PC-re mért nem hoznak ki? :D Unalmas nyári napokon simán elhülyéskednék vele. :D
10.
10.
strike19
8.
8.
DON GONDOCS
Kell a Game of the year kiadás. Lemondok az idei Codról
5.
5.
Morvesz
Ez a remekmu is elnyeri " az év játéka " címet
3.
3.
Csoola
#2: Majd az első DLC-ben jönnek a zombik is.
2.
2.
Jake Holden
#1: És még is van benne valami érdekesség csak kár hogy a raptorral és ruhás állatokkal kicsit eltúlozták de legalább nincsenek benne zombik :). Szívesen ki próbálnám pedig.
1.
1.
Ventus
Csirkék,raptorok,kalapos pockok és sexelő pandák. Ezt se európai gyomornak készítették!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...