Aranyon a Halo 4 - új infók, képek, videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
A 343 Indrusties megerősítette, hogy Master Chief negyedik kalandja immáron aranylemezre került, s megérett a sokszorosításra. Az örömhír mellé új részletek kaptak szárnyra a Floodról, illetve szert tettünk egy raklapnyi friss screenshotra és egy videóra is a prometheanok fegyvereiről.

Talán nem nagy meglepetés, hogy a korábbi részek parazitái, a floodok ismét tiszteletüket teszik a legújabb részben - sőt, nemcsak a kampány során találkozunk velük, hanem a multiplayer szekcióban is. Ez a gyakorlatban úgy mutatkozik meg, hogy 10 játékos indul a meccs elején, kettő közülük fertőzött és nagyon éhes, a nyolc egészséges játékosnak meg kell akadályoznia a betegség továbbterjedését.


Két új járműről is lehullott a lepel: az egyik a Mammoth névre keresztelt csapatszállító, de irányíthatunk egy brutális mechát is. A fenti képeken szemügyre vehetjük a Flood tombolását, a lenti videóban a prometheanok fegyvereit nézhetjük meg közelebbről. A Halo 4 november 6-án jelenik meg Xbox 360-ra.

24.
24.
McDuff
20.
20.
kopic
Meg ha választanom kéne a 3 faj legerősebb fegyverarzenálja közül, akkor a Promethean lenne az. Brutál fegyvereik vannak:O
19.
19.
kopic
"sőt, nemcsak a kampány során találkozunk velük, hanem a multiplayer szekcióban is." Ezt javítsátok, mivel csak a multiplayerben lesznek benne:)

De megijedtem!:) Azt hittem elsőnek, hogy a singleben lesznek benne ismét a flood, de most már megnyugodtam, nem mintha utálnám őket, de azért 3 részen keresztül bőven elég volt belőlük:D Meg nagyon kíváncsi vagyok a Halo-s féle infection módra! Már a Time Splitters: Future Perfectben, meg az MW2-ben is hatalmas élvezet!
18.
18.
kopic
Fúúúúúúú öcsém! Mekkora egy retardált vagy! Mi a fészkes fenéért kell az ilyen nyomorék emberek kommentjeit olvasni minden egyes Halo hírnél ?! Nem unjátok basszátok meg ? Tököm kivan ettől a sok idiótától komolyan! Elmehettek a sunyiba!
17.
17.
Andrew
#6: Én is ezt várom a legjobban! Egyszerűen megunhatatlan de ti ezt már tudjátok :D
13.
13.
kopic
YEAH!!!!!! Gratula a fejlesztőknek! A képek meg egyszerűen álleejtősek!
9.
9.
Kysmora-00
de fasza hangja van a fegyvereknek ez ez az újítás már tetszik nekem :)
6.
6.
p3ti
Ebben az évben számomra a legjobban várt game . Már 3 hónapja elő van rendelve a limited . Nagyon várós a november 6.
4.
4.
DON GONDOCS
Valahogy a trilógián kívüli részek mindig jobban sikerültek
1.
1.
Szbarn
OMG OMG OMG most olyan vok mint egy csitri amikor uj táskát kap :DDDD
JELENJEN MÁR MEG !!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...