Modern Warfare 3 - előzetesen a Chaos Pack

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Call of Duty: Modern Warfare 3 negyedik, egyben utolsó DLC-je, a Final Assault éppen ma landol Xbox Live-on az Elite előfizetőinek körében, a harmadik csomag csak szeptember 13-án válik elérhetővé a PC-n és PS3-on. A Chaos Packről egy látványos trailerrel szolgálhatunk.

A Chaos Pack már hetek óta elérhető Xbox 360-on és PS3-on, de csak akkor, ha az Elite előfizetőinek körébe tartozol. Mindenki másnak szeptember 13-ig kell várnia az utolsó előtti DLC-re. A szokásos díjszabásért egy új játékmód - a Spec Ops Chaos - üti a markunkat, valamint négy normál Spec Ops-küldetés, illetve három Face Off-térkép. A negyedik, Final Assault DLC-ről itt és itt értekeztünk bővebben.

6.
6.
ecset22
sziasztok nagyonszeretném letölteni a játékot csak hol lehet
5.
5.
Deadzone
#3: megoldás: cs:go-val játsz ne ezzel a szutyokkal
4.
4.
vortel
#3: nem szeretnélek elkeseríteni, de a COD-nál a 3 óta a box a fő platform! szarnak ők a PC-re... Boxon meg PS3on több százezren játsszák minden nap!
3.
3.
nagymaciii
pff pc-n konkrétan kifingott a game... alig ad be játékba... játékosok csak bolyonganak... kifingott.... nincs meg az epic feeling... visszasírom mw2-t... mw1+2 mapok kellenek mw3 perk és killstreakekkel.. akkor talán még lehetne tolni...de...már... game over, black ops2 ugyan erre a szintre fog menni, azt még a hardcore-ok megveszik de ők is ismét csalódni fognak, és csúfos véget ér az egykoron cod2 és cod4 hc gamerek nagy kedvence....
1.
1.
robogo98
a 2.specops a utolsó kampány pálya másik oldalról?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...