Szeptemberben jön a Trine 2: Goblin Menace

Végre kőbevésett dátummal gazdagodhatnak a Trine 2-fanok. A Goblin Menace kiegészítőben hat új pálya várja a rajongókat, melyek egy új kampány részei. A Frozenbyte varázslatos platformjátéka új rejtélyekkel és fejtörőkkel várja az okos tündérmesék rajongóit. Lehet tapsikolni!

A jövő héten landol a Trine 2: Goblin Menace kiegészítő a Steamen, ám ha a Collector's Editiont birtoklod, akkor már most is belevetheted magad az új kampányba. A Frozenbyte bejelentette, hogy a nagyközönség számára szeptember 6-án válik elérhetővé a csomag, melyben hat új pályát találunk, s amiben minden karakter új képességekkel gazdagodik - ezeket az alapjátékban is felhasználhatjuk egyébként.

Az expanzió 7 euróba fáj, ám egy ilyen lebilincselő hangulatú játékért ez az összeg szinte smafu. A gyűjtői kiadás tulajdonosain tesztelték a Goblin Menace-t: nem csupán tartalmi bővítésről beszélhetünk, hanem játékmeneti és technikai finomításokat is kapunk. A linuxos és Mac-es verzió valamikor a PC-s kiadás után lát napvilágot, a konzolos változatokról nincs hír. Annyi biztos, hogy a Wii U-s Director's Cut alapból tartalmazza majd a Goblin Menace-t.

4 komment - szólj hozzá!