Sleeping Dogs - zombikkal érkezik a sztori-DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix bejelentette, hogy történet-vezérelt DLC-vel bővül a Sleeping Dogs. A Nightmare in North Point névre keresztelt csomagban elsősorban a horrorjegyek érvényesülnek, kapunk új helyszíneket, és zombik kopogtatnak majd az ajtónkon. A készítők szerint a keleti rémfilmek rajongói imádni fogják.

A Nightmare in North Point DLC még ebben a hónapban napvilágot lát, pontosabban október 30-án. Ez lesz az első nagyobb, történet-vezérelt kiegészítő a játék életében - tudtuk meg a Square Enix illetékeseitől. Elsősorban a horrorjegyek dominálnak majd benne, s hasonló lesz a Red Dead Redemption: Undead Nightmare csomagjához.

A hongkongi filmművészet más aspektusát vehetjük szemügyre, a keleti horrorfilmek rajongói örülhetnek, elvégre a játék is átveszi ezeket az ismérveket. A történet egy korábbi triádtagról szól, aki meghalt, majd feltámad egy élőhalottsereget vezetve. Wei Shen új képességre tesz szert a villámököl személyében, mágikus teát iszik, és barackfából készült karddal gyilkolja le a kínai zombikat.

Árról még nincs információnk.

35.
35.
adam6751
#34: A RDR Undead nightmare-t imádtam.Egyetlen egy szóval nem mondtam hogy szar lesz.Azt mondtam hogy szar lenne SD zombis DLC-je ha arra hasonlítana mert lőfegyverrel kellett zombit irtani az meg Sleeping Dogsban ne legyen.Viszont a Kung-Fu meg furcsa lehet zombik ellen. És nem mondtam hogy szar lesz,hanem azt hogy szar lesz HA...És az Undead Nightmare-t jobban szerettem mint bármelyik eddigi Left 4 Dead-et.
34.
34.
azureknight0715
Nem tudom mi bajotok van ilyen zombis dlc-el. Szerintem jópofa ötlet.
24#
Red dead redemption undead nightmare mikor volt szar? Egyáltalán nem volt az. A dlc-t egy nagy poénnak szánták és az is lett. A játék tele volt zombikkal meg poénokkal, a kiegészítőt nagyon nem annak szánták hogy full komoly legyen. Én nagyon élveztem minden percét ugyan úgy mint az alap játékot is. Rockstar meg nem dob ki szart... Szerintem érdekes lehet ha ide is benyomatnak zombikat. De ti meg már jővőbelátok vagytok és biztosan tudjátok hogy szar lesz.. no comment
33.
33.
adam6751
#30: Miről beszélsz?Azt mondta "2012-ben jelenleg 11 zombis cím felett járunk"
Fel lett sorolva több mint 11. Kész.
Azt mondtad "írd le azt a 11-et".Le lett írva több mint 11 nem 2012-es hanem 2012-ig megjelent játék. -_-"
És ki mondta hogy a tököm ki van a zombi játékokból?
Mert én egy szóval sem...És várom a ZombiU-t.Meg örülnék egy L4D 3-nak.
32.
32.
tupaccc
27,30 egy normális kérdésre normális választ adtam, nem kell azonnal haterkedni itt.

27. pontosan megírtad az én válaszom, csak más irányból - hiába a tucattermék, ha mennyiségre mennek, nem minőségre. Imádom a zombis játékokat, viszont régen volt pár zombis játék, de az minőségi is volt. A mostaniak között alig akad pár AAA-s cím. Ha azért megy a rinya, hogy évente jelenik meg NFS játék, akkor több mint 11 zombis cím, nem túlzás?

30. 2012-ben már megjelent, vagy megjelenő zombis játékok - platformtól függetlenül:
Amy
DayZ
Lollipop Chainsaw
The Walking Dead:
Ep1
Ep2
Ep3
Ep4
Ep5
War-z
No zombies allowed
RE: Operation Racoon City
Resident Evil 6
ZombiU
Judge Dredd vs. Zombies

Sleeping Dogs - zombie DLC
COD: BO2 zombie mod
Saints Row3 - zombis rész

Ezek ugranak be ebből az évből, és még tutira kihagytam párat.... :-D
31.
31.
AkosTorok88
#23: Resident evil ? Ott ha akarsz egész játékban verekedhetsz és hát az nem jól áll ... HANEM K*RVA JÓL ÁLL
30.
30.
Gt17
#29: Ami idén jelent meg azokat -_-''
Dead Island nagyon nem idei,ahogy a L4D sem idei,aztán ott van még a dead island az is tavalyi, ha jól emlékszem.ZombiU meg se jelent.Walking dead hát öhm idei sorozat,de nem nagy durranás.All Zombies must die talán idei,de nagy kula,telefonon volt hasonló játék(minigore a neve,de nem tuti).Burn zombie burn detto....DayZ se jelent még meg.Dead Block az bejött,sokat toltuk :D.o more room in hell is egész jó volt, csak ha jól emlékszem nem volt respawn és kibaszott hosszú volt a map,de az se idei.A Lollipop al nem játszottam,de az tényleg idei.
ezekből persze a legtöbb nem idén jelent meg,ráadásul javuk igen kula.
Minőségi zombi játéknak mondanám a CoD 5 egész zombie módját,dead island ot,dead rising 1-2 xbox on és még a killing floor is jó volt régen.De ezek közül egyik sem idei,én pedig az tkérdeztem...

Szvsz,ha tököd ki van a zombi játékoktól akkor ne olvass olyan cikket/hírt.....
29.
29.
adam6751
#26: Leírt több mint 11-et :D
28.
28.
adam6751
#25: Ezt mondom!Bunyó!Erről beszélek.
És nem mondtam hogy szükséges az új terület csak érdekesebb lenne zombik helyett.És a hírben is szerepel hogy kapunk új helyszíneket.Akkor zombik nélküli DLC-ben mért ne lehetnének új helyszínek?És még egyszer : Egy szót nem mondtam a Sleeping Dogs fegyvereiről,a játékban használható fegyverekről
27.
27.
JcGross
#16: Jó, és most sorold fel ezekből melyik sikeres horrorisztikus hangulatú, túlélésre kihegyezett zombis játék ami AAA kategória, és nem rég jelent meg (mondjuk 2-3 éven belüli intervallumban)!
26.
26.
Gt17
#16: írd le azt a 11-t légyszi.Persze a sz*r racoon city és még a meg nem jelent (pc re) resi 6 on kívül.
25.
25.
shatterhand
#24: Azt hova kell itt új terület? Az egész város jól van felépítve.
Itt meg nem is lesz pluszba lőfegyver. A játék alap része a bunyóra épül. Ez nem tps.

De mivel van rá igény ezért lesz majd két másik pakk amit meg a lövölde kedvelői is megvehetnek.
24.
24.
adam6751
Amúgy meg ez a DLC egy rakat szar lesz ha hasonló lesz a RDR Undead Nightmare-hez. Ugyanis ott a lőfegyvereket kellett használni. Ha csak a hasonlóságot nem úgy értik hogy CD-n be lehet szerezni,aztán kapjuk az alap meg a plusz területet csak új küldetésekkel.Inkább jönne egy normál story DLC új területtel meg új harcmozdulatokkal.
23.
23.
adam6751
Már alig van olyan játék aminek ne lenne zombi módja vagy DLC-je. De engem nem zavar zombis DLC. Az alvó kutyákat is csak most fogom beszerezni.Bár elég érdekes lesz zombikkal kung fu-zni. Mert ugye ez a kiemelkedően élvezetes puszta kezes harcrendszer az egyik különlegessége a játéknak. Az meg nem passzol zombi irtáshoz.
22.
22.
sherex
tőlem jöhet :D Szeretem a Zombikat
21.
21.
shatterhand
Elvileg ma jön a Tactical soldier pakk szintén 1-2fontért. fa..a fegyverrel ,meg erős kevláros ruhával.
Mission nem jár hozzá, de arra elég,hogy végre a zsaruk elöl ne kelljen mindig elmenekülni.
Lehet káoszt okozni a városban.
20.
20.
shatterhand
#8: Ja elfelejtették megemlíteni,hogy kötelező megvenni annak is akit zavar.
Ott a SWAT pakk jövő héten. Vedd meg azt és isteníteni fogod továbbra is.

Volt egy interjú a készítőkkel. A pakkokat azért adják a játékhoz,hogy mindenki tudjon választani és változatosabbá tudja tenni a játékot,ha ahhoz van kedve. ha versenyezni akarsz veszel race pakkot, ha öltözködni akkor ruha pakkot, ha rendőröst játszani akkor SWAT pakkot.
Még mindig jobb ez a megoldás mint egy 3ezer forintos 2-3órás sztori mellékág.
Itt a játszótér és adnak közbe kiegészítőket. Nincs ezzel gond.
19.
19.
shatterhand
Az egész játék úgy ahogy van ku..ajó!! Az egyik legjobb sandbox játék, csak sajnos rövid. 35óra után már nem tudok mit csinálni, pedig vagy 15órát is csavargással töltöttem annyira jó az egész város.
Ezért nem is bánom,hogy zombis dlc jön. Megveszem ezt is a SWAT csomagot is,meg a tactical soldiert is,meg amik még jönnek (mert jön még vagy 10-15 kisebb pakk).
Hosszú idő után az első olyan játék amire nem sajnálom az 1-2fontot, mert kibővíti a játékot és nem is akartam még letenni.
16.
16.
tupaccc
5. Hát 2012-ben jelenleg 11 zombis cím felett járunk – melyeket meggyőztem számolni :-D Igen, ez már túlzás…
Évekig nem nagyon voltak ilyen címek, jobban csak Resident Evil, aztán jött az ezer zombis cím az elmúlt években + a folytatások – Resident Evil, Dead Rising, Left 4 Dead, Dead Islad, ZombiU, The Walking dead, All Zombies must die, Blood drive, Burn Zombie Burn, DayZ, Dead Block, Dead Nation, No more room in hell, Rise of nightmares, Lollipop Chainsaw…. Aztán a sok zombis rész / DLC az egyes játékokhoz – Read Dead Revolver, Saints row, COD, most meg már Sleeping dogs…

Na és persze jönnek a beteg zombis folytatások - Yakuza: Dead Souls, + a Ninja Gaiden zombis folytatása…
15.
15.
robogo98
Update bf3 armagendon dlc zobikal zombik ellen vagy emberekkel zombik ellen vagy zombikkal embetek ellen
14.
14.
DevilGamer
Már a csapból is a zombik folynak.
13.
13.
balint23h
Tini vámpírok helyett mostanában mindenhol a zombikat nyomatják. Vajon a lányokat ugyanúgy idegesítik most a zombik mint a fiúkat a tini vámpírok anno? :D
11.
11.
Cooper911
Az aknakeresőhöz mikor jön a zombi DLC?

Egyébként ez a DLC téma elfogadható akinek nem kell nem veszi meg nem játszik vele.
10.
10.
frankdelgado
Van egy régi marketinges mondás, hogy kisgyerekkel és kutyával mindent el lehet adni. Manapság ez módosult vámpírra és zombira. Mondjuk a vámpíroknál az a lényeg, hogy inkább nyálas legyen, mint véres, de a zombi minden módon és formában hódít.
9.
9.
Avifer
a végén még a mafia, assassin's creed, LA noire esetleg még autás játékokban is lesz, nem is értem, hogy tetszhet ennyi embernek ez a zombi, hozzáteszem még carmageddonban el is fogadnám
8.
8.
DarkLord
Hogy a francba jött ez a hülyeség komolyan? Eddig egy komoly játék volt ez a Sleeping Dogs ami elég jóra sikerült, ami komolyságot tükrözött erre jönnek egy ilyen zombis hülyeséggel, hogy szépen lerombolják azt amit elért a játék...hát végülis így kell ezt csinálni nem, ha valami jó azt rontsuk el csak szépen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...