Még több látnivaló a Crysis 3-ból

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 9.
  • Videó
Link másolása
A megjelenésig még szűk két hét van hátra, ezért halmozottan hátrányos helyzetben vagyunk, mivel "halmozottan" sok kedvcsináló érkezik a várva-várt Crysis 3-ból. Egy rakat képpel és egy játékmenet-felvétellel szolgálhatunk.

Elsőként egy veszélyes mocsárban teszünk látogatást, a kirándulásban nagy segítségünkre lesz a Predator Bow, azaz a csendes és halálos íjunk. Robbanások kétpercenként, megfontolt előrehaladás, uraljuk a képernyőt, a szemeink el vannak kápráztatva:

S végül jöjjenek a tűéles artworkök és screenshotok:


S mi jön a február 22-én megjelenő Crysis 3 után? A Crytek már készül a next-genre, de az új címe teljesen más lesz, és persze máshogyan néz majd ki, mint a legutóbbi alkotása. Kíváncsian várjuk. Köszönjük, Lacek896!

5.
5.
kivenoko
Tavaly nyáron vettem új vga-t és gondolkodtam is, hogy 23-ér vegyek DX10-eset vagy 28-ért DX11-eset :D Most szerencsére megtérül az utóbbi döntésem miatt kiadott 5k :D Amúgy remélem ér majd annyit a játék mint a FC3 mert kb annyit vagy még többet hájpolják...
3.
3.
xxxgamer4ever
ez csak directx 11el fog menni? Ha igen akkor nekem bukta van, mert a 10esnél jobbat nem tud a videokártyám és ezt már tuningolni se lehet tovább...
2.
2.
Hubert Cumberdale
Ütős gameplay vidi. Sürgősen szerválnom kell egy DX11-es kártyát
1.
1.
Lacek896
Várós nagyon! :)) Aki szeretné a teljes gameplayt látni akkor csekk:
http://www.youtube.com/watch?v=27fo7VuW-Uk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...