Sztoritrailert kapott a Dead Space 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 1.
  • Videó
Link másolása
Négy nappal a megjelenés előtt, pont jókor érkezett meg a Dead Space 3 sztoriját taglaló előzetes, amely már végletekig fokozza bennünk a várakozás csillapíthatatlan éhségét. Egy új rémálom kezdődik.

A Tau Volantis nevű bolygóra érkezik Isaac Clarke - igaz, ő nem így akarta. A saját démonaival küzdő hős látogatása lassan túlélésért folyó harcba torkollik, miközben új titkok kerülnek a felszínre. A Dead Space 3 február 5-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Köszönjük, xNomadx!

14.
14.
A Dead Space-ben sosem a félelem, hanem hangulat volt a lényeg ami az eddig látottak alapján most is meg lesz.
Szeretettel várom.
13.
13.
mataj
Van benne parázos rész is föleg ha este nyomod valami jo fülessel.
12.
12.
AIlspah
Nem szeretnék hírrontó lenni ,de mai nap végigvittem a játékot...
Akció! Bíztam benne,hogy nem kevesebb a rémisztő rész, folyamatosan akció volt. Befejezésre szerintem nem méltó (főleg,hogy elvileg ez az utolsó amiben Isaac szerepel) tehát minimális csalódás. Többet kihozhattak volna belőle.
11.
11.
10.
10.
Gengszter
Valaki tudja hogy lesz hozzá magyar felirat?
9.
9.
kivenoko
Biztosan nagyobb hangsúly lesz most a hentelésen mint a félelemkeltésen. Abban viszont biztos vagyok, hogy tutira raknak bele majd olyan részeket is amikor az ember úgy kicsit lelassul, csak megy és újra megszólítja egy hang ami ennyit suttog: "Tégy teljessé minket!" Mint amikor a 2. részben vissza kellett térni az USG Ishimurára. Az nagyon tetszett. kb 16 éves lehettem amikor az első résszel játszottam, de mostanáig emlékszem, hogy annál a résznél nagyon paráztam amikor jött utána mindig egy necromorph, amelyiket akárhogy szeleteltem szét, mindig regenerálódott és engem üldözött. Egyedül éjjel a sötétben, csak a monitor fényében felejthetetlen élmény :)
8.
8.
Scoo
Egyetértek, szerintem az atmoszféra az ami miatt igazán tetszik a Dead Space sorozat. Mivel nincs automatikus regenerálódás, így minden egyes harc, minden sérülés számít. Ez amit szeretek.
Na és persze az űrt, a fegyvereket, a szétlőhető ellenfeleket, a helyszínt, a sztorit, a karaktereket :)

persze lehet ezt is hent módjára, egy egyszerű zombis cuccként felfogni (mert egyébként ha belegondolunk ezek semmivel se kevésbé zombik, mint pl a Resi játék zombijai), de akinek van egy csöpp esze az addig húzza fel a nehézséget amin már bizony tényleg küzdeni is kell, nem csak lőni.

Ja, és feltétlen egyedül fogom végigtolni. Co-op ide vagy oda.
7.
7.
DarkLord
Mondjuk a Dead Space sohasem volt az a félelmetes játék inkább az atmoszférája szippantotta be az embereket vagy sem...bár az első részben egyszer megijedtem anno emlékszem rá..mindegyes liftnél gondoltam rá, hogy valaki ugyis a fejemre ugrik, de nem jött semmi, majd mikor már átléptem ezen akkor egyszer a semmiből a fejemre ugrott egy szörny, na akkor kicsit megugrottam :D

Szerintem ez a része is nagyon tetszeni fog azoknak akiknek eddig is bejött az első két rész én köztük vagyok jól fogok vele szórakozni.
6.
6.
p3ti
Jó lenne egy offline coop mod, hamár ennyire az akció felé hajlik
4.
4.
markoci555
már előre láram ha lesz dead space 5, akkor az S betűból lesz az 5-ös :)
3.
3.
daenath
Akkar hogy nezem ez meg mindig egy szimpla hentelde :(
Az EA meg mar most tomi a kritikusok es nagyobb gamermagazinok zsebet.
2.
2.
DON GONDOCS
1.
1.
fnonika
rövid rövid
mikor jön a film vagy egy szimpla anime :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...