Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 - dátum és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Namco Bandai tényleg nem aprózza le a soron következő Naruto-játékot: ez rendelkezik a legátfogóbb karakterfelhozatallal és jó pár epikus csatát vonultat fel. Az új trailerben a pontos dátumról is lehull a lepel.

A sorozat történetében még soha nem gyűlt össze annyi játszható karakter, mint a harmadik részben. A sztorimódban visszatérünk a Konoha faluba, innen indulva pedig kiterjedt csatát vívhatunk a Nine-Tailsszel összeakaszkodva.

S akkor jöjjön a megjelenési dátum! A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 március 5-én landol az Egyesült Államokban, míg Európában március 8-án, Xbox 360-ra és PS3-ra.

26.
26.
cica32
Am hogy lenne Tobi Obito hiszen Obitonak a Fél teste zuzdott és a másik szemét meg Kakashinak adta.? xD
25.
25.
NinjaNorb
Kíváncsi leszek meddig viszik el a sztorit mert az összes jinchuriki is a final fight része már a dolognak ha úgy nézzük közbe véget ér majd a játék vagy mi?:D
24.
24.
Dark_Temptation
#22: na az igazi zenék tényleg hiányoznak! akkor tényleg átjönne az egész anime feeling
23.
23.
voldi
Megakirály, de én már vagy két hete láttam a youtubon...
Késve érkezett.
22.
22.
mohaneji
A storm 2 nagyon jó játék volt a generations kb full ugyanolyan a kawaromi no jutsu kivételével és hasonló apró változásokat várok a harmadik résztől. A harcrendszere kicsit érdekes a játéknak de mert szerintem túl 1szerű a verekedés rész DE az ellenfelednek is ugyanolyan 1szerű a kombózás szal kb majdnemhogy nem is verekedős játék hanem reflex, gombnyomóverseny és 1 picit taktik játék.
Látványra szinte anime, karakterünk lesz bőven én egyedül az original Naruto zenét hiányolom. Várom már.
21.
21.
sherex
Faszán néz ki hogy 2-nél több kari lesz a bunyóban . Na meg az is jó hogy vissza csapták az adventure módot
20.
20.
sunstreaker
ééés Son Goku ruha van rajta a video végén.. :D
19.
19.
Dark_Temptation
#18: heeee hááá figyejééé a tobi csak 1 felvett név vót he hogy titokba tarcsa a személyiségét.
18.
18.
HerodPK
#8: De lol máá heeee!!!!! Ha Tobi = Ucsiha Madara .. akkor hogy lehetne már Obito Ucsiha??????????
17.
17.
giga321
#13: XD +1 ez tetszett.
14.
14.
drat576
#13: én nem vágom a témát, de nem gyullad be a tűzifa?, vagy mért kell a flame, mert könnyen lehet hogy kapsz a nyakadba (bár engem csak a sok értelmetlen capslock-os szöveg idegesít :)
13.
13.
QuartoDestra4
#7: "csak azért nézem mert kiváncsi vagyok a végére"
me too, bro, me too.
De kezd már komolyan idegesíteni, az utóbbi fejezetek kábé ennyiből álltak hogy
"BLABLABLABLAELKESEREDÉSELKESEREDÉSBLABLAELKESEREDÉS"
"NEM MERT REMÉNYREMÉNYBLABLABLAREMÉNYBLABLAREMÉNYDATTEBAYO"
"ELKESEREDÉSELKESEREDÉS"
*kurva nagy támadás*
"LEGYŐZTÜK AZ ELLENSÉGET"
*feltámad*
"NEM MERT ELKESEREDÉSELKESEREDÉSELKESEREDÉS ANYUKÁM NEM SZERETETT BLABLA ÉS MÉG TÖBB ELKESEREDÉS"
"NEM, REMÉNYREMÉNYREMÉNYREMÉNY NINJAÚT REMÉNY"
*VAJON MITÖRTÉNIK A KÖVETKEZŐ FEJEZETBEN MEGTUDJÁTOK JÖVŐHÉTEN*
10.
10.
UcsihaMadara
Nagyon ajánlom a készítőknek, hogy ez a játék tényleg nagyot üssön, mert a Generations az egy orbitális visszafejlődés volt az előző részekhez képest. A Storm 2 nekem nagyon tetszett (az 1-gyel nem játszottam Xbox-os lévén), nagyon hangulatos játék volt, egyedül a platform részén kellett volna javítaniuk a következő részben, mert azért az tényleg zavaró volt hogy 5 méter után töltőképernyőt kellett folytom bámulnom, valamint a harcrendszeren egy kicsit változtattak volna. Ha ezt megcsinálták volna a Generationsben, plusz megkapjuk az 1. rész karaktereit és a néhány újat is, perfekt Naruto játék lehetett volna. De ehelyett mi a sz*rt csináltak? Konkrétan számomra nem létezett sztori mód, mint olyan, mert kivették az egész platformos részt, helyette kaptunk a csaták között egy-egy rohadt diavetítést. Ráadásul a 2-ben olyan jól megoldott boss-fightok se voltak benne, nem volt quick-time event, konkrétan csupán verekedés volt benne.
Akkor kérdem én, a fejlesztők mit csináltak a 2 és a Generations közti időben? Összevágtak néhány képet a Naruto-ból, felolvastattak egy emmeberrel egy szöveget a diavetítés alá, valamint beraktak néhány darab új karaktert (ami tényleg nem volt sok, hiszen a legtöbb a 2-ben is benne volt, és csontra ugyanazok a mozdulataik, gondolom az 1-ben lévő karaktereket is simán áthozták, tehát maradt Danzou, Tobi, Madara meg a kagék új karakternek), meg még a harcrendszerben figyeltem meg néhány változást, de ennyi.

Egyszóval remélem, hogy a 3. résszel elfelejtetik a borzalmas Generationst, kapunk egy normális sztorit javított platform részekkel, és akkor az úgy elfogadható lenne.
9.
9.
Sun9us
#8: Ez a fordulat Epic Fail volt számomra.

ULTRA EPIC MEGA SPOILER!!!!!!


Obito egy évvel fiatalabb Kakashinál, így Naruto születésekor kb 13-14 éves lehetett. Egy év alatt (Míg Madara és Zetsu összerakta,) tökélyre fejlesztette az MS-t, nőtt vagy 40 centit, brutálisan elkezdett mutálni, jah és 1v1-ben meg tudott küzdeni a világ egyik legerősebb shinobijával. Seems legit.
8.
8.
DevilGamer
#7: De tudtam, hogy Tobi valójában Obito, Kakashi halottnak hitt csoporttársa, de éreztem YEEAH! :D
7.
7.
giga321
Én is azok közé tartozok akik anno elkezdték X éve nézni az alapot amikor még kicsik aztán jött a shippuuden nagyon jó volt nagyon tetszett , Pain harcig teljesen jó lett volna ha ott lezárják. Mert ami most van sztori már tényleg nyögve nyelős.

SPOILER ON:
Amikor egyik fejezetben nem is olyan rég letört tobi maszkja és akkor 1 hetet kellett várni hogy kiderüljön hogy obitó az akkor így nézem azt a fejezetet. " MEH erre vártam 1 hetet? Ezt már rég tudtam -.-" ".
SPOILER OFF.

Remélem hamarosan vége lesz mert már én is csak azért nézem mert kíváncsi vagyok a végére. És nem azért mert olyan HŰ de jó lenne.

( ex Narutó fan. )

Viszont hogy a játékhoz is fűzzek valamit a game nagyon jó a 2 szerintem a generations csak 2.5 volt és a 3. úgy látom nagyon jó lesz.

Viszont Fairy Tail o.O , Best shounen ever.
6.
6.
DollSyndrome
Imádom az S2-t. Nekem semmi problémám nem volt a kezeléssel. Már csak 3 trofi és csilingel a platina. Aztán jöhet az új rész. A Generation-nek tényleg nem sok értelme volt. Kicsit MK trilogy szaga volt.
5.
5.
Dark_Temptation
#4: az ubisoftos narutokkal a grafika volt egyedül a baj. a harcrendszer ott volt, a jutsuk előhívása is ötletes volt és szerintem ez a 3d harcmező is belefért volna.
4.
4.
Ra1D3n
#2: Szerintem az Ubisoft féle Naruto játékok keresztbelenyelték ezt az Ultimate Ninja Storm szériát. Sokkal értelmesebb harcrendszere volt, ennek a ninja storm szériának a 2. része pl egy az egyben egy kezelhetetlen szar volt. Mindenesetre lehet adok ennek egy esélyt, de a 3.-at egy az egyben kihagytam, nem véletlenül...
3.
3.
Gu3sT2
#1: Bizony 3-4 év és vége.. az tényleg mindjárt....
2.
2.
Dark_Temptation
#1: ahogy mondod! max beraknak pár új karit meg kombót és vedd meg teljes áron. a generation is 1 teljes lehúzás volt. még jó hogy nem vettem meg. a 2-nek meg a harcrendszere volt gagyi. viszont a story az profi! akárhogy is az első rész volt a legjobb...
1.
1.
Sun9us
Megjelentetik ezt a játékot úgy, hogy úgyis mindjárt vége a Naruto-nak. A következő rész meg tartalmazza a végső összecsapást aztán csá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...