Új trailert kapott a Gears of War: Judgment

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 22.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kaptunk a Gears of War: Judgmentből, ami ráadásul az egyjátékos kampányra fókuszál. További jó hír, hogy a Microsoft megerősítette: a Judgment vásárlói a Gears of War első részét is megkapják ajándékba.

A Microsoft megerősítette a mai pletykákat, tényleg jár majd a Gears of War: Judgment vásárlóinak egy letöltőkód ajándékba, amivel a Gears of War első részét szerezhetik be a gamerek. Az árukapcsolás oka prózai: a Gears of War 3 játékosainak fele állítólag nem is játszott az első játékkal, ez pedig nyilván nem járja.

Mindemellett egy trailert is kaptunk, ez a kampányt mutatja be, és bár történetről nem sokat tudunk meg, a játékmeneti újdonságból viszont többet is szemügyre vehetünk. A Gears of War: Judgment március 22-én jelenik meg.

29.
29.
adam6751
#11: Ugye milyen gecik? Én hülye meg anno megvettem az első részt...miért nem vártam 7 évet! 7-et b@zdmeg és ingyen kapom!

Bakker,ugye te csak tetteted a hülyét?
28.
28.
ReTrokyky
Bánom hogy nem adják ki a Gears sorozatot Pc-re ....
Xboxon végig húztam őket.. De azért szerintem a mégis élvezetesebb, Az egérkével célozni..!!! Inteligencia tertén 10/1

Üdv ! Leon S Kennedy
27.
27.
danez11
hú bazdmeg, jól néz ki! (jöhetne ps-re is, mint a masseffect:)
26.
26.
kharami
Sok itt a beteg ember úgy látom! Azért mert egy lassan 7 éves játékot ingyé adnak egy új mellé! Hát komolyan arcok..... itt még néhányan a várakozásomat is alulmúlják intelligencia terén...!:(
25.
25.
Én annak örülnék hogy ha nem csak dobozos verzió lenne, hanem letölthető tartalmas gow 4(kb ugyan anyiért vagy olcsob kicsit). Ha már úgyis feltelepítem minek legyen dobozos formában (csak azért mert nélküle nem lehet el indítani). Nekem a 2 van meg letölthető tartalmú változatba. A három meg dobozosba. Egyet meg végig vittem. Arra meg kiváncsi leszek hogy a letölthető egyhez csinálnak e magyar feliratott.
24.
24.
#23: Most már azért szemetek mert adnak mellé ingyen egy játékot?
Komolyan mondom...
23.
23.
Zeroni
Szerintem is szemétség, hogy adnak mellé egy ingyen játékot. Hogy is van ez?
22.
22.
csoki0619
#20: Az elso reszet ingyen adtak a Revelations melle. Legalabbis en azt a kiadast vettem Sony-ra.
21.
21.
#11: ha akkor tudod, hogy 2013. március 22-én megkapod ingyen, tudtál volna várni?
20.
20.
p3ti
#11: amiv olt 2006ban , most van 2013..... ezek szerint érdemes megvárni az assassin's creed 6ot , hátha ingyen adják az első részét hozzá . Így nem lehet gondolkodni kajak
19.
19.
markoci555
most ez nem nagyon érdekel, a 3-ast akarom! :)
18.
18.
Dontrip
Egyébként egy film tényleg jó lenne. Az sem lenne rossz, ha a képregényekből merítene, mert ott is van jópár történet ami nagyon adja.
16.
16.
Dontrip
#11: Hát neked tényleg teljesen igazad van! Nem veszem meg a Judgmentet, mert 7 év múlva tuti ingyen fog járni az éppen aktuális GoW-hoz... Köcsög Microsoft!!! (szarkazmus OFF)
15.
15.
kharami
#8: Háátttt egye kő talán én is!;):)) Még mindig jobb mint egy Boll vagy társai féle trágya rendezés!;)
14.
14.
NemTudomMiLegyen
#11: Naés? Én is megvettem, mégiscsak más, hogy ott van a polcomon mintha csak digitális formában birtokolnám. És egyáltalán nem bánom még ennek tudtában sem.
11.
11.
TryGun
Na hogy .... meg!! Hát ezért vettem meg az egyet? na jóvan ez is azt bizonyítja hogy miért nem éri meg venni egy darab gamet se mivel most meg oda adják ingyen.Hát kérdem én ezért fizettem annó még a játékért?
9.
9.
Marcus88
Atom ez a GOW sorozat,imádom!
8.
8.
NemTudomMiLegyen
#7: Kövezzetek meg de én szívesen megnézném Michael Bay rendezésében is. A történet a gyengéje de ha tartja magát az alaphoz nem lehet gond:D
7.
7.
kharami
Nagyon várom már! A Gears sorozatot nagyon eltalálták nincs túl bonyolítva kellően nehéz is tud lenni! Kiváló történet, minden! Film terén meg nem értem miért nem csap le rá egy Lucas, Ridley, Cameron, vagy Spielberg! Simán lehetne belőle akkora atrakciót tolni mint a Star Wars ból vagy a Gyűrűk urából! Kurva nagy lenne! De ez csak ábránd marad, mert tuti ezt is besüllyesztik a B kategoriás szarok közé!:(
6.
6.
Drazhar
Bármilyen fegyverrel menni fog mostantól a pajzs? :O Nagypályás.
Egyébként semmi xtra, ha hozza az előző részeket akkor gond nem lesz!
5.
5.
voldi
Nem az a nagy szám...
4.
4.
DON GONDOCS
Ezt már Unreal Engine 3.5el készült? mert nagyon jól nézki. Biztos lesz olyan jó mint a 3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...