Úton a Sleeping Dogs következő DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
Rosszmájúan mondhatnánk, hogy a Square Enix azért tolja ennnyire a Sleeping Dogs DLC-it, mert szeretne minden eladást kicsikarni a játékból, de ez persze a rajongókat hidegen hagyja: ők örülhetnek, jön a következő kiegészítő!

Igazak voltak a korábbi pletykák, folytatódik a Sleeping Dogs DLC-áradata, hamarosan érkezik a Year of the Snake alcímet viselő csomag.

Wei Shen, miután letudta fő feladatait a Sleeping Dogs történetének berkein belül, újabb küldetést vállal a Hong Kong Police Department kötelékében. A Hongkong utcáit fertőző Kígyó Kultusza szektával kell leszámolnia, ami a világvégét várja, és maga is hajlandó tenni azért, hogy az emberiség végre a megváltás küszöbére érkezzen.

A szép szóra nem hallgatnak, így Wei Shennek kell versenyt futnia az idővel, hogy még az Ítélet Napja előtt felszámolja a szervezetet. Új képességekkel, felszerelésekkel, sokkoló pisztollyal és a könnygázzal indul harcba.

A DLC megjelenési dátuma még nem ismert, és az árról sincsenek információink, de nem lennénk meglepve, ha még ebben a hónapban megérkezne - annál is inkább, mert februárban a PlayStation Plus-tulajdonosok ingyen játszhatnak az alapjátékkal.

8.
8.
Oswald
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy a Sleeping Dogs nem indul el.Úgy értem miután rákattintok a New Game-re azután tölt kb.5 max.10 mp.-et de semmi.Totál lefagy a játék.Frissítettem a VGA Drivert,a DirextX-et a vcredist-et(vagy mit),de ekkor sem indult.Letöröltem,és újra leszedtem,de akkor is ezt csinálja.Eredeti a játék,Steam-en vettem.Írtam is a Steam-nek de *** válaszolni.
Mit csináljak,mert ez így eléggé nagy átverés hogy fizettem egy játékért de nem lehet vele játszani.
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
7.
7.
Sanyeszpaloc$
#1: EA mindenre képes, akár erre is :D
4.
4.
TJJJ
Deus Exhez is készíthetnének még, a Misssing Link nagyon jó volt.
3.
3.
Donpedro
Nekem kellemes csalódás volt az alapjáték. Bár nem egy GTA 4 technikai színvonal, de nagyon sok jó ötlet volt benne, és a történet is tetszett.
1.
1.
alexcargooo
azért egyszer kíváncsi lennék milyen lenne ha nem egy új DLC jelenne meg hanem egy régi xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...