PSN-re költözik a Demon's Souls

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Namco Bandai megerősítette, hogy a Dark Souls bitang nehéz előzménye, a Demon's Souls digitális formában is megjelenik a PlayStation Networkön. Az európai játékosok a hónap végén vásárolhatják meg.

A From Software nem a Dark Soulsszal kezdte az iszonyatosan nehéz kihívással megáldott szerepjátékok fejlesztését, a hagyományt a Demon's Souls indította el PlayStation 3-on. A rajongók igazi kultuszjátékként tekintenek rá, jó néhány boltban azóta is hiánycikknek számít.

Ha kíváncsi vagy a Dark Souls szellemi előzményére, akkor bizonyára jó néven veszed, hogy a Demon's Souls digitális formában is napvilágot lát. Az amerikai PlayStation Store-ban január 8-tól vásárolhatjuk meg 19,99 dolláros áron, míg az európai PSN-re néhány héttel később, január 23-án érkezik. Az öreg kontinensen érvényes árról még nincs információnk.

A tengerentúlon január 8-14. között rendezik meg a Pure White World Tendency eseményt, melynek értelmében ebben az időpontban kis mértékben csökken a játék nehézsége. Nincs hír arról, hogy Európában lesz-e hasonló kezdeményezés az új játékosok számára.

12.
12.
DeVincent
Na végre PSN-re is megjelenik. :-D
Anno 1.5-éve tudtam végre megvenni újonnan, némi keresgélés után.
11.
11.
PAtr0n
#10: Kb. level 30 körül vagyok, Knight kaszt, undead Burg már kiírtva bossok terén (na jó a hidas sari még hátravan), de már jártam csomó más helyen is.
Majd írok Privit, elkélne a segítség 1-2- dologhoz, köszi! :)
10.
10.
AzRaeL
#9: Hol tartasz? ha valamit nem értesz,nyugodtan kérdezz,megpróbálok válaszolni mindenre :D Nem vagyok egy profi,de már kezdö se :) eddig 130 óra van a Karimba. NG+ ban vagyok.
9.
9.
PAtr0n
Valahogy nagyon érdekelne a Demon Souls is, most éppen a Dark-ot tolom, és jó lenne 1-2 információ még az egész világról, mert a játék nem bővelkedik magyarázatokkal. Még jó hogy vannak olyan oldalak mint a dark souls wiki. :)
De egy remekű az kétségtelen. rohadt izzasztó de hát emiatt szerettük régen is az RPG-ket.
8.
8.
Raam989
#4: Úgy volt, de a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a szerverek üzemeltetését.
Az pedig, hogy kevesebben tolják egyszerre jó és rossz is. Jó, mert a coop gördülékenyebben megy mint pl. a Dark Soulsban és rossz, mert sok online funkció foghíjas...
7.
7.
AzRaeL
#4: Nekem EU-s változat van és még mindig megy a szerver, csak az a gond hogy kevesen vannak. ott hagytam 124en NG+ba meg van egy 68as Sima NG be..=/ egyedül nem jó .
6.
6.
Ha USA Store-om van, akkor tudok ott korlátozások nélkül vásárolni bankkártyával? Vagy nem működik hazánkból a kártyás vásárlás?
4.
4.
simon 555
#3: Nem úgy volt,hogy ősszel leállnak az USA és az EU szerverek is?
3.
3.
Raam989
#2: Tudtommal le sem álltak a szerverek. Nekem usa verzióm van, ott minden gond nélkül ment még karácsony előtt is. Mások sem panaszkodtak az EU szerverekre. Viszont azt megerősítette a Namco, hogy ezek után továbbra is menni fognak szerverek.
2.
2.
simon 555
Akkor most ez azt jelenti,hogy újra indulnak a szerverek is?
Mert akkor úgy látszik,hogy feleslegesen kutattam japán verzió után...
Mondjuk mind1, az legalább tovább fog menni így is úgy is.
1.
1.
Raam989
A "hagyomány" nem a Demon's Souls-szal kezdődött, hanem a King's Field-del. Valamikor a PS1 korszakban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...