Wii U-exkluzív Resident Evil készülhet

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 25.
  • Hír
Link másolása
Noha a Capcom hivatalosan még nem jelentett be semmit, csupán hangosan gondolkodik, elképzelhető, hogy olyan Resident Evil jelenhet meg a jövőben, amit kifejezetten a Wii U képességeihez igazítana. A Nintendo új konzolja ismét egyedi kontrollerrel érkezik, ezt minden cím sajátos módon használja ki.

A Wii U kontrollere legalább annyira szokatlan, mint a Wii-é volt, és függetlenül attól, mennyire tetszik majd az embereknek, a konzolra fejlesztő csapatok igyekeznek egyedi módon kihasználni a két képernyő nyújtotta lehetőségeket. A Capcom is beállna a sorba persze, a kiadó-fejlesztőcég munkatársa a Resident Evil-sorozat átültetéséről beszélt.

Noha bejelentés még nem történt ez ügyben, Koshi Nakanishi, a 3DS-es Resident Evil: Revelations direktora már hangosan gondolkodott azzal kapcsolatban, hogyan festene a patinás horrorsorozat a Wii U-n. Az Official Nintendo Magazine megtudta, az úriember szerint a Wii U-n olyan játékmenetet lehetne építeni a Resident Evil cím alatt, amilyet még nem láttak a rajongók.

"A GamePad két képernyős megoldás rengeteg lehetőséget biztosít, és a tévén játszva olyan módon tudja megosztani a játékélményt, ahogy még a 3DS sem tudta. Úgy érzem, nagyon egyedi és szórakoztató Resident Evil-játékot készíthetnénk rá."

A Capcom a 3DS-re két exkluzív Resident Evilt is fejlesztett.

2.
2.
LeonAran
A 6. resz utan meglehetosen pesszimista vagyok.
1.
1.
strike19
A Nintendosok már megint kapnak egy fasza resi.A kontroller végre lesz egy klasszikus inventory.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...