Traileren a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Még a Tokyo Game Show falai között mutatkozott be a legújabb Kingdom Hearts-csomag, amiben három korábbi epizód teszi tiszteletét játszható, illetve "nézhető" formában. A PS3-as gyűjtemény egyelőre Japán-exkluzív, de nem lennénk meglepve, ha elkészülne a nyugati kiadás is.

Noha arra még mindig nem szánta el magát a Square Enix, hogy elkészítse a Kindom Hearts harmadik részét, a címet azért igyekszik pallérozni.

Most éppen egy gyűjteményes kiadással kedveskedik a rajongóknak: a PS3-ra érkező Kingdom Hearts HD 1.5 Remix egy csomagban tartalmazza az első Kingdom Hearts Final Mix verzióját, a Kingdom Hearts Re: Chain of Memoriest, illetve a Kingdom Hearts 358/2 Days átvezetőit - vagyis utóbbi esetében magáról a játékról le kell mondanunk.

Érdekesség, hogy az összes cím HD-ben érkezik, a játszható anyagok pedig trófeatámogatást is kapnak. A Square Enix szerint a gyűjtemény 2013-ban fog megjelenni Japánban, és bár európai premierről még nincs hír, a korábbi változatok egytől-egyig rendelkeznek lokalizált verzióval, szóval nem kizárt, hogy előbb-utóbb ide is elér a csomag.

Fent az első trailert láthatjátok, a TGS-en ezt állították ki a múlt héten.

3.
3.
Dreadlox
imádom et a "HD" megnevezést, sose azt tartalmazza amiről elnevezik.
2.
2.
csonti02
#1: Jaja pont ahogy mondod. Még mindig beleremegek, ha visszagondolok 2000-re, pufi PS2...Kingdom Hearts, később DMC. Szép idők voltak, szép korszak volt. A Brith by Sleep is jó volt nagyon, de hát az csak előzmény. Szívesen megnézném én is a folytatást na! :)
1.
1.
DON GONDOCS
Ebből egy teljes értékű folytatás kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...