Elérhető a WRC 3 demója

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Milestone kiadta a WRC 3 kipróbálható verzióját PlayStation Networkön, az xboxosoknak viszont péntekig kell várniuk arra, hogy lenyomják a spanyol rali egyik szakaszát Sébastien Loebbel. Kiderül hát, hogy tényleg radikális változásokat hoz-e a WRC hivatalos licencével felvértezett videojáték.

A WRC 3 kipróbálható változata ma landolt PSN-en, míg az Xbox Live-ra pénteken kerül fel. A Milestone két szakaszt is elérhetővé tett a nagyközönség számára - természetesen a valódi másukat alapul véve. Sébastien Loeb bőrébe bújunk, és letolunk egy szakaszt a spanyol ralin, valamint belekóstolhatunk a Road to Gloryba, amit egyenesen a karriermódból emeltek ki a fejlesztők.

Már a bejelentés óta radikális változásokat ígérnek a készítők, ám tavaly sem jött össze a siker. Nem érjük be szimpla arcade játékmenettel, a győzelemhez autentikus élmény dukál, különös tekintettel a fizikára és az irányításra. Vajon idén összejön a Milestone-nak? A végleges játék október 12-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és PS Vitán.

12.
12.
attilag78
#7: 1102 North West Street
Wilmington, DE 19801

Delawareben nincs sales tax (AFA). Egyelore meg mashol sem teszik ra PSN-en, de ez futureproof.
11.
11.
attilag78
most neztem, hogy hiaba varok a demora, az USA-ban ki sem jon, igy demo sincs, se PS3-ra, se Xboxra... Pedig Vitara erdekelt volna.
10.
10.
trion96
kegyetlen s**r! a grafika borzasztó az irányitás még s**rabb törlöm is le :(
8.
8.
KeXxX
#7: 1085 West Drive
Chicago, IL 60606
7.
7.
trion96
vki mondana nekem egy usa account címet pls. Akarok csinálni 1et mert ukn még nincs f1 demo se! De nem tudok mert nem fogad el egy címet se :(
6.
6.
pettung
#4: hát az elég nagy szivás akk ...
5.
5.
pettung
#3: érthetö volt , köszi szépen :-)
4.
4.
DevilGamer
Én azt olvastam, hogy ha a psn-nél Magyar címet adsz meg akkor nálunk később jelennek meg a játékok mint Xbox Live-on.
3.
3.
JackBauer
#2: bénán fogalmazok bocsi, de remélem érthető!
2.
2.
JackBauer
#1: usa store-on fent van a fifa és az f1 viszont a wrc viszont nincsen(vagy vak vagyok), gondolom holnap felmegy az uk-ra és a magyarra is a fifa és az f1 meg talán oda már a wrc 3 is
1.
1.
pettung
Hello ! Tudna valaki segiteni nekem ? Az a helyzet h nem találom a psn-en a demok közt a játékot s nagyon le szeretném tölteni ... valamint nem talaltam a fifa 13 -at , sem pedig az f1 2012 -t ... valaki esetleg le tudná irni mi lehet a probléma ? A válaszokat elöre is köszönöm :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...