Ingyen letölthető a BioShock

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 9.
  • Letöltés
Link másolása
Mára is jutott egy ingyenes játék, a PC-tulajdonosok nem kisebb címet tehetnek magukévá fizetés nélkül, mint a BioShock első részét. Most, hogy az Infinite-re várunk, és a BioShock 2 is csalódást okozott, érdemes lehet feleleveníteni a régi emlékeket!

A BioShock annak idején teljesen levett a lábunkról bennünket, és bár a második rész nem volt az igazi, az Infinite-tet már megint az eredeti készítők fejlesztik, így joggal bizakodhatunk. Addig is vegyük elő az első részt, amire jobb apropót nem is találnánk a GameFly akciójánál!

Tudniillik a digitális áruház számítógépes kliensprogramja megannyi bétatesztelés után elkészült, ezt ünnepli a csapat úgy, hogy ingyenessé teszi a BioShockot - persze, ha vállaljuk, hogy feltelepítjük a szoftvert a gépünkre. A játék elméletileg Magyarországról is letölthető, az már más kérdés, hogy a bolt szerint érdemes sietni, mert az ingyenes példányok limitált számban érhetők csak el.

34.
34.
Krumpli
Beregeltem, megkaptam, idővel majd fel is rakom, ha lesz helyem rá ^^ Szerintem ez egy kihagyhatatlan ajánlat volt, a Steamen is elkérik a bankkártya számod, ezekben megbízok, egyébként ott a Net-Bankszámla, Netes vásárlásokhoz és kész, mindig annyit raksz fel amennyiért vásárolni akarsz és kész.
33.
33.
Raam989
Miért volt csalódás a 2. rész? Én premierkor pörgettem ki az elsőt és csak néhány hónapja a másodikat, de szerintem teljesen korrekt volt a folytatás is. Ha egyhuzamban toltam volna le mind a két részt, akkor lehet, hogy azt mondanám, hogy a folytatás már monoton önismétlése az elsőnek, de így egy nagy szünettel a két játék között szerintem jó volt.
32.
32.
Bogoj
#24: ha a boltban ingyen adják, akkor igen...
31.
31.
pityke0211
Hogy egy online boltba való regisztráláskor elkérik a bankszámlád adatait? A szemetek! Csakis adatlopás lehet a háttérben... Egyébként pont erre találták ki a net-bankszámlát.
30.
30.
Cuppak
#25 Ubisoft, Origin, Amazon is kéri a bankkártyádat ha ingyen veszel valamit, a játék ára 0 ft de viszont vásárlónak jelez, ezért minden vásárláskor kéri az adataidat, még ha 0 ftért veszel dolgot is.
29.
29.
audio_assassin
#25: ti nagyon sötétek vagytok :'D tudod attól, hogy free a cucc az nem azt jelenti, hogy nem 1 rendes vásárlásként van elkönyvelve minden irányba, + mivel új kártyát adsz meg a rendszerben csinál 1 próbaterhelést is amit aztán úgyis visszakapsz, még hogy ha fizettél is volna érte, akkor is
28.
28.
HerodPK
hát lol megadtam minden szart de log int nem enged mert nincs is ilyen email. az adatbázisukban ...awesome... persze acct kreáltam .. Xd jelszo reset sem jo .. not bad....
27.
27.
Bré
ki mit tud erről a gamerflyról mennyire megbízható?
26.
26.
QuartoDestra4
baffák meg most jött le a kalózverzió :C
25.
25.
herlius
Csak az a kérdés, hogy ha ingyen letölthető, akkor regisztráláskor mégis miért kéri a rendszer a bankkártya adataimat (kártyaszám, érvényesség, ellenőrző kód). Ezt nevezik talán pofátlan adatlopásnak?
20.
20.
levantine
Ez csak a reklám miatt van. A boltokban is leáraznak egy játékot, ha annak jön a következő része. A cél az, hogy foglalkozz a sorozattal. (:
17.
17.
Sanyeszpaloc$
Nem ismerem nagyon DE ingyért mindent megveszek $)
16.
16.
Kyuubi
Letöltöttem, működik... szuper! :D Múltkor a Left 4 Dead volt 3,5 euro a steamen, egész jó ajánlatokba lehet belefutni... szerintem mostantól csak online vásárolok.
13.
13.
shifteeh
korrrekt ajánlat, de nem fogom megadni egy ingyenes cucchoz a bankkártya adataimat. pedig csak jókat lehetett hallani a játékról :-/
12.
12.
markoci555
#11: full sötétben írok bocs :)
11.
11.
markoci555
egyik bishock-ot sem próbáltam, mindig csak vidiket meg képeket nézegettem, ház majd kerytünk rá időt most már biztos
10.
10.
Thane
Nem tudom, nekem mind a kettő nagyon tetszett.
9.
9.
giga321
Ha már Bioshock hír akkor megragadom a lehetőséget és kicsit reklámozom magam. Ha bejött a játék érdemes elolvasni a könyvet ahol vissza köszön minden ami a játékban van. Az egyik legjobb könyvadaptáció amit olvastam , tele csavarral , izgalmakkal , akcióval , feszültséggel , remek történet meséléssel , és kemény nagybetűs HANGULATTAL .

http://www.gamekapocs.hu/tag/giga321/blog/3200/bioshock_rapture

Remélem valakinek meghoztam a kedvét :)
8.
8.
Cuppak
Tegnap leszedtem, amúgy Fifa 2010 is "ingyenes", 1-2 perc alatt lehet eredeti cd kulcsot kapni
7.
7.
Dark_Temptation
#3: ahogy nekem sincs. na mind1. majd leszedem torrenten. ha már ingyenes akkor nem bűn. /// amúgy a mai napig imádom <3 nagyon jó kis sorozat.
6.
6.
Kerub
Ez fantasztikus hír! A Bioshock az egyik valaha készült legjobb játék, pláne az FPS kategóriában. Kevés olyan kidolgozott világ van, jó harc és fejlődési rendszerrel megáldott játék ami egyben ilyen történettel rendelkezik. Már évek teltek el, hogy kijátszottam (egymás után rögtön kétszer), de a mai napig hallgatom a soundtracket és gyakran eszembejut Andrew Ryan monológja (néha be is rakom youtubeon).

Aki kihagyta az ne legyne rest bepótolni. Az Unreal Engine gondoskodik róla, hogy a mai napig korszerű a grafikája :)
5.
5.
drat576
Nagyon szép gesztus és remek játék, aki kihagyta annak itt az idő a pótlásra
4.
4.
DON GONDOCS
OFF: Of Orcs and Men teszt mikor lesz?
3.
3.
_Tappancs_
Én nem tudom letölteni...Regeltem ,telepítettem, majd akkor beadott egy ablakot hogy adjak meg bizonyos adatokat.. Nincs is bankkártyám :S Szal szivacs.
2.
2.
Muveszur
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...