Survarium - látogatás Csernobilban

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 3.
  • Videó
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőinek új játékában ismét visszatérhetünk a radioaktív Zónába, ahol ismét számos frakció küzd az életmentő Penicillinért. A Vostok Games új fejlesztői naplójában friss információkat tudhatunk meg a posztapokaliptikus gyöngyszemről, sőt a gépigényről is kiderül ez-az.

A Survarium tekinthető a megboldogult S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökösének, mely free-to-play MMOFPS-ként látja meg a napvilágot. A legújabb fejlesztői fejtágításban a Rudnya területről hull le a lepel, mely a csernobili lezárt Zónában foglal helyet. Itt két csapat azon szorgoskodhat, hogy elfoglalja a riválisok bázisát. Rudnya három fő részből áll: egy domb tetején találunk egy elhagyatott templomot, de van itt nagy kiterjedésű mocsaras terület és egy szűk sikátorokkal teli falu.

A játékos a Scavenger-frakció színeiben kezd, alap felszereléssel, egyedül, koszosan a nyomornegyed közepén. Primitív fegyvereket cserélhetünk élelemre és vízre, s ha szerencsések vagyunk, piára is.

A Vostok saját fejlesztésű motorja megelégszik egy 512 MB-os Geforce 8800 GT-vel és 2 GB RAM-mal. Megjelenés - szerencsés esetben - a következő évben esedékes, kizárólag PC-n.

12.
12.
Cooper911
Stalker szerü free MMO. Jól hangzik.
Remélem jól megcsinálják.
10.
10.
thelegendary
#3: MI vér ciki?? Ez a csapat fejlesztette az alap játékokat ill kezdte el a 2. részt, csak a nevet és a jogokat ugye eladták/elvesztették. Konkrétan ez egy saját stalker játékuk, csak ugye ezt a nevet elfelejthetik :)
9.
9.
thelegendary
Akkor ez minden nemében stalker, csak ép nem az a címe... :)
8.
8.
balint23h
Le kellett némítanom 1 perc után. Ez a nyelv :D
7.
7.
hunghost
Végre egy normális játék ami nem a Call Of Duty-t másolja...
6.
6.
shooter1234
Ez jól hangzik, csak ugye bizonyos dolgokért fizetni is kell majd. Remélem hogy nem csak 1 fegyverünk lehet ingyen az elejétől a végéig és a többit meg valami vacakért 1-2 napra lehet kibérelni, mert akkor rá sem fogok nézni erre.
5.
5.
markoci555
majd meglátjuk mi sül ki belőle
4.
4.
Hubert Cumberdale
#3: Mer mért is? Saját modelljeik... A warface is egy rakás crysis-os modellt használ, ahogy a CS is egy rakás HL2-es modellt használ.
3.
3.
MrBrooks
Ami igazán hihetetlen az az, hogy vannak konkrét épület-együttesek, amit a s.t.a.l.k.e.r-ből vettek át. Kajak minden második-harmadik model át van emelve. És habár én imádom mind a fent említett címet, mind a témát, ez szerintem VÉR CIKI.
2.
2.
DollSyndrome
Mi gátolja meg őket, hogy valami emberi arcot szerkesszenek a szerencsétlen "főhősnek"? Tudom nem biztos, hogy ez lesz a karink, meg nem végleges, de szerencsétlen úgy néz ki mint egy szipus krumpliszedő.
1.
1.
Necreon
10 év múlva visszatérünk rá, ha be is fejezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...