Látnivalók a Star Wars: Battlefront Online-ból

A Star Wars: Battlefront Online-ról 2010-ben hallhattunk utoljára, és mint kiderült, a hír nem volt kacsa, legalábbis a jelenlegi concept artok azt bizonyítják, hogy a projekt valóban létezett.

Lassan vaskosabb híranyagunk gyűlik össze a befuccsolt Battlefront-projektekről, mint a megjelent játékokról. A hírek szerint nem a Star Wars: Battlefront III volt a LucasArts egyedüli próbálkozása arra, hogy visszahozza a sorozatot, a SOCOM: Confrontationről és a SOCOM: Fire Team Bravo 3-ról ismert Slant Sixet is megbízta egy Battlefront munkálataival.

A Star Wars: Battlefront Online-ról 2010-ben hallottunk először, a játék PS3-ra és Xbox 360-ra készült, és akkor még az előkészületi fázisnál tartottak a fejlesztők. Sok konkrétum nem látott napvilágot vele kapcsolatban, de az alcím alapján minden bizonnyal nagyobb szerepet kapott volna a játékban az online játékrész, igaz, a Battlefront mindig is multiplayer-orientált program volt.

A LucasArts végül még a hivatalos leleplezés előtt törölte a projektet, aminek a létezéséről az itt közzétett koncepciós rajzok is tanúskodnak. A Slant Six azóta egy Resident Evil: Operation Raccoon Cityt adott nekünk - nem tudom eldönteni, jobban jártunk-e.

14 komment - szólj hozzá!