PC-re is megjelenik a Deadlight

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb Xbox Live-on bemutatkozott játék érkezik PC-re, a rendkívüli atmoszférát ígérő oldalnézetes akciójáték a hónap végén debütál a Steam kínálatában. A bejelentés apropóján egy új fejlesztői napló is megjelent, amiben a fejlesztők arról beszélnek, hogyan tervezték meg a játék fejtörőit.

A Mark of the Ninja mellett egy másik XBLA-s sikercímnek is örülhetnek a PC-sek, október 25-én a Steam kínálatában is feltűnik majd a nyáron megjelent Deadlight. Hogy mennyibe kerül majd a játék, és mikortól lehet előrendelni, azt még nem tudjuk, mindössze a megjelenés tényét erősítették meg a fejlesztők.

A Deadlight az Xbox Live Summer of Arcade akciójában jelent meg, és bár a játék már a megjelenés előtt is nagyon ígéretesnek tűnt, végül a tesztek is igazolták a várakozásokat. "A Deadlight fantasztikus játék. Komolyan merít a The Walking Deadből, és nem hiányoznak belőle George A. Romero kliséi se, de ettől olyan jó, ettől annyira imádnivaló az egész" - írtuk mi.

19.
19.
Nebuloid
Csaknem tolják már el a portot, elvégre ez egy oldalnézetes játék! Vagy ki tudja... :D
17.
17.
p3ti
#13: Számomra is feledhetetlen élmény volt . Sötét hangulat , remek story , teljesen egyedi atmoszféra . Ennyit arról hogy nem lehet összerakni egy horror akció játékot . Kedves capcom , tessék megnézni hogy egy arcade játék mit alkotott a zombi témából.
16.
16.
DON GONDOCS
#6: Lol. Kedvenc trollom most agonizál XD
14.
14.
Hubert Cumberdale
#13: Mily szépen megfogalmaztad :)

http://szuperblog.hu/wp-content/uploads/egyeb/tumblr_lwfsvluq3S1r3zat8.gif
13.
13.
Pharaoh
7#: Azért amilyen körülméynek között készült, az egyik legjobb zombis játék lett, amit valaha toltam! A Posztapokaliptikus-túlélőhorror hangulat, az Éli könyve szerű fakó színvilág, és a kategóriához képest ritka stílusban készült játékrendszer minőségi kombinációt alkotnak, és ahhoz képest, hogy rajongói pénzekből meg xbla-re lett kiadva, nekem nagyon bejött!
12.
12.
lackosor6
11.
11.
Lacek896
10.
10.
Thane
Csak nehogy Dark Souls típusú port legyen...
9.
9.
Cuppak
Gondoltam hogy megjelenik PC-re, talán beszerzem majd steamen
8.
8.
p3ti
Boxon kipörgettem már 3x , nagyon ottvan :)
7.
7.
Donpedro
És ismét egy középszerű konzol exkluzív cím, ami megjelenik PC-re is :)
6.
6.
Hubert Cumberdale
Segeszki felvágta az ereit...
4.
4.
giga321
Jóslatom beigazolódott . Ámen.
2.
2.
Dreadlox
ezt még múlthéten olvastam, remélem a portot nem cseszik el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...