Indul a hatodik Hungarian Touring Car Masters

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
A nagy sikerű nyári Seat Leon EuroCup után kezdetét veszi a Hungarian Touring Car Masters bajnokság, ahol ezúttal már a teljes WTCC-mezőnnyel - STCC-autókkal is kiegészülve - vethetik bele magukat a versenyzők a test-test elleni küzdelmekbe.

A GTR-Masters Online Szimulátoros Liga és Közösség szervezői ősszel sem hagyják parlagon a versenypályákat, hamarosan indul a virtuális WTCC-bajnokság. Oldalunk számára fontos a hazai szimulátoros éra, s mindig üdvözítő egy hasonló kezdeményezés. Át is adnánk a szót:

"A kupasorozat 10 futamból áll, melyek kéthetenként kerülnek megrendezésre és külön érdekesség, hogy idén a hagyományos WTCC-és pályák mellett bekerült a versenynaptárba néhány, a túraautózásban még nem megszokott, de igen izgalmas és lendületes aszfaltcsík is. Az első forduló szeptember 19-én kezdődik.

A gyakorló szerver 24 órában elérhető, a prekvalifikációs rendszer folyamatosan jegyzi a honlapon a versenyzők legjobb köreit, nyomon lehet követni a versenytársak felkészülését, valamint a szerveren óránként rövid, párkörös futamokat indítunk, hogy ne csak az idővel való küzdelemmel teljen a felkészülés.

Az egyéni bajnokságon felül csapatbajnokságon is részt lehet venni, valamint az autókhoz egyedi skin/festés készíthető!"

További részletek a GTR-Masters fórumán és a Facebook-oldalukon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...