GDC 2013: SWTOR: Rise of the Hutt Cartel dátum

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A BioWare felfedte a Star Wars: The Old Republic első nagyobb expanziójának megjelenési dátumát a San Franciscóban megrendezett GDC-n. Kevesebb mint egy hónap múlva leszámolhatunk a Hutt-kartellel.

Sokat váratott magára a Star Wars: The Old Republic első nagyobb kiegészítője, a Rise of the Hutt Cartel. Az ideig GDC-n végre megtört a jég, és napra pontos megjelenési dátumot közölt a BioWare illetékese. A csomag 2013. április 14-én jelenik meg.

A Rise of the Hutt Cartelben a Makeb bolygón fordulhatunk meg karaktereinkkel, s bizonyára összeakasztjuk a bajuszt a címben szereplő bűnszervezettel, akinek egy bizonyos Jabba a vezetője.

7.
7.
Mr. Wagner
Azt tudom, hogy a faj neve hutt, csak a név okán húztam fel a szemöldököm.
6.
6.
Sanyeszpaloc$
A Gk-s fiúk írták el hisz Jabbáról szó se lesz :S
És még a feltételezés is rossz hisz Jabba "különcködik" hisz ő inkább a tatooini bizniszét finanszírozza és nem a Makeben vagy a Huton akadékoskodik
#2 megéri, ha fizetsz, mert lehet hogy régen csak 15-ig volt ingyenes, de akkor legalább kevesebb megkötésed volt, és most... DE ha fizetsz nagyon megéri, nálam a best MMMO
5.
5.
mdr88
Nos az a "Jabba" az Dr. Oggurobb a Hutt és igen a Hutt jelenti jelen esetben a fajt... Ő a Hutt Cartel vezetője
4.
4.
Gubi
#1: Jabba jóval később élt, itt a sztori terén róla nem lehet szó. De több Jabba-ról nem tud a Wookiepedia, úgyhogy nem tudom mire véljem a cikk végén található megjegyzést :) Jabba nem egy faj megnevezése, bár érdekes mert a fajhoz csak annyit írtak hogy Hutt.
1.
1.
Mr. Wagner
Gondolom ez egy másik Jabba nevű hutt, mivel a filmekben szereplő óriás csiga 3,000 évvel a ToR után születik meg. Nagyon remélem, hogy nem kavarták meg újra a dolgokat egy kiegészítő kedvéért. Kérlek mondjátok, hogy ez nem az a Jabba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...