Még több képen a Dragon's Dogma: Dark Arisen

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 17.
  • Képek
Link másolása
A Capcom joggal hiszi, hogy a Dragon's Dogma brand kellőképpen megállja a helyét a halmozottan erős mezőnyben. Az első nagyobb expanzió jövőre érkezik, s most új látnivalók futottak be a Dark Arisenből.

A Dragon's Dogma: Dark Arisenben új területeket ismerhetünk meg, valamint számtalan új küldetés vár ránk, nem beszélve a friss teremtményekről. Bár a látványon jelentős változás nem történt - továbbra is középszerű -, ám a hangulattal nem lesz gond. Ha tetszett az alapjáték, beszerzése erősen javallott. A ropogós képeken a régi és új szereplőket tekinthetjük meg. Megtaláltad Darth Sidioust?

7.
7.
MrBenjamintoto
#5: Szerintem is ez a kettő a Two Worlds 2-vel,Kingdoms of Amalur-ral és a Skyrim-mel kiegészítve
6.
6.
-T0ng-
Soha nem tudtam, hogy a japánok által készített egy néhány játék miért tűnik annyira....pocséknak. Most legalább rájöttem: Nem tudnak éles textúrákat készíteni. A hatodik és hetedik kép egyenesen 1996-ba repíti az embert. Elfogott a retro érzés:D
5.
5.
azureknight0715
Most akarom megvenni az alapjátékot. Már nem tom hány napja a demoval játszok de már az elnyerte a tetszésemet. Szal jöjjön csak:D Szerintem Dark souls mellett ez a másik game ami tényleg elégé kiemelkedő rpg lett konzolokon.
2.
2.
J Adam
Most ez dlc-lesz,vagy egy teljes játék?
1.
1.
MrBenjamintoto
Én megtaláltam, és ha lehet majd elsajátítok pár sith képességet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...