GDC 2013: RE: Revelations - Rachel akcióban

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 27.
  • Videó
Link másolása
Minden vágyad az, hogy nő karaktert irányíts a Resident Evil: Revelations HD Raid módjában? Akkor a bájos Rachelnek bizonyára örülni fogsz, hiszen mellesleg el van eresztve, és nem riad meg a szörnyetegektől sem.

A Capcom újabb előzetest tett közzé a Resident Evil: Revelations HD-verziójából. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szemrevaló keblekkel megáldott Rachel is a játszható karakterek között szerepel, a csajszit a Raid módban irányíthatjuk majd. Nem is akárhogyan, győződj meg róla Te magad!

A játék május 21-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

9.
9.
Jani379
Szeretem a Resident Evil játékokat, főként a régebbi részeket. A kezdetektől egészen az Outbreak két részéig tetszett igazán a sorozat. Amikor a negyedik rész megjelent, nos azt akkor sokan nem tudtuk hova tenni. Nekem nem tetszett, nagyon más lett mint az elötte megjelent részek bármelyike. Sokan állították a következőt: "Ez már nem Resident Evil". A három számjegyes (akkoriban még nyomtatott) magazinban egy bizonyos Csipi "Az istenek felett álló csodalény" írt egy szerintem zseniális bemutatót, ha úgy tetszik tesztet (bár szerintem a tesztelés mást jelent) a Resident Evil 4-ről. Ezt csak azért hoztam fel mert ugye tudjuk, hogy e rész megjelenésével került előtérbe az akciódús játékmenet, a klasszikus túlélő horror kárára.

Az irányításról annyit szólnék hozzá, hogy az ötödik részé számomra könnyen-jól használhatónak bizonyult. A hatodik részét nem ismerem, mert úgy döntöttem nem veszem meg.

A csodát nem, de a Revelations HD megjelenését várom.
8.
8.
Macccy
#6: Igen, ezt a viaszbábú hajat én sem értem, nem értem. Direkt néztem, hogy a többi dolog meg van e rendesen csinálva a pályán, hátha valami PS2 verzió vagy ez tetris -re érkezik, de a többi rendben van.

Remélem a "raid" módban ilyen csak és a story módban RE 5-6 szinten ki lesz dolgozva az összes karakternek ... mindene :)
7.
7.
Macccy
#4: Nemár, hogy a séta/futás közbeni lövés legyen a baj, neee, légyszi neeee ... Nem bírom elhinni amit olvasok, folyton ezt a választ kapom arra a kérdésemre, hogy miért (is) nem jó játék a Resident Evil 6. Most 2013 -at írunk, mindjárt jön a nex-nexdzsem, a gúgli a szemüvegre vetíti az infókat, de a Resident Evil -ben az a baj, hogy már meg lehet már oldani külön Aim-mód nélkül a lövést és a mozgást együtt?? Miért baj ez? Ha ettől lesz kevésbé horror, akkor az régen rossz.
Kezdem azt hinni - és ezt olyan emberként mondom, aki azért játszott annak idején PC-n az 1-2-3 részekkel - hogy a Resident Evil széria "horrorsága" ebben a 15 éves irányítási fogyatékosságban rejlett.

Simán el tudom képzelni, hogy azért csinálják ilyenre, mert a Resident Evil 6 irányításával elégedetlen játékosok számát jócskán meghaladó elégedett játékosok kedvébe akarnak járulni. (irányításról beszélek !!) Máskülönben biztosan nem erőltetnék egy összetett mozgás rendszer beépítését, mozgás animációk felvételét és kidolgozását ... hagynák ahogy volt.
6.
6.
eximmice
A csöcsünk úgy pattog hogy elképesztő,de a hajunk megkövült...elég illúzióromboló :/
5.
5.
Raatkainen
Jill Valentine-t nem taszítja le a trónjáról az biztos!
4.
4.
strike19
Már megint kezdik erőltetni ezt a futva lövést.Ha jól tudom a 3DS verzióba megkellet állni hogy lőj.Meg akkor átváltott FPS nézetbe.Ez jó játék lenne de megint telidobják futva lövéssel is.Egy össze vissza lövölde lesz eredmény.Semmi horror.
3.
3.
pucu9011
hát ez valahogy nem jött át
2.
2.
strike19
Tömör gyönyör. Szeretem a testes nőket.Pornóba is azt szeretem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...