Új Need for Speed készül Frostbite 2 engine-nel

Az EA Gothenburg utalt arra a tényre, hogy jövőre is várható újabb NFS-játék - legalábbis a stúdió legfrissebb állásajánlata alapján biztosan. A technológia már adott, elvégre a DICE-féle Frostbite 2 engine dübörögne az autós széria következő iterációja alatt is. Nem lepődtünk meg.

A CVG magazin beszámolója szerint az EA Gothenburg dolgozik a Need for Speed-frencsájz következő darabján, amely a Most Wantedet követné a sorban. A stúdió állásajánlatai között böngészve a cég nyíltan megemlíti a széria nevét és azt, hogy a szerencsés pályázó közreműködhet az NFS újabb részének elkészültében.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kiadó folytatja a The Runnal elkezdett hagyományt, és a Most Wanted után az eddig alcím nélkül leledző következő epizódot is az újgenerációs Frostbite 2 engine hajtaná. Az időzítés mindenesetre tökéletes: a munkálatok már elkezdődtek, így 2013 karácsonyára már boltokban lenne a Need for Speed legújabb része. Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve nem igazán lepődtünk meg a híren, ám az EA Gothenburg még újoncnak számít a Criterion és a Black Box mellett, s nagy a teher a vállán. 

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle!

25 komment - szólj hozzá!